Nyt nautitaan juhannuksesta!

On hassua kun tapaan uusia ihmisiä, joilla on jonkinlainen kuva fitnesselämästä, jota elän ja ensimmäinen ajatus heillä on, että voinko syödä tai juoda mitään. On toisaalta huvittavaa ja välillä ehkä jopa hieman ahdistavaa miten tämä elämäntapa laittaa mut joskus tiettyyn muottiin.

Ne jotka seuraavat mua esimerkiksi Snapchatissa (pauliinafit) ovat nähneet fitnesselämän aidon puolen, joka ei todellakaan ole parsakaalien punnitsemista ja stressaamista. Itseasiassa olen viime aikoina antanut itselleni aika paljonkin vapauksia ja olen nauttinut hyvästä ruoasta hyvällä omallatunnolla. Olen kuitenkin treenannut lujaa koko ajan, joka antaa hiukan anteeksi näille herkutteluille 😀 

Jos mietit, että viitsitkö herkutella juhannuksena tai ottaa kuohuvaa, niin mun neuvo on, että tee se hyvällä omallatunnolla.

Oikeasti yhdellä juhannuksella tai joululla ei ole mitään merkitystä, jos kokonaiskuva ei kuitenkaan ole kunnossa.

juhannus herkuttelu
Kuvaaja: Saara Taussi Hiukset ja meikki: Blend Beauty Finland

Mua huvittaa aina näiden juhlapyhien aikaan se hirveä stressi, joka ihmisillä on siitä, että mitä sinne suuhun voi laittaa. Jos syöt suurimman osan viikosta, kuukaudesta ja vuodesta säännöllisesti ja monipuolisesti, niin voit hyvin herkutella juhlapyhinä tai kerran viikossa. Siinä piileekin se juttu, että miksi ei ole olemassa oikeaa aikaa aloittaa elämäntapamuutosta, kun joka hetki on hyvä hetki aloittaa. Yksikin päivä ja viikko vie jo lähemmäs parempaa oloa. 

Nyt siis nautitaan hyvällä omallatunnolla juhannuksesta ja kaikesta mitä se tuo tullessaan. Itse lähdin juhannuksen viettoon Lahteen, jossa on tiedossa illanviettoa parhaalla porukalla, maalaismaisemia ja ystävien seuraa. Tänään kuumenee grilli ja ehkä paljukin. Menoa voi seurata mun Snapchatissa, jonne päivitän mun jokapäiväisiä kuulumisia. 

Edellisessä postauksessa kerroin miten valmistautua kuvauksiin.

Kommentit (3)
 1. Kiitos Pauliina edellisestä postauksesta, oli huippu :). Mitä suosittelisit tässä tilanteessa, olen menossa ulkomaille (Espanja) 15 päivä ja kuvaukset ovat 16 päivä. Kannattaisiko ottaa Suomessa valmiiksi suihkurusketus vai ehtiskö tossa päivässä ennen kuvauksia ruskettua ulkomailla?

  1. pauliinafitworld
   25.6.2017, 18:05

   Kiva kuulla! 🙂
   En usko, että yhdessä päivässä ehtii saada niin hyvää rusketusta, että se näyttäisi tosi hyvältä kuvauksissa. Kannattaa siis käydä ottamassa suihkurusketus ennen reissuun lähtöä niin saat kunnon värin kuvauksiin 🙂

 2. Rakkauden täyteinen juhannus - Pauliina's Fit World
  24.6.2017, 18:34

  […] Nyt nautitaan juhannuksesta! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *