Mitä mulle kuuluu? Niin kun oikeasti :)

Paljon on puhuttu somessa aitoudesta ja siitä miten moni pitää somessa tietynlaista kulissia yllä. Myönnän, että myös itselläni on somessa tietty kulissi ja jotenkin sitä on tullut entistä varovaisemmaksi mitä someen haluaa jakaa. Olin ennen paljon avoimempi ja tykkäsin päivittää Instagramin lisäksi Snapchattia, jossa monen elämään pääsee tutustumaan vielä syvällisemmin. Nykyään Snapchat on jäänyt ihan kokonaan, koska haluan pitää joitakin asioita salaisuutena ja osittain myös sen vuoksi, että mulla ei ole aikaa päivittää montaa somekanavaa.

Esimerkiksi tämä blogin päivittäminen on ollut paljon harvempaa mitä se on ollut aiemmin. Yksi syy siihen on ajanpuute ja toinen on se, että mun on ollut viime kuukausina vaikea kirjoittaa, koska en tiedä itsekään mitä oikein tapahtuu. On edes vaikea kuvailla tätä asiaa tarpeeksi voimakkain sanoin, mutta käyn tällä hetkellä läpi jotain todella suurta muutosta itseni kanssa. Olen muuttunut ihan älyttömästi henkisesti viimeisen puolen vuoden aikana ja moni asia, johon tunsin aiemmin paloa on saanut siirtyä tai ne eivät ole enää yhtä suuressa osassa elämääni ja arvomaailmaani.

pauliina-pakarinen-model-helsinki-finland

Mulle on alkanut muodostua selkeä kuva siitä mitä haluan tulevaisuudelta ja mitä minun tulee tehdä, että pääsen sinne. Toisaalta on tosi pelottavaa, kun pääsee niin lähelle omia syvimpiä haluja ja ymmärtää myös omia heikkouksiaan paremmin.

Olen puhunut jonkin verran täällä blogissa esimerkiksi siitä pienestä kriisistä, joka mulla on ollut perheen perustamisen suhteen. On niin hassua, että omat vanhempani elivät omassa iässäni juuri niin perinteistä lapsiperheen elämää, kun voi, mutta mua samanlainen elämäntyyli ei tällä hetkellä houkuttele. Olen ymmärtänyt, että se mitä haluan on aivan jotain muuta. Myönnän myös, että olen tällä hetkellä aivan liian itsekäs huolehtimaan jostakin toisesta elävästä ihmisestä. En sulje pois, että perheen perustaisin joskus, mutta tällä hetkellä tähtään elämässäni aivan muihin asioihin.

pauliina-pakarinen-modelling-finland

Elämässäni on menossa tällä hetkellä niin isoja muutoksia, että olen tässä viimeiset viikot tuijottanut suu auki, kun kaikki se tapahtuu. Pääsen ihan pian kertomaan näistä asioista täällä blogissakin tarkemmin ja uskon, että silloin vierähtää muutama kivi sydämeltä, koska nyt en vielä pääse purkamaan niitä asioita kirjoittamisen muodossa. Haluan pitää vielä tietyt asiat salaisuutena vaikka isoja suunnitelmia on jo meneillään -ja ne tullaan myös toteuttamaan.

Tiedän, että elämä tulee olemaan tänä vuonna hyvin erilaista kuin minään muuna vuonna. Puhuin ennen Miss Global -kisamatkaa, että haluan viedä itseni epämukavuusalueelle, koska siellä opin eniten itsestäni. Opin kisamatkalla ja olen oppinut viimeisten viikkojen aikana vielä enemmän.

Tiedätkö sen tunteen, kun olet niin ison muutoksen edessä, että se näyttää sellaiselta valtavan isolta muurilta suoraan edessäsi? Siltä minusta nyt tuntuu. Mahassa on jatkuvasti perhosia ja tätä jännitystä ei voi sanoin kuvailla -on vaikea pysyä enää paikoillaan.

pauliina-pakarinen-oodi-helsinki-model

Kerron rehellisesti mitä minulle tällä hetkellä kuuluu. Olen tällä hetkellä onnellinen ja tyytyväinen elämän eri osa-alueisiin. Parisuhteessa on kaikki kunnossa, rakastan työtäni ja nämä tulevat muutokset tulevat lisäämään onnellisuutta entisestään – uskallan jo sanoa niin.

Elämä on kyllä ihmeellistä, kun sen oikein oivaltaa. En tiedä milloin mulla olisi elämässä sellainen tilanne, etten jännittäisi jotain uutta, ihmeellistä ja tulevaa juttua 😀 Ehkä olen ollut aina sellainen seikkailumielinen. Aina pitää olla jotain uutta ja kutkuttavaa meneillään. Olen ymmärtänyt sen, että siinä ei ole mitään vikaa. Joku toinen tykkää seesteisestä menosta kun taas minä turhaudun, jos en saa työstää jotain uutta. Ehkä sitä joskus kahdenkymmenen vuoden päästä voi jo vähän rauhoittua 😀

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *