Naamio mustapäille, joka oikeasti tehoaa!

Mulla on luonnostaan todella rasvainen iho, johon tulee sen vuoksi helposti epäpuhtauksia ja mustapäitä. Saisin normaalisti olla ravaamassa kosmetologilla kuukauden välein, mutta Face Mask pitää kasvojen tilanteen hallinnassa hoitojen välillä. Face Mask on kasvonaamio, jonka tarkoitus on poistaa kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia iholta. 

Face-Mask-may-beauty

Olen käyttänyt MayBeautyn Face Maskeja jo kauan, koska olen todennut niiden oikeasti toimivan taistelussa mustapäitä vastaan. Nykyään on vaikka mitä naamioita, jotka ovat tarkoitettu mustapäiden poistoon, mutta tämä oikeasti tehoaa. 

Ennen naamion käyttöä kuorin kasvot, jotta mustapäät lähtisivät helpommin irtoamaan. Naamiot ovat pakattu käteviin ”annoispusseihin” ja yhdestä pussista riittää naamiota reilusti yhteen kertaan.

Facemask-Koostumus-maybeauty

Kasvot ovat ennen naamion käyttämistä hiukan väsyneen näköiset ja ihohuokosissa on epäpuhtauksia. Toivonkin, että naamio saisi ihohuokosia puhdistettua ja virkistettyä väsyneitä kasvoja. 

Facemask-Maybeauty-kasvot-ennen
Kasvot ennen levitystä

Tuote levittyy kasvoille helposti ja muodostaa sille kiinteän pinnan, johon mustapäät tarttuvat. Tuotteessa on mieto ja raikas tuoksu, joka ei vaikutusaikani tuoksu nenään mitenkään häiritsevästi. Ajan kuluessa naamio alkaa hiukan kiristellä kasvoja, mutta se ei tunnu inhottavalta. 

Maybeauty-Naamio-levitys-facemask-kokemus

May-Beauty-facemask-kasvoilla-naamio

Naamion annetaan kuivua iholla, jonka aikana se nostaa mustapäitä pintaan. Ohjeissa sanotaan, että naamiota pitäisi pitää 30-45 minuuttia, mutta kasvot tuntuvat jo 30 minuutin kohdalla sen verran kuivilta, että päätän pestä repiä sen iholta pois. 

Maybeauty-Facemask-irrotus-kokemuksia
Naamio on helppo irrottaa osissa

Naamio lähtee irti kasvoilta isommissa osissa ja loput pesen puhdistusaineen kanssa. Naamion poistaminen nipistelee vähän, mutta saan kuitenkin naamion rippeet  pestyä kasvoilta helposti pois. Viimeistelen hoidon vielä kasvoveden ja kosteusvoiteen avulla. 

Naamioon on selvästi tarttunut ihon epäpuhtauksia ja iho näyttää kirkkaammalta varsinkin t-alueen kohdalta, joka oli ennen naamion laittamista samean näköinen. Iho tuntuu pehmeältä ja se näyttää kirkkaalta. Säännöllisellä käytöllä mustapäitä saa varmasti vähennettyä huomattavasti. Käyttämällä naamiota kerran viikossa saa jo näkyviä tuloksia. 

Maybeauty-Facemask-kayton-jalkeen-kokemuksia

Facemask-May-beauty-kayton-jalkeen-mustapaat
Naamioon on selkeästi tarttunut epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa

 

Nyt myös seuraajieni on mahdollista päästä kokeilemaan naamiota, sillä kauttani saat -30% tilauksen hinnasta tilaamalla linkin kautta. Tämä naamio on kätevä varsinkin näin kesän jälkeen, kun iho tuntuu keräävän epäpuhtauksia. Pääset tilaamaan naamion täältä. Alennus on voimassa 31.10 asti. 

Kommentit (4)
 1. Ei tuolla sivuilla kysytä missään koodia, eli alennuskoodia ei pysty käyttämään, vai enkö vaan hoksaa tilausta tehdessäni jotain olennaista? 😛

  1. pauliinafitworld
   5.10.2018, 14:50

   Alennuskoodin saa syötettyä klikkaamalla ostoskoria ja sieltä yläreunasta lisää alennuskoodi 🙂

 2. Nyt nämä lähti tilaukseen, oon niin monesti näitä ihmetellyt. Katsotaan kuinka käy 😊 Kiitti alekoodista!

  1. pauliinafitworld
   8.10.2018, 11:59

   Mahtava kuulla ja ole hyvä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *