Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Miksi unohdan itseni?

Nyt kun on työelämässä ja sidottuna yhteen paikkaan 8 tuntia päivässä huomaa eri tavalla, että väsymys on työpäivien jälkeen kovempi. Yrittäjänä on tietty vapaus kun työt voi tehdä missä tahansa ja työpaikalle siirtymisiin ei mene aikaa. Treenaamaan lähtiessä täytyy tsempata itseään hiukkasen enemmän. 

Kevään kiireet ajoivat minut siihen pisteeseen, että laitoin ensimmäistä kertaa elämässä velvollisuudet oman hyvinvoinnin edelle. Se kostautui sillä, että olin keväällä kipeä eniten mitä minään vuonna ja pääsihän kuntokin siinä laskemaan. Treenikerrat jäivät sellaiseen 2-3 kertaan viikossa ja silloin kun jaksoin kävin ulkoilemassa. 3 kertaa viikossa ylläpitää kyllä lihasmassaa, mutta ei se kovasti kehitä. 

Hyvinvointi-Jaksaminen-treeni-vastustuskyky

Nyt pyrin siihen, että käyn treenaamassa neljästi viikossa ja käyn säännöllisesti nauttimassa ulkoilmasta ja viimeisistä auringonsäteistä ulkona. 

Treeni-Hyvinvointi-tyo-yrittajyys

Treenaaminen on ollut mulle aina se henkireikä ja ne treenikerrat ovat yhden käden sormin laskettavissa tässä viidentoista vuoden aikana kun treenaamaan on ollut oikeasti inhottavaa mennä. Treenaaminen salilla voi silloin tällöin tuntua pakkopullalta, mutta se hyvä olo kyllä kertaantuu vielä tulevaisuudessa. 

Tämän syksyn aion keskittyä töihin, treeniin ja oman hyvinvoinnin vaalimiseen. Aion aloittaa syyskuussa myös tanssin, josta saa myös ihan uskomattomasti energiaa. Tämän syksyn lupaus voisi olla, että en edes syksyn pimeydessä unohda itseäni. 

illagrande-Salitreeni-tyo-hyvinvointi-treeni

Nyt kun olen kokenut sen, että olen unohtanut itseni, en halua tehdä samaa enää uudelleen. Joskus oma hyvinvointi täytyy vaan laittaa edelle ja lähteä treenaamaan tai levätä vaikkei periaatteessa olisi aikaa 🙂

Edellisessä postauksessa pohdin onko minulla ikäkriisi!

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.