Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Meidän matkakohde ja kuvaukset

Mä oon pysynyt salaperäisenä meidän tulevasta tammikuun matkakohteesta, koska ensinnäkään en käsitä, että kohta ollaan lomalla ja etelässä sitten kahteen vuoteen enkä halua hehkuttaa asioita turhaan etukäteen. 

Nyt kun matkaan on aikaa alle kuukausi voin paljastaa, minne ollaan lähdössä. Me lähdetään siis Thaimaahan tammikuun puolen välin jälkeen kahdeksi viikoksi ja siellä kohteeksi valittiin Krabi. Meille pääasia lomalla on se, että kohteessa on kunnolla lämpöä, hyvää ruokaa ja mukavan rento tunnelma.

Krabi houkutteli myös sen laajalla aktiviteettitarjonnalla. Kumpikaan ei ole ollut kunnon lomalla pitkiin aikoihin, joten tehtiin tällä kertaa asiat helpoimman kautta ja varattiin Krabin paikallisen luokituksen mukaan neljän tähden hotelli Krabi Thai Village.

krabi thai village

aurinkomatkat krabi

krabi matka

Lennämme suoralla Finnairin lennolla Krabille. Kaikki on siis suunniteltu mutkattomasti ja voidaan keskittyä vain rentoutumiseen. Aiotaan todella ottaa Krabista kaikki irti ja ainakin tavoitteena on palata Suomeen helmikuun alussa täysin eri ihmisenä 😀 

Tänään oli aamulla Fitfashion kuvaukset, joista mainitsinkin täällä blogissa alkuviikosta. Luvassa on uusia ja raikkaita kuvia niin banneriin, kuin esittely -sivullekin. Saan muutaman kuvan myös omaan käyttöön. Kuvat tulevat todennäköisesti joulun jälkeen, jolloin saatte myös nähdä ne. Meillä oli ihan älyttömän hauskaa kuvauksissa. Samaan aikaan kuvauksissa olivat myös Monna ja Katri. On aina hauskaa nähdä bloggaajakollegoita, koska meillä on Fitfashionilla niin mahtava yhteishenki.

kuvausmeikki
Laitoin tällä kertaa itse meikin ja hiukset

Kuvaus oli nopeasti ohi ja hauskaa siitä teki se, kun tuulikone hurrasi vieressä ja tuntui aivan siltä, kuin olisi jossakin Kalifornian rannalla 😀 Kuviin saatiin hiukan sitä tunnelmaa. Valmiita kuvia siis odotellessa!

Kulissien takana
Kulissien takana

Mulla on tänään lepopäivä salilta ja meenkin sen kunniaksi tänään hierontaan. Olen käynyt hieronnassa nyt kerran viikossa ja olen todennut, että siitä on todella apua treeneissä, kun lihaskalvot ovat kunnolla auki. Keho ottaa treeniä paremmin vastaan ja lihas näyttää täyteläisemmältä, koska paikat eivät kiristä.

Olen päättänyt, että nyt kun ollaan kehityskaudella, niin ollaan sitä sitten kunnolla, eli kehosta ja mielestä pidetään huolta! Musta tuntuu oikeastaan vasta nyt, että olen kunnolla palautunut dieetistä ja ajattelinkin kertoa teille tarkemmin ajatuksia tästä. Se saa kuitenkin jäädä seuraavaan postaukseen. 

Kirjoitin edellisessä postauksessa aknesta, joka kerta toisensa iskee muhun. Käy lukemassa: Akne ja ruokavalio 

Kommentit (2)

  1. Miia

    Oioioi Krabi! Oltiin siellä viime talvena, ihana paikka! Kannattaa kierrellä saaria siellä, sieltä löytää makeita pikkuparatiiseja. Thai Village on hyvä hotelli ja siinä ihan lähellä on Ao Nangin paras pihvimesta, sellanen ku Carnivore steak & grill. Suosittelen. Käytiin myös mielettömän hyvällä amerikkalaismiehen pitämällä salilla, kuulemma paras sali Krabilla.

  2. Lihavana kuntosalille? – Pauliina's Fit World

    […] Meidän matkakohde ja kuvaukset […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.