Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Makeanhimosta eroon!

Yhteistyössä: Tmi Pauliina Pakarinen

Makeanhimosta on täysin mahdollista päästä eroon tai ainakin lievittää sitä huomattavasti. 

Mulla ei riitä edes kädet laskemaan niitä asiakkaita, jotka ovat tulleet mun luo ja kertoneet, että he kamppailevat makeanhimon kanssa, joka on ihan jatkuvaa ja pahimmillaan johtaa siihen, että viikonloppuna tai keskellä viikkoa ahmitaan herkkuja suuria määriä, eikä loppua tunnu näkyvän. 

Sokerikoukussa tilanne tuntuu mahdottomalta ja varsinkin silloin, kun sama skenaario toistuu viikosta toiseen. Sokeri todellakin koukuttaa meidän aivot ja saa haluamaan sitä, vähän niin kuin  tupakoitsija kaipaa nikotiinia. 

Sokerikoukussa tulee helposti syötyä yli oman kulutuksen tai sitten vaihtoehtoisesti syötyä liian vähän omaan kulutukseen nähden, kun päivittäinen kaloritarve tyydytetään syömällä pelkkiä herkkuja. Molemmat tilanteet johtavat melkeinpä samaan, eli paino nousee ja turhaa rasvaa kertyy vartaloon, vaikka kuinka liikkuisi. 

Mulla ei myöskään kädet riitä laskemaan sitä määrää asiakkaita, jotka ovat tulleet mulle jälkeenpäin sanomaan, että ovat päässeet makeanhimosta eroon noudattamalla mun ruokavaliota, eikä sokeri enää määrää tahtia arjessa, eikä viikonloppunakaan. Mä annan aina mun asiakkaille luvan herkutella kerran viikossa, koska mun mielestä tasapaino on kaiken a ja o.  Moni tulee siitä huolimatta kertomaan mulle, että herkkuja ei tee mieli syödä edes viikonloppuisin. 

Oikein suunnitellun ruokavalion avulla on mahdollista päästä makeanhimosta eroon! 

Mulla on vielä 24.12 asti tarjouksessa yksilöllisesti suunniteltu ruokavalio ainoastaan 39€, jonka tavoitteena voi olla esimerkiksi kiinteytys, laihduttaminen, yleisvoinnin parantaminen ja vaikkapa esimerkiksi juuri makeanhimosta eroon pääseminen!

makeanhimo

Yleensä, kun tavoitteeksi asetetaan mikä tahansa, niin tilanne makeanhimon kanssa korjaantuu siinä samalla, kun syödään oman kulutuksen mukaisesti. 

Jos susta siis tuntuu, että muutaman painokilon pudottaminen ei olisi pahitteeksi, niin ota muhun yhteyttä, niin laitetaan ruokavalio kuntoon! Laita mulle rohkeesti sähköpostia: pakarinen.pauliina@gmail.com -autan mielelläni sua pääsemään sun tavoitteeseen! Ruokavalio kun on se tärkein avain, oli sitten mikä tavoite tahansa.

Kommentit (8)

 1. Az

  Ylläolevan jutun argumentit on tosi hassut, sokerikoukkua ei Fagerholmin mukaan voi olla ellei vedä heti aamusta valkoista sokeria suoraan paketista. Ilmeisesti alkoholistikaan ei voi olla ellei ensimmäiseksi aamulla ota annosta puhdasta pirtua. Niitä kymmentä kaljaa iltapäivällä ja illalla ei lasketa vaikka ne ois joka päivä pakko saada.

 2. miimi

  johtuuko tää periaatteessa makrojen oikeasta saantisuhteesta

  • pauliinafitworld

   Siitäkin ja yleensä siitä, kun saat tarpeeksi ravintoa niin ei tarvitse korvata niitä kaloreita millään

 3. ulla

  Pääsin kesästä päälle jääneeseen makeanhimosta irti kerta rysäyksellä. kerrasta poikki päättäväisyydellä. Ei uppoo enään makea. Liekö auttoi sekin , etten koskaan ole oikein makean ystävä ollutkaan 😉

  • pauliinafitworld

   Mä oon kanssa vähän samanlainen kerrasta poikki tyyppi, toimii joidenkin kohdalla 😀

 4. Sokeriton

  Mulla on paljon parempi olo ilman sokeria! Mulla toimii totaalikieltäytyminen. En tiedä, onko kyseessä riippuvuus. Siltä se ainakin tuntui. O_o

  • pauliinafitworld

   oon samaa mieltä, että kyllä se riippuvuudeksi luokiteltavaa on sen perusteella, miltä se tuntuu. Mä oon vähän samanlainen. Jos joka päivä menis jotain sokerista niin se ois sitten menoa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.