Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Nolo fitness harrastus

Tänään oli sellainen päivä, että oikein odotin, että pääsen salille. Vietin edellisen viikon lepoviikkoa ja viikonloppu meni rentoutuessa Tallinnassa ja kotosalla. Lepoviikko tuli todella tarpeeseen. Kroppa ja varsinkin mieli tuntuu levänneeltä ja sen huomasi treenissä, kun painot olivat korkeat jo näin ensimmäisellä treeniviikolla. Edessä on taas 4 kovaa treeniviikkoa. Näiden 4 viikon jälkeen ehtii tulla vielä kaksi 4 viikon puristusta ennen kisadieetin alkua. Hui, en malta odottaa! 🙂

pauliina-pakarinen-sali

Mä en yleensä kauheasti mainosta mun kilpailutaustaa esimerkiksi vaikka työpaikalla tai uusien ihmisten kanssa, koska en pidä ennakkoluuloista, joita bikini fitnesistä lajina yleensä kuulee. Ihmisten kanssa enemmän jutellessa fitnesslajeissa kilpaileminen osoittautuu kuitenkin enemmän positiiviseksi, kuin negatiiviseksi asiaksi.

Mulle on enemmän, kuin ok, että joku ei halua punnita ruokia vuoden ympäri ja rahdata eväskippoja joka paikkaan. Sitten on kuitenkin paljon niitä, jotka tietävät, miten kovaa työtä fitness vaatii ja ihailevat sitä pitkäjänteisyyttä lajin parissa. Moni myös kokee, että ei pysty noudattamaan ruokavaliota ja pääsemään kuntoon, mutta olen sitä mieltä, että jokainen pystyy siihen kyllä, kun mielentilan asettaa oikeaksi.

Mä aloitin salilla käymisen jo 15-vuotiaana ja siitä lähtien olen siellä käynyt 2-6 kertaa viikossa. Siitä on kohta 9 vuotta aikaa, kun olin 15, mutta silti, joka ikinen päivä, tunnen sen poltteen sisällä, kun vain mietinkin, että kohta pääsen treenien pariin. Vaikka en jonain päivänä kilpailisikaan enää, niin fitness tulee säilymään mun elämässä tavalla tai toisella. Mä menen salille iloisena fiilistelemään, vihaisena purkamaan tunteita ja surullisena viemään ajatukset pois mieltä painavista asioista. Ja joka kerta lähden sieltä paremmalla mielellä, niin kuin viimeksi tänään.

pauliina-pakarinen-treeni

Mua inhottaa kirjoitukset, joissa fitnesiä tai kilpailemista syytetään siitä, että kroppa ei enää kestä. Mä olen sitä mieltä, että syy ei ole lajissa, vaan ammattitaidottomassa valmennuksessa.

Fitness on tuonut mun elämään ainoastaan hyvää ja vaikka ulkonäkö tulee treenin sivutuotteena, niin kyllä lisääntynyt lihasmassa ja voima sekä säännöllinen ruokavalio auttaa jaksamaan arjessa paremmin. Mä mietin tätä myös vähän pidemmälle, että miten paljon hyötyä on hyvästä lihaskunnosta vanhemmalla iällä! Niin paljon hyötyjä, niinkin pinnallisesta lajista, kuin bikini fitness.

Kommentit (2)

  1. pinja

    Saako udella millä salilla käyt? Näyttää jotenkin tutuilta nuo maisemat 😉

    • pauliinafitworld

      Noi kuvat on otettu Järvenpään Foreverilta, mutta normaalisti käyn Mayorsilla Ruoholahdessa ja City Gym:llä Kampissa 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.