Mäkkäriä kotiinkuljetuksella – perus sunnuntai

Oi että kiljuin melkein riemusta kun näin tänään Woltista, että mäkkäri on aloittanut kotiinkuljetukset! Luin tästä aiemmin keväällä ja sen jälkeen olen vain odotellut, että mikä palvelu ottaa mäkkärin kuljetukset omakseen. Käytän paljon Woltia kun haluan tilata ruokaa kotiin. Palvelu on aivan älyttömän kätevä. Sinne laitetaan osoite, jonne haluaa tilata ja palvelu näyttää automaattisesti ravintolat, jotka toimittavat syötettyyn osoitteeseen. Samalla näkee myös arvioidun toimitusajan. Toimitusmaksut eivät ole mielestäni kohtuuttomia, palvelu on pelannut aina ja ruoka on tullut täsmälleen arvioidun ajan kuluessa. Aikaa voi seurata reaaliajassa tilaus-sivulla. 

Mcdonalds-Kotiinkuljetus.helsinki
Totuus fitlifestä

Käytän Woltia melkein joka viikko ja olen kokeillut sieltä mm. Nepalilaista, Intialaista, Naughty Burgeria, Subwayta ja varmasti myös joitakin muita, joita en muista. Siis ette kyllä usko, että tämän päivän mäkkäriateria tuli alle puolessa tunnissa kotiin! Wolt on autottoman (ja laiskan) cityihmisen pelastus. Ja nimeomaan laiskan, jota en todellakaan kiellä. Joskus on ihanaa käpertyä sohvan nurkkaan Netflixin kanssa ja nauttia hyvästä ruoasta, kotiin tuotuna. Toki käyn säännöllisesti myös ravintolassa syömässä, itseasiassa viimeksi eilen ex temporena sushilla Konnichiwassa, joka on Helsinkiläisten sushiravintoloiden parhaimmistoa. 

Sushi.helsinki.konnichiwa
Sushilla tulee käytyä noin kerran kahdessa viikossa

Välillä sitä miettii, että kyllähän sitä nykyihmiset ovat aika laiskoja useimmissa asioissa itseni mukaan lukien. Toki kokkaan myös itse ruokaa aika useinkin ja ihan pitkän kaavan kautta, joten täysin patalaiska en sentään ruoanlaiton suhteen ole 😀

Onhan se myös niinkin, että läheteille on töitä ja he tuntuvat nauttivan työstään ainakin Woltilla. Kerrankin oli yksi kuljettaja kirjoittanut Subway-leivän käärepaperiin, että ”Dear Pauliina, have a nice day”. Kyllä meinaan piristi päivää, kun huomasin tervehdyksen vasta saatuani ruoan. Ehkä olen jo niin vakioasiakas, että kuski päätti ilahduttaa minua viestillä 😀

Tiedättekö mikä on bodaamisessa ja lihaksissa parasta? No se, että mitä enemmän lihasta, sitä enemmän voi syödä. Itse rakastan hyvää ruokaa ja siitä nauttimista, jonka tiedostaminen jo itsessään lisää motivaatiota lihasmassan kasvattamiseen 😀 Olen syönyt viime viikot tosi säännöllisesti ja puhtaasti ja nyt annoin itselleni luvan herkutella. Kyllä huomenna taas treenit luistaa! 

Oletko itse tilannut ruokaa kotiin ja kuka uskaltaa myöntää olevansa välillä yhtä laiska kuin minä?! 🙂

Edellisessä postauksessa kerroin suurimmat tekemäni virheet 11 treenivuoden aikana

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (1)
  1. myös sairaana toipilaana olevat hyötyy.ja heh mikset tilata vaikka kuntosalille palautumisateria!ei tarvii mennä kauppaan.woltista itse en käytäenkä muutenkaan nettiruokaostoksia juuri kuljetusmaksun takia ja haluan myös ostaa itse ruoan.mäkkäristä mitä tilasit?suosikki?sushipaikkasuosituksia lisää onko suht halpaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *