Loppuuko valmennushommat tähän?

Alkuviikko on ollut jännittävä, kun aloitin uudessa työssä markkinointisuunnittelijana. Olen päässyt nopeasti perehtymiseen ja jo käytännön töihin kiinni. Vaikka aikaa ei ole vielä mennyt kuin muutama päivä niin voin sanoa, että on kyllä ollut mukavaa! Olen päässyt tekemään juuri niitä hommia, joita olen opiskellut ja siinä ohella monipuolisesti muita tehtäviä.

Onhan se niin, että tottakai joka työssä on joskus huonot hetkensä, mutta se kertoo paljon, jos työpäivä menee kuin hujauksessa eikä esimerkiksi kännykkää tule vilkuiltua kovin usein. Olisin ajatellut, että uuteen rytmiin tottuminen olisi vaikeampaa, mutta yllättävän helposti sekin on alkanut sujua.

too-markkinointi-personal-trainer-helsinki

Työelämä tuntuu hyvältä sitten kahteen vuoteen ja olen selvästi valinnut oman alan. Toki yrittämisen vapaudesta jouduin luopumaan, mutta se ei tunnu pahalta kun on mukavaa tekemistä. 

Moni asiakkaani on ollut huolissaan, että tulenko jatkamaan enää valmennushommia ja kun tässä olen pohtinut asioita niin tulen kyllä, mutta otan muutaman asiakkaan vähemmän. Se tarkoittaa taas sitä, että pystyn panostamaan jokaiseen asiakkaaseen vielä henkilökohtaisemmin. 

Mun etävalmennuksissa olen tavoitettavissa oikeastaan koko ajan esimerkiksi WhatsAppissa, joten yhteydenpito on helppoa. Otan tähän elokuulle vielä muutaman valmennettavan, joten laita rohkeasti viestiä. Jos lähdet mukaan tämän viikon aikana niin saat 3 kuukauden etävalmennuksen edulliseen hintaan 199€. Lisätietoja valmennuksesta löydät täältä. Moni on lähtenyt valmennukseen kesän jälkeen ja saanut hyviä tuloksia jo lyhyessä ajassa. Oma unelmakroppa on siis vain yhteydenoton päässä 🙂 Yhdessä päästään varmasti tavoitteeseen. 

Edellisessä postauksessa kerroin ajatuksiani kauneuskilpailuun osallistumisesta

personal-trainer-etavalmennus-helsinki

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *