Nettivalmennusten vaarat

Nettivalmennuksia on nykyään monenlaisia ja lähes joka päivä someen putkahtaa jokin uusi valmennus. Huomaan, että trendi on kääntymässä yhä enemmän myös hyvinvointivalmennusten suuntaan, jotka kulkevat nimellä ”hyvinvointi-startti” tai jotain muuta vastaavaa, yleensä omasta näkökulmastani hiukan epämääräistä. On kuitenkin mahtavaa, kun tulee uusia valmennuksia, joilla hyvinvointia saadaan lisättyä, se on aina positiivista.

Nettivalmennus.ruokavalio.treeniohjelma

Nettivalmennuksia kohtaan on olemassa monia ennakkoluuloja ja niin on varmasti myös omia valmennuksiani kohtaan. Nettivalmennuksista kuvitellaan helposti, että kaikki niistä ovat massaohjelmia. Omien valmennusteni kohdalla niin ei ole. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt sen verran, että jokaiselle löytyy oikea ratkaisu ja ei ole tarvetta lähettää liukuhihnalla massavalmennuksia kaikille. Sen vuoksi myös edulliset ohjelmat sisältävät aina yksilöintiä. 

Omaan vahvan moraalin ammattiani kohtaan ja sen vuoksi en voisi edes myydä massaohjelmia, jossa asetan asiakkaan jopa vaaraan. Minulle on tullut monia asiakkaita, jotka ovat kokeilleet läpi kaikki nettivalmennukset ja pahimmassa tapauksessa aineenvaihdunta on pysähtynyt kokonaan tai hormonitoiminta on sanonut poks. Kaikki tilanteet ovat toki korjattavissa, mutta näissä tilanteissa siihen menee tuplasti enemmän aikaa. Joillakin keho ei välttämättä palaudu koskaan täysin ennalleen. Verkko mahdollistaa myös itselleni toimeentulon, mutta kokisinko olevani hyvä ihminen, jos tekisin rahaa ihmisten terveyden kustannuksella? No en todellakaan. 

Ruokavalio-Herkuttelu-nettivalmennukset
Myös satunnainen herkuttelu kuuluu elämäntapamuutokseen

Jotkut valmennukset ovat suunniteltu niin tiukoiksi, että oikealla elämälle ei jää ollenkaan tilaa. Mitä hyvällä kunnolla tai ulkonäöllä tekee, jos matkalla siihen läheiset kaikkoavat ympäriltä, kun kaikki pyörii oman navan ympärillä? Oma mentaliteettini ottaa huomioon kokonaisuuden ja haluan aina pyrkiä siihen, että kaikki osat ovat kunnossa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos asiakas ei vaikka nuku hyvin, on esimerkiksi tehokkaasta rasvanpoltosta turha haaveilla. En anna asiakkaille turhia lupauksia. 

Nettivalmennus-Treeniohjelma-ruokavalio-laihdutus
Kunnossa pysyminen ja muutos voi olla myös hauskaa!

Olen auttanut tämän parin vuoden yrittäjyyden aikana jo satoja ihmisiä alkuun uudessa elämäntavassa. Ota minuun rohkeasti yhteyttä täällä ja lähdetään liikkeelle! 🙂

Edellisessä postauksessa kerroin mitä kesällä 2018 tulee tapahtumaan

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (2)
 1. Olipahan hyvä ja osuva teksti! Itse useita nettivalmennuksia läpikäyneenä voin sanoa että olet täysin oikeassa. Ruokavalio on yksi ja sama lähes kaikille asiakasta huomioimatta ja asiakkaita ”aivopestään” että vain tällä valmennuksella saat tuloksia ja niitäkin jos noudatat sataprosenttisesti annettuja ohjeita. Näiden valmennusten aikaan myös kaikki ”omat liikuntalajit” mistä tykkäät on kiellettyjä koska ainoastaan salitreeni on tehokasta liikuntaa ja sekin vain jos teet prikuulleen ne liikkeet/toistot mitä ohjeessa sanotaan. Yhdessäkin valmennuksessa oli tällaisia ryhmätapaamisia valmentajan kanssa ja mieleen on jäänyt aina ne sanat kun joku kertoi yöneensä yhden ylimääräisen kananmunan: ”ohisyöminen on ohisyömistä ja jos haluat että dieetti menee päin persettä niin on aivan sama syötkö kananmunan vai suklaapatukan.” Ei hirveesti ainakaan omalla kohdalla näin sivustakuulijana motivoinut kyseinen valmennus enää yhtään. Loppuvaiheessa valmennusta jopa maitorahka oli kielletty koska siinä oli liikaa hiilareita. Silloin päätinkin että enää en kyseisen ison firman valmennuksiin enää liity.
  Kuulostaa hyvältä että otat asiakkaat henk.koht. huomioon omissa valmennuksissasi, eihän sitä tiedä jos vaikka joku kerta ostaisin sellaisen sulta! 🙂

  1. pauliinafitworld
   23.5.2018, 20:53

   Kuulostaa hurjalta touhulta, mutta tosiaan niin kuin myös sanoit niin totista totta. On helppo aivopestä ihmisiä, joilla ei ole itsellään tietämystä asioista. Tervetuloa valmennukseen jos joskus tulee sellainen fiilis! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *