Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Nyt on akut ladattu

Mulla on takana ihana ja rentouttava viikonloppu. Oltiin päätetty mun parhaan ystävän kanssa jo viikkoja sitten, että vietetään tyttöjen viikonloppu, joka pyhitetään parhaalle seuralle, treenille ja hyvälle ruoalle. 

Mä oon itse ja mun ystävät on samanlaisia hetkessä eläjiä, kuin mäkin ja kaikista parasta on, kun asioita ei suunnittele liikaa etukäteen. Me mentiinkin koko viikonloppu fiiliksen mukaan ja niin tuli tästä viikonlopusta taas ikimuistoinen.

Pienet asiat on mulle elämässä niitä tärkeimpiä ja saan paljon enemmän irti ihmisistä mun ympärillä ja jännittävistä kokemuksista, kuin vaikka materiasta.

Toki esimerkiksi tietty tulotaso tuo tietyn vakauden elämään, mutta mä tavoittelen mun elämässä enemmän henkistä kasvua ja itsensä kehittämistä. 

Lauantaina molemmilla oli treenifiilis ja mentiinkin treenaamaan olkapäät Kunto Salukselle, joka osoittautua oikein hyväksi saliksi. Molemmat heitti liikkeitä hatusta ja lopulta rikottiin molempien ennätyksiä. Toisen kanssa saa viimeisetkin toistot vietyä loppuun asti. 

Olkapäät pumpissa ystäväni sai mut houkuteltua mukaan harjoittelemaan kyykkäämistä minä ystäväni hartioilla. Luottamus pitää olla kunnossa, että pystyy rentoutumaan katon rajassa toisen hartioilla 😀

toiminnallinen treeni

Mun ystävä on muutenkin viemässä mua usein sinne mukavuusalueen ulkopuolelle. Mä tiedän, että vielä joku vuosi mut viedään hyppäämään benjihyppy ja tuupataan mut alas kepin nokasta ja siihen ei ole sitten paljon sanomista 😀 

Treenin jälkeen tehtiin hyvää ruokaa ja mietittiin vielä aika myöhään, että lähdetäänkö käymään yöelämässä. Lopulta molemmat tulimme siihen lopputulokseen, että ulos lähdetään vaikka vain lyhyeksi aikaa. Täytyy sanoa, että oli hauskaa pitkästä aikaa tanssia ja pitää hauskaa, vaikka sinänsä tosta baareilusta ei enää nykyisin saa oikein mitään irti. 

kanasalaatti

Tämä päivä menikin täysin rentoutuessa ja leffoja katsellen. Täytyy myöntää, että vaikka mielelläni lähden ulos, niin kyllä ihan parasta on katsoa leffoja peiton alla kotona varsinkin näin syksyllä, kun suurimmaksi osaksi on pimeää. Sen vuoksi fitness onkin sopiva laji mulle, kun lepo ja palautuminen hoituu kuin itsestään, kun ei ole hinkua olla tuolla menossa joka viikonloppu. 

Nyt on taas henkiset akut ladattu tulevaa viikonloppua varten ja sillon onkin tarkoitus vetää kovia treenejä ja lähteä taas haastamaan itseään. Pyrin siis nostamaan proggressiivisesti painoja ja viemään treenit loppuun asti.

Treenattiin menneellä viikolla jokainen treeni Jukan kanssa lukuunottamatta eilistä treeniä, joka oli taas hyvä herätys siitä, mille tasolle treenit täytyy oikeasti viedä. Jukka todella tietää melkein 20 vuoden kokemuksella, miten kehoa muokataan ja miten treenataan kovaa.

Vaikka meidän lajit eroavat paljon, niin ei saa unohtaa sitä, että Jukan laji on kehonmuokkausta alkuperäisimmillään. Haluan todella oppia treenaamaan vieläkin lujempaa, koska tiedän, että voin saada tästä kropasta vielä paljon enemmän irti. Seuraavaa treeniviikkoa siis odotellessa! 

Kommentit (2)

  1. Emilia

    Hei, kannattaako dieetillä jättää palkkarista kokonaan hiilarit (banaani) ja ottaa vain heraa?

    • pauliinafitworld

      Kaikki ruokajutut on niin yksilöllisiä, että en voi tähän suoraan vastata

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.