Musta tuli tradenomi!

Eilen koitti vihdoin se päivä kun sain todistuksen kouraan ja valmistuin virallisesti tradenomiksi. Olin odottanut tätä päivää oikeastaan koko tämän kesäkuun ja tavallaan odotin, että saan konkreettisesti päätökseen tämän opiskelurupeaman. 

Haaga-Helia oli järjestänyt hienon tilaisuuden, jossa oli puheita, kaunista musiikkia ja hienosti toteutettu tutkintojen jako. Tutkinto noudettiin edestä ja tottakai joka välissä kaikuivat raikuvat aplodit. Lopuksi tarjoiltiin kakkukahvit. 

Fiilis oli kyllä aivan huikea, kun vihdoista viimein sai virallisen paperin käteen. On vieläkin vaikea käsittää että miten kuroin kaikki loput opintopisteet kasaan alle vuodessa, mutta niin siinä vain kävi. 

Valmistujaiset-Haaga-helia-tradenomi

Tradenomi-Koulutus-haaga-helia

Tilaisuuden jälkeen kävimme Más nimisessä espanjalaisessa ravintolassa Helsingin Kampissa. Tilasimme alkuun kuoharia ja mehukkaan pihvin kanssa punkkua. Oli ihana syödä pitkästä aikaa kunnon herkullista pihviä! Kattaukset olivat super kauniit ja tunnelma ravintolassa muutenkin tosi ihana. 

Ravintola-Mas-helsinki-kamppi-espanjalainenravintola

Ravintolamas-Kuohuviini-espanjalainen-ruoka

Mas-Ravintola-espanjalainen-helsinki

Valmistumisen juhliminen jatkui eilen ystävien kanssa. En pidä suurempia juhlia ja juhannuksena käyn moikkaamassa sukulaisia juhannuksen ja valmistujaiskahvien merkeissä. Jos pidän pääni ja lähden kauppakorkeaan sekä valmistun sieltä niin sitten lupaan viimeistään pitää isot juhlat!

Tässä viikonlopussa on kuitenkin hyvin jännittävää meininkiä ja tuntuu siltä, että valmistumista on päässyt juhlistamaan sopivasti. Nyt mietin rauhassa mitä haluan tehdä. Lomailen ensin ja sen jälkeen alan punoa suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Teenkö töitä palkkatyössä vai oman yrityksen kautta jää nähtäväksi. Jotain uutta pientä kivaa tavoitetta voisi tuohon syksyyn ottaa, mutta edetään asia kerrallaan 🙂

Postauksen mekko löytyy täältä.

Edellisessä postauksessa kerroin aerobisen harjoittelun 3 myyttiä

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

 

 

Kommentit (2)
 1. Onneksi olkoon valmistumisesta! Upeita kuvia, susta huokuu onnellisuus näissä!
  Päätit jatkon suhteen miten tahansa, piti tulla kommentoimaan miten monet ainakin omalla alalla tulevat kouluttautumaan eli käytännössä hakemaan maisterin paperit oltuaan monta vuotta työelämässä. Karu totuus on, että joihinkin ylennyksiin vaaditaan korkea tutkintonimike vaikka se osaaminen ja todennäköisesti enemmänkin olisi jo kokemuksen kautta hallinnassa. Tämä kannattaa tiedostaa, vaikka toki jatkokouluttautuminen on mahdollista milloin vain. Jos sitten päädytkin työllistämään itse itsesi niin tätä ongelmaahan sinulla ei ole 😉

  1. pauliinafitworld
   17.6.2018, 22:17

   Kiitos paljon ja ihana kuulla! 🙂
   Näin olen kanssa ymmärtänyt kun olen työpaikkoja selaillut. Ajattelen, että haluan hoitaa opiskelut pois alta vielä näin suht nuorena niin voi sitten halutessaan pyrkiä vaativiin tehtäviin kun ei ainakaan koulutuksesta jää kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *