Miksi sun ei kannata ostaa sitä pikadieettiä

Kaupallinen yhteistyö: Wellcamp

Moni haaveilee nopeasta painonpudotuksesta ja hakee vastauksia Googlesta. Googlesta löytyykin monia artikkeleita ja vinkkejä, miten paino putoaa nopeasti, mutta tavallinen tallaaja ei välttämättä osaa arvioida vinkkien toimivuutta.

Moni vinkki tosiaan lupaa pudottaa painoa esimerkiksi jonkinlaisen pika- tai pussikeittodieetin avulla. Näissä ohjeissa on vikana vain se, että paino kyllä putoaa, mutta ei oikeasti siitä rasvamassasta, joka takaa sen, että kilot eivät tule ryminällä takaisin heti kuurin jälkeen. Pikadieetit saavat kyllä jopa viisikin kiloa nestettä lähtemään, mutta varsinainen rasvan palaminen tapahtuu vasta ajan kanssa.

En tavallaan ymmärrä sitä, että miksi niin moni haluaa lähteä pikadieetille yhä uudelleen ja uudelleen sekä tuhlata vain omaa aikaansa viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia, kun homman joutuu aloittamaan aina alusta?

Mikset tekisi kaikkea hyvin jo alusta alkaen ja vuoden päästä olet sellaisessa kunnossa, joka oikeasti myös kestää muutoksen jälkeenkin?

laihduttaminen-pikadieetti-rasvanpoltto
Moni ei ole esimerkiksi valmis panostamaan personal traineriin muutamaa kymppiä enemmän, mutta ei ymmärrä sitä, että pitkässä juoksussa rahaa kuluu itseasiassa enemmän kun koko ajan ollaan uudella dieetillä, hankitaan uuden elämäntavan tarvikkeet ja pahimmassa tapauksessa kärsitään myös terveysongelmista, jotka tulevat kukkarolle kalliiksi.

Painonpudottaminen ja uuden elämäntavan opettelu vaatii kärsivällisyytä ja myös epämukavuusalueelle menemistä. Onneen ei ole oikotietä tässäkään asiassa.

Kaikista fiksuinta on aloittaa itselle suunnitelluilla ohjeilla, jotka ottavat huomioon myös muun arjen. Yhtä lailla myös lepo on tärkeää treenaamisen lisäksi. Moni unohtaa sen ihan kokonaan. Olen aina sanonut, että jos pitää käydä kymmenen kertaa viikossa salilla laihtuakseen niin jotain on pielessä.

pikadieetti-dieetti-miten-laihtua-nopeasti
Esimerkiksi kuukaudessa paino voi hyvin tippua sen viisi kiloa ja niin, että se on vielä täysin terveellistä. Tahti ei ole ehkä yhtä kova kuin pikadieeteissä lupaillaan, mutta ainakaan kilojen kanssa ei tarvitse taistella myöhemmin. Kuukauden jälkeen sinun ei tarvitse tuskailla, että paino palautuu ennalleen. Voit hyvin ottaa jopa vaikka pienen tauon dieetistä ilman, että sillä on kovin suurta vaikutusta tuloksiin.

Otan joka kuukausi uusia etävalmennettavia, jotka haaveilevat näkyvistä tuloksista tai suuremmasta elämänmuutoksesta. Tälle kuukaudelle on vielä muutama paikka valmennuksessa vapaana. Katso lisätietoja täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *