Olen Miss Global Finland 2018

Jotkut vanhoista lukijoistani ehkä muistavatkin, että osallistuin kesällä Miss Helsinki -karsintoihin, joista pääsin semifinaaliin asti. Tipuin kuitenkin semifinaali-vaiheessa pois eli finaalipaikkaa en kilpailusta saanut.

Rakastan kameran edessä olemista ja olenkin tehnyt kuvauksia omatoimisesti ja myös kaupallisissa tarkoituksissa. Teen jatkuvasti töitä omien unelmien eteen, niin myös tässä asiassa.

Hain kuukausi sitten mukaan Miss Global -kilpailuun, joka pidetään helmikuun alussa Filippiineillä. Kävikin niin, että minut valittiin edustamaan ekslusiivisesti Suomea kilpailussa. Olen tietääkseni kilpailun ensimmäinen suomalainen kilpailija koskaan.

pauliina-missglobal2018
Kuvaaja: Juulia Sarlio

Organisaatio on alunperin amerikkalainen ja se on järjestänyt kilpailuja jo useina vuosina. Takana onkin jo aika iso koneisto, joten kilpailu on verrattavissa muihin isoihin mallikilpailuihin. Kilpailuun tulee osallistumaan noin 50 naista eri maista.

Itse kilpailu koostuu 11 päivän mittaisesta ”boot campista”, jonka aikana kuvataan materiaalia televisioon, nettiin, on kuvauksia (kilpailusta saa myös ammattilais-portfolion), esiintymiskoulutusta, hyväntekeväisyys-tapahtumia ja edustustilaisuuksia. Kilpailu huipentuu kruunaamistilaisuuteen viimeisenä iltana.

Jaossa on viiden parhaan kilpailijan lisäksi lukuisia muita palkintoja, kuten esimerkiksi Miss Photogenic tai Miss Fitness, joissa kaikissa on mukavat rahapalkinnot. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 20 000 dollaria. Boot campilla on koko ajan mukana stailaajat, ammattilaiskuvaajia, henkilökuntaa ja meitä kilpailijoita prepataan jo nyt parhaan mukaan kilpailuun.

pauliina-pakarinen-miss-global-finland-2018
Kuvaaja: Juulia Sarlio

Tämä on ehdottomasti sellainen mahdollisuus, jota en halua jättää välistä. Linkkaan tähän Seiskan kirjoittaman jutun, jossa kerron myös, että olen saanut useasti yhteydenottoja amerikkalaisilta mallitoimistoilta. Työt ovat kuitenkin estäneet lähtemästä matkalle, mutta suunnitelmissa on toteuttaa casting-matka Los Angelesiin tänä kesänä. Se on nyt tai ei koskaan – sitä mieltä olen!

Läheiset kannustavat mua kovasti kilpailuun lähdössä ja nyt alkaa itsellänikin pikkuhiljaa hahmottua, että todella olen Miss Global Finland 2018! Tälläisen alunperin pikkukylästä kotoisin olevan tytön on ollut hiukan vaikea käsittää, että juuri minut on valittu mukaan kilpailuun. Mutta onhan sitä töitä tehtykin jo monien vuosien ajan, joten voisi kai sanoa, että se tuottaa nyt hedelmää?

Tämä mennyt vuosi on ollut ihan uskomaton ja nyt vielä viimeiseksi sen kruunasi tämä uutinen. En voi edes kuvitella mitä kokemuksia voi olla luvassa ensi vuonna. Aion ottaa kaikki kokemukset koko sydämellä vastaan! <3

Tässä hiukan fiilistelyä kilpailusta videon muodossa.

 

 

Kommentit (4)
 1. Paljon onnea ja tsemppiä kisavalmisteluihin ja itse kisaan!:)

  1. pauliinafitworld
   31.12.2018, 14:32

   Kiitos paljon! ♥️

 2. AAAPUA aivan mahtavaa!!!!!!! 😍😍

  1. pauliinafitworld
   31.12.2018, 14:32

   ♥️♥️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *