Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Miltä näyttää kunto 5 päivää ennen kisoja?

Sitä huomaa nyt elävänsä kisakuplassa, kun blogin kirjoittelu ja somen päivittäminen on jäänyt vähemmälle. Mun kisaloma alkoi tänään ja koko viikko on pyhitetty sunnuntain kisavalmisteluille. Kauheasti mihinkään muuhun ei tässä vaiheessa edes riitä keskittyminen, mutta niinhän sen pitää tässä vaiheessa mennäkin.

Olenkin tehnyt päätöksen, että keskityn tämän viikon täysiä kaikkeen, mikä liittyy kisavalmisteluihin.

Vaikka vietän kisalomaa, se ei todellakaan tarkoita sitä, että olisin jäänyt laakeilleni makaamaan. Meillä on Badass kisaajien esiintymisharjoitukset jokaisena aamuna maanantaista torstaihin. Esiintymistä todellakin hiotaan meidän tiimissä ja valmentaja ei päästä siinä helpolla, mutta hyvä niin. Tärkeintä on saada lavalle se itsevarmuus ja säteily ja kantaa se oma kroppa mahdollisimman ylpeänä. Onhan tässä työtä tehtykin sen eteen.
Kisaviikko koostuu paljon myös kaunistautumisesta ja huomenna pääsenkin laittamaan naaman ja jalat kuosiin kosmetologin penkissä. Loppuviikosta on luvassa vielä kampaaja uudemman kerran. Mun tällä hetkellä hiuksissa oleva mahongin sävy on siitä hankala, että se on kova kulumaan pesussa. Sen vuoksi siihen heitetään vielä yksi sävyte päälle ennen sunnuntaita.

Kisabikinit sain eilen (ne ovat mulla tämän postauksen kuvissa) ja ne on mulle tehnyt Sahara & Beauty Design, jonka ammattitaitoon luotan mun kisabikineissä. Mun kaikki bikinit on yksiä lukuunottamatta teetetty siellä!

bikini fitness etuasento

Loppuviikosta on vielä hierontaa, jolla saadaan loputkin nesteet liikkeelle.

Kisavärin otan tällä kertaa suihkurusketuksena sunnuntaina ennen kisaa. Olen aina ennen sutinut kisavärin itse ProTanilla, mutta tällä kertaa haluan helpottaa kisastressiä ja astella ammattilaisen värjättäväksi.

bikinifitness-sidepose

Kisalookin mulle tekee Blend Beutyn Laura Ahokas, joka on tehnyt näytöksiä ja on ihan ammattilainen, mitä tulee stailaukseen. Olen siis tällä kertaa todellisten ammattilaisten käsissä ja onkin ihanaa, kun on niin kova tiimi ympärillä. Ainakin kisaaminen on tehty mahdollisimman rennoksi ja kivuttomaksi, josta todella on apua stressin hallinnassa kisojen alla 🙂

”Työn tekoa” ei ole vielä lopetettu ja maanantaista keskiviikkoon treenaan ihan normaalisti. Yhteensä siis kolme aamuaerobista, kolme salitreeniä ja kolme treenin jälkeistä aerobista. Torstaina aletaan sitten ottaa rennommin myös treenien suhteen ja oikeastaan perjantaina alkavat vasta mun ”viimeistelyt”.

bikinifitness-backpose

Viimeistelyt eivät tarkoita meidän bikinityttöjen kohdalla mitään kovin ihmeellistä. Viimeistelyjen suhteen mennään muutenkin päivä kerrallaan. Näen mun valmentajan joka aamu ja saan aina ohjeet seuraavaa päivää varten. Ei olla siis todellakaan missään massavalmennuksessa, jossa viimeistelyohjeet saadaan käteen koko viimeiselle viikolle. Mä pidän ihan älyttömästi tästä tyylistä. Viimeistelyviikolla kun on kuitenkin mahdollista joko onnistua tai pilata koko tehty työ.

Toki viimeistelyt tulevat muuttamaan ulkonäköä todella paljon. Kroppa ”kuivatetaan” sunnuntaiksi ja lihakset saavat hiilihydraattia maltillisesti täyttyäkseen sopivasti. Myös kisaväri tekee paljon. Se on oikeasti luonnonvalossa todella tumma, eikä sitä edes usko, miten paljon lavavalot syövät väriä, ennen kuin kisaajan näkee livenä! 😀 Sama koskee meikkejä. Niiden on oltava tarpeeksi tummat, jotta niistä jää jotain jäjelle kovassa valossa.

Täytyy sanoa, että ilmeisesti päivä päivältä sitä alkaa pääsemään enemmän kisafiilikseen. On ihanaa, kun voin keskittyä ihan täysillä pelkkiin kisoihin. Innokkaana ja odottavaisena lähden tähän viimeiseen viikkoon. Aion tehdä parhaani! 🙂

Kommentit (8)

 1. Rose

  Aivan U-P-E-A! Oot kehittynyt ihan valtavasti ja vitsi mitkä pakarat 😀 Noi mielessä kyykkäämään niin saa kyllä motivaatiota oman pyrstön kasvatukseen.

 2. Sari

  WAU! Pakaroissa ihan jäätävä kehitys! 🙂

 3. Janina

  Hei! Mahtava kunto ja tsemppiä kisoihin! 🙂 Haluaisin kysyä, että mitä lisäravinteita käytät jos vitamiineja ei lasketa? (Esim. lataus-ja treenijuoma, kreatiini yms?)

 4. Clarissa

  On kyllä upeeta paketti tuomassa lavalle!

 5. Jaana

  Vau, Näytät upealta, tsemppiä kisoihin!!! 🙂

 6. Ira

  Go girl! Aivan mahtavan ison työn oot tehny! Tsemppiä paljon kisoihin! <3

 7. Outi Karita

  Hyvältä näyttää, suuret tsempit viikonloppuun!

 8. Tipe

  Huh mitkä pakarat !! Oot upea, tsemppiä kisoihin. Muista hymyillä ja sädehtiä niin varmasti sut palkitaan! Nauti päivästäsi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.