Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Matkalla Lappiin

Paluumasennus täällä Suomessa on alkanut pikkuhiljaa helpottaa ja tänään oli onnen päivä, kun matkakaveri ja hyvä ystävä Maija palasi Suomeen ja lähdimme heti tänään aamulla ajamaan autolla Lappiin. En ole koskaan ollut Lapissa, joten tämä toimii oikein hyvänä irtiottona kiireiseen arkeen.

Ajamme Kemiin ja käymme siellä myös rajan toisella puolella. Olemme reissussa maanantaihin asti, jolloin palaamme takaisin Helsinkiin.

Oma arkeni on ollut reissun jälkeen todella kiireistä. Huomaa selkeästi, että nyt on sesonki ja melkein kaikki haluavat päästä kuntoon. Tosin en kyllä valita, koska tämä on juuri se tilanne, johon olen pyrkinyt ja tehnyt töitä kohta vuoden. Mulla riittää ihania asiakkaita ja vielä pystyn ottamaan uusia, mutta jossain vaiheessa tulee sekin tilanne, että en voi ottaa kaikkia haluavia valmennuksiin mukaan.

pauliina pakarinen
Hiuksetkin on päivitetty kuntoon reissun jälkeen Blend Beautyssa!

Mulla on todellakin motivaatio kohdillaan ja haluan tehdä töitä nyt syksyllä ja koulukin alkaa elokuun lopussa. Tämä reissu tulee todellakin tarpeeseen kun koneella tulee istuttua helposti kahdeksan tuntia päivässä. Mulle toimii parhaiten maiseman vaihdos, jolloin pääsen oikeasti irti arjesta. 

house of brandon housut
Mun uudet lemppari housut House of Brandonilta!

Täällä jatketaan matkaa Lappiin. Meidän touhuja voi seurata Snapchatissa @pauliinafit jonne tulemme päivittämään meidän menoa Lapissa!

Edellisessä postauksessa kumosin nykyajan ruokavalio -trendejä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.