Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Muutoksen tuulet puhaltaa

Vuosi on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti niin käytännössä, kuin omassa mielessäkin. Jostain syystä mulla on aivan älytön uudistumisen ja muutoksen kaipuu menossa ja olenkin tehnyt isoja päätöksiä sen suhteen. Isoin päätös tähän mennessä tapahtui eilen, kun irtisanoin nykyisen asuntoni ja muutan miesystävän luokse tämän kuun aikana. Tarkoitus on etsiä vielä isompi asunto, johon sitten muutamme yhdessä. Molemmat tekevät paljon töitä kotona, mies vielä enemmän kuin minä, joten on fiksua, että asunnossa on molemmille paljon tilaa.

En malta odottaa, nimittäin pääsen vihdoin toteuttamaan sisustusunelmia, joita olen vuosien varrella kerännyt. Alla olevat kuvat Pinterestistä.

Sisustus-Peili-ideoita

Meikkipoyta-Sisustus
Pakko saada oma meikkipöytä!

parveke-sisustus-idea

Sisustusmakuuhuone-ideoita

Olen asunut pitkään vaatimattomasti, mutta voi olla, että se on tämä ikä, joka tuo sen, että alkaa todella arvostaa laatua ja asumisen mukavuutta. Etsinnässä on siis uudehko asunto, jossa on paljon tilaa, hyvät mahdollisuudet laittaa ruokaa, rentoutua ja paljon fiksua tilaa säilyttää. Ei ole varmasti helppoa löytää sitä täydellistä asuntoa, mutta onneksi tuleva väliaikainen asuntokin on aivan ihana. 

Olen aivan innoissani tyhjentämässä kaapeista turhaa tavaraa kirpputoria varten ja aion ottaa mukaan vain sellaiset vaatteet ja tavarat, joita oikeasti käytän. Tuntuu jotenkin vapauttavalta päästä eroon turhasta materiasta. 

Ensi viikolla on neljän päivän matka Lontooseen, jossa on tärkeä konferenssi ja sen lisäksi aiomme myös rentoutua ja viettää aikaa Lontoossa ja sen nähtävyyksissä. Olen kuullut Lontoosta ainoastaan hyvää ja sieltä löytyy kyllä vaikka mitä! Varsinkin shoppailumahdollisuudet ovat kuulemma ihan uskomattomat. En malta odottaa, että näen tuon kaupungin, koska en ole koskaan ollut siellä. 

Londoncity-Travel

London-City

Yövymme Holiday Inn hotellissa keskustan tuntumassa. Hotelli vaikuttaa todella laadukkaalta ja sieltä löytyy kaikki tarvittava uima-altaasta kuntosaliin. Meillä kuuluu majoitukseen myös aamiainen. Rakastan hotelliaamiaisia yli kaiken, joten mielenkiintoista nähdä, että millainen se Lontoossa on!

HolidayInnLondon-KensingtonHighSt.room_

HolidayInnLondon-KensingtonHighSt.gym_

HolidayInnLondon-KensingtonHighSt.pool_

Jollain tapaa myös omat elämänarvot ovat muutoksessa ja sitä arvostaa enemmän pysyviä asioita tässä muuttuvassa maailmassa. Kun kaikki on sisällä hyvin, voi maailma jatkaa kulkuaan ja olla itse rauhallisin mielin. Olen tehnyt suunnitelmia tälle vuodelle, joista aion kertoa heti täällä blogissa kun asioita varmistuu. Tuttuun tapaan mulla on aina monta rautaa tulessa, eikä tämä hetki ole poikkeus. Olen kuitenkin fiksumpi sen suhteen, että keskityn vain muutamaan isoon asiaan kerralla ja oma hyvinvointi sekä jaksaminen ovat ykkös sijalla. Aina näin ei ole ollut ja on tullut tehtyä asioita välittämättä omasta väsymyksestä. Nyt teen asioita toisin ja muistutan välillä itselleni, että kaikkea ei tarvitse saada nyt ja heti. 

Edellisessä postauksessa kyseenalaistin sen, että rankaisetko itseäsi liikunnalla? 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.