Näillä vinkeillä onnistut vuonna 2018

Vuosi 2017 oli minulle hurjien muutosten vuosi. Paljon isoja asioita tapahtui, oli paljon surua, mutta myös eniten onnellisuutta ja hyviä hetkiä, mitä moniin vuosiin olen saanut kokea. Olen aivan varma, että yksi syy näihin onnellisiin hetkiin ja kohtaamisiin on siinä, että pyrin elämään jokaisen päivän niin täydesti, kun pystyn. Päätin jo vuoden alussa asettaa prioriteetit täysin uusiksi ja katsoa, että mitä tapahtuu. Ja sittenhän alkoi rytistä ihan kunnolla.

Aloitan jokaisen päivän positiivisilla ajatuksilla ja pyrin luomaan hyvää energiaa ympärilleni. On olemassa ihan konkreettisia asioita, jotka ovat edesauttaneet onnea ja omaa hyvinvointia. Tässä on listaus muutamasta itselleni tärkeimmästä asiasta. 

Puhu itsestäsi vain hyvää

Harjoitan positiivisuutta päivittäin. Jos huomaan, että mieleeni putkahtaa negatiivinen ajatus niin pyrin analysoimaan, että mistä ajatus oikein on lähtöisin. Monesti olemme negatiivisia tai turhautuneita aivan turhaan ja useimmiten asioihin löytyy aina ratkaisu. On myös tärkeää, että miten kannustat itseäsi ja miten näet itsesi, kun katsot peiliin. Itselläni on tapana kannustaa itseäni sisällä mielessä ja teen sitä varsinkin treeneissä tai jonkun haastavan tilanteen edessä. Keskity omiin hyviin puoliisi ja kor0sta niitä. Jokaisella meillä on huonoja puolia, mutta hyvien puolten huomioiminen on paljon palkitsevampaa. 

tyoverkkovalmennus

Älä keskity materiaan

Vuoden 2017 suurimpia opetuksia itselleni on ollut se, että olen unohtanut materian ja keskittynyt nauttimaan hetkestä. Olen shoppailut oikeasti yhden käden sormin laskettavan määrän ja rahani olen laittanut matkusteluun ja asioihin, joiden tekemisestä nautin. En tee mitään kalliilla laukuilla tai esineillä, koska onnellisuuteni ei perustu niihin. Loputon asioiden tavoittelu tilinauhan tuijottelu ajaa vain onnettomuuteen. Monesti pysähdyn miettimään, että mitä kaunista juuri tässä hetkessä on. Se voi olla ihan pienikin asia, esimerkiksi kaunis auringonlasku tai kevään tuoksu. 

Tee työtä, josta pidät

Näen liian paljon ihmisiä, jotka ovat tyytymättömiä omaan työhönsä ja siihen, että töitä tehdään jollekin muulle, kuin itselle. Työ on kuitenkin suuri osa jokaisen elämää, joten sen ei pitäisi olla pakkopullaa. Olen itse ollut kymmenissä eri työpaikoissa ja maaliskuussa irtisanoin itseni hyvästä firmasta ja aloin yrittäjäksi. Se oli viime vuoden parhain päätös. En ollut edes ymmärtänyt, että millaisen stressin kourissa suoritin työtäni. Päivät eivät tunnu enää synkiltä ja pitkästyttäviltä, kun saan tehdä työtä, josta nautin. 

tyoverkkovalmennus

Karsi energiasyöpöt ympäriltä

On paljon merkitystä sillä, että millaisten ihmisten kanssa vietät eniten aikaa. Miten läheisesi puhuvat sinulle? Ovatko sanat kannustavia, voitko olla rento ja oma itsesi heidän seurassaan? Vai tuntuuko siltä, että teet kaiken väärin ja sinua ei arvosteta? Jos sanoit kyllä, niin silloin on aika karsia tälläinen energiasyöppö lähipiiristä, vaikka kuinka vaikeaa se olisi. Monesti jopa ihan läheisimmätkin ihmiset saattavat olla sellaisia, mutta asia pitää vain oppia hyväksymään. Negatiivinen ihminen on luotaantyöntävä, enkä ainakaan itse halua olla sellainen!

Keskity omaan juttuusi

Varsinkin tässä sosiaalisen median valtaamassa maailmassa moni keskittyy aivan liikaa toisten tekemisiin. Itse en esimerkiksi ymmärrä ihmisiä, jotka jaksavat juoruilla ja puhua pahaa toisista. Itselläni on niin kiire toteuttaa itseäni, että en saa mitään iloa toisten kadehtimisesta tai alaspäin polkemisesta. Monesti sanon ääneen, jos olen ylpeä jostain ihmisestä, ihan vaikka vain tuntemattomasta. Kokeile kerran miten hyvä olo toisen ihmisen kehumisesta tulee!

onnellisuustyo-verkkovalmennus

Näihin asioihin aion keskittyä myös tänä vuonna ja odotan innolla, että mitä kaikkea uusi vuosi oikein tuo tullessaan! Edellisessä postauksessa listasin tavoitteita tälle vuodelle. Lue postaus tästä.

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (2)
  1. Puhutteleva teksti, meillä jokaisella on varmaan paljon opittavaa. Kirjotat välillä syvällisiä asioita,mutta valitettavasti teksti ja siihen liitetyt kuvat eivät ” kohtaa”. Lähes joka kuvassa missä olet on rinnat tyrkyllä ja takapuoli pitkällä. Jollain tapaa näistä kuvista paistaa pinnallisuus🤨 kiva kroppahan sulla on mutta enemmän kaipaan ns. arkisempia kuvia ilman pönötystä😉

    1. pauliinafitworld
      3.1.2018, 11:54

      Kiitos, juurikin näin. Kiitos myös palautteesta ja ymmärrän hyvin, että se voi näyttää siltä, mutta kun kroppa on kunnossa niin kaikki vaatteet näyttää tosi hyvältä ja myötäilee kurveja. Itse näen olevani tosi rennoissa asennoissa näissä kuvissa ilman pönötystä. Haluisitko säkin ehkä kuntoon? Laita mulle viestiä: pakarinen.pauliina@gmail.com P.S. Lupaan laittaa pian myös lökärikuvan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *