Mietitkö miksei treeni tai ruokavalio tuo tuloksia?

Kaupallinen yhteistyö: Wellcamp

Valmentajan työ on vaativaa, mutta samalla niin palkitsevaa. Kun perustin Wellcampin kohta jo kaksi vuotta sitten, päätin, että keskityn valmennuksissa yksilöllisyyteen ja kokonaisuuteen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut mulle se ykkös asia, johon haluan valmennuksissa panostaa. Multa ei siis ole koskaan saanut eikä tule saamaan mitään neljän viikon pikadieettejä, joilla saat kyllä itsesi kuntoon, mutta takeita tulosten säilymiselle ei voi antaa. 

Vuosien varrella tämä visio on vahvistunut entisestään ja ehkä sen vuoksi mun valmennuksiin on päätynyt monta ihmistä, joilla on ollut tai on ongelmia syömisen ja kokonaiskuvan kanssa. On käyty läpi monia dieettejä ja kaiken ympärillä on ollut rankaisemisen ilmapiiri. Syödään liian vähän, treenataan liian paljon näin suomennettuna. 

personal-trainer-helsinki-nettivalmennus-rasvanpoltto

Asiakas ei monesti mulle tullessaan näe vielä täysin kokonaisuutta ja on monesti alussa itselleen liian ankara. Ajan kuluessa asiakas kuitenkin huomaa, että mulle voi ihan rehellisesti sanoa, jos joskus tuntuu siltä että homma karkaa käsistä. En todellakaan halua, että yksikään mun asiakkaista kärvistelee kotona tai salilla kun kouraan on annettu valmennusohjelma, joka tuntuu mahdottomalta normaali-ihmisen toteuttaa.

Totuus on, että jos tavoitteena on rasvanpoltto tai isompi painonpudotus, ei muutoksen tarvitse olla täyttä tuskaa. Some ja sieltä tulevat käsitykset ovat selkeästi muokanneet varsinkin nuorten naisten ajatusmaailmaa. Näen työssäni päivittäin niitä ajatuksia, jotka terveyden ympärillä ovat läsnä. Viikot kituutetaan pikkukaloreilla ja viikonloppuna vedetään kaksin käsin herkkuja kun nälkä on niin valtava. Onhan siitä ollut paljon tutkimuksiakin, että tämä nykyajan tiukka syömiskulttuuri edesauttaa ahmimista.

Moni tuntee häpeää siitä miksei itse pysty samaan kuin somevalmentajat- tai fitnesstypyt. Kun totuus on, että eivät he pystykään. Kukaan ei elä pelkällä kanalla ja parsakaalilla, treenaa 7 päivää viikossa ja hinkkaa aerobisia harva se päivä. Tai no elää, mutta ei välttämättä kovin terveenä ainakaan kauaa. 

nettivalmennus-treeni-ruokavalio

Olen törmännyt työssäni sellaisiin ohjeisiin, joissa olen oikeasti meinannut kulauttaa vedet väärään kurkkuun. Tälläinen valmentaja, joka on käynyt pt-koulun, jossa asiat on iskostettu mieleen terveys ja myös tulokset edellä, on vaikea ymmärtää mitä ks. ohjelmilla oikein haetaan. Asioita kun ei tarvitse tehdä rankaisten itseään. 

Mun vanhimmat asiakkaat ovat olleet valmennuksessa aloituksesta lähtien. Löytyy vanhempia naisia ja miehiä, lapsellisia ja lapsettomia naisia, nuoria naisia ja miehiä, urheilijoita, maratoonareita tai vaikkapa poliisikouluun pyrkiviä. Kuntosali ei ole pakollinen, että tuloksia voi saada. 

Tarjoan ensimmäisenä vaihtoehtona tavoitteellisesti treenaavalle tai elämäntapamuuttujalle 3 kuukauden etävalmennusta. Valmennukseen kuuluu henkilökohtainen ruokavalio- ja treeniohjelma, mahdollinen aerobinen suunnitelma, muutokset, kehityksen seuranta ja mun tuki koko 3 kuukauden ajan. Pakettiin voi ottaa lisäksi saliohjauksia mun kanssa täällä Helsingissä. 

3 kuukauden aikana on mahdollista polttaa rasvaa jopa 6 kiloa tai pudottaa painoa jopa 12 kiloa. 3 kuukauden aikana ehtii treenata poliisikoulua varten tai oppia uusi elämäntapa. 

Valmennuksen arvon tajuaa sillon kun sulle tulee ensimmäinen hetki kun haluat taas luovuttaa. Silloin motivoin sinut jatkamaan ja annan uusia ajattelumalleja.

Lähes joka valmennuksen päättyessä kuulen palautetta, että suhtautuminen syömiseen, treeniin ja koko tähän hommaan on muuttunut. On löydetty tasapaino kaikkeen ja saatu samalla tuloksia. Se on parasta palautetta mitä voin kuulla. 

3 kuukauden valmennus on hinnaltaan 199€ eli noin 66€ kuukaudessa. Viikonlopun kunniaksi valmennus on tarjouksessa sunnuntaihin asti 189€. Valmennuksen voi maksaa myös kahdessa osassa, joten alkuun pääset nopeasti. 

Pyrin antamaan jokaiselle valmennettavalle omaa parastani ja sen vuoksi tulokset ovat niin huippuja. Laita mulle rohkeasti viestiä ja kerro mitä haluaisit valmennuksessa saavuttaa: pakarinen.pauliina@gmail.com tai katso lisätietoja mun nettisivuilta. Lähdetään yhdessä kohti sun tavoitetta! 🙂 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *