Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Muutoksen kevät

Kevät saa minussa aina aikaan tarpeen uudistautua. Olen kevään lapsi, joten luulen, että sen vuoksi  muutoksen tarve on vielä hiukkasen suurempi. 

Olenkin ryhtynyt tuumasta toimeen tämän kevään osalta ja olen mm.irtisanonut itseni päivätyöstä, aloittanut kokopäiväisen yrittäjyyden, varannut itselleni matkan yksin etelään vaikka kuinka pelottaa ja uusinut kodin sisustuksen.

Olen aloittanut uudistuksen myös henkisesti ja pohdin vahvasti sitä, miten voisin kehittää itseäni myös sillä saralla. 

Mielestäni on turhaa olla maailman osaavin ihminen, jos henkinen puoli on lapsen tasolla. Tunneäly on mielestäni yksi tärkeimpiä asioita, jotta voit menestyä elämässä. 

Haluan haastaa itseni joka päivä avoimeen ajatteluun ja haluan oppia lisää asioista, jotka eivät ole tuttuja ja turvallisia.

Monesti sitä huomaa löytävänsä uusia mielenkiinnon kohteita, kun uskaltaa olla rohkeasti kiinnostunut myös sellaisista asioista, jotka eivät kuulu omiin mielenkiinnon kohteisiin. 

Vaikka olenkin dieetillä, niin en halua sulkeutua omaan kuplaani, vaan haluan nähdä mitä tällä elämällä on tarjottavana.

Voi että kun jo odotan tulevaa Espanjan reissua, johon on nyt tarkalleen 14 päivää.

Olen muutamana yönä säpsähtänyt hereille ja miettinyt, että olenko vielä turvallisesti Suomessa omassa sängyssä.

Näin se ihminen toimii uuden ja pelottavan asian edessä, alkaa keksiä tekosyitä, jotta koko asian voisi jättää tekemättä.

Uskon, että tuleva matka tulee kasvattamaan henkisesti entisestään ja tekee musta entistä vahvemman, kun tajuan, että pärjään myös yksin neljän tunnin lentomatkan päässä kotoa.

Voin antaa yhden vinkin, jota olen nyt itse noudattanut tämän kevään aikana.

Jos jokin asia aiheuttaa ahdistusta tai turhautumista, niin silloin on parasta keksiä tilalle jotain muuta.

Meidän ei kuulu olla ahdistuneita jatkuvasti. Mieti asioita, joita sinulla on elämässä ja punnitse niitä yksi kerrallaan. Huomaatko, että jokin niistä vie energiaa, eikä anna mitään takaisin?  Jos löydät tälläisiä asioita, niin uskalla ryhtyä toimeen ja tee muutoksia.

Muutos pelottaa, mutta lopulta kaikki päätyy aina hyvin ja ainakin opit itsestäsi uutta! 

Lue myös edellinen postaukseni, jossa kerroin että Lähden yksin matkalle! ja postaus, jossa kerroin, että Irtisanoin itseni päivätyöstä

Kommentit (2)

  1. mia

    Moi, onkohan Boombodylle tulossa alennuskoodia jossain vaiheessa? 🙂

    • pauliinafitworld

      Ei oo ainakaan tiedossa, mutta mä voin kysäistä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.