Maanantaina alkaa tosihommat

En olisi uskonut, että löydän työpaikan näin nopeasti valmistumisen jälkeen, mutta niin siinä vain kävi. Valmistuin kesäkuussa markkinoinnin ja viestinnän tradenomiksi Haaga-Heliasta, jonka jälkeen olen hakenut töitä. Tai no, hain yhteensä kahteen yritykseen, joista toisessa pääsin puhelinhaastatteluun ja toisessa kaksivaiheiseen haastatteluun. Eilen sain tietää, että minut on valittu jälkimmäiseen hommaan ja maanantaina aloitan markkinointisuunnittelijan työt!

On vieläkin vähän vaikea käsittää, että niin on tapahtunut, mutta ei voi muuta sanoa kun että olen todella onnellinen! Pääsen tekemään juuri sitä mitä halusin: digitaalista markkinointia ja siinä ohella myös muita haastavia markkinoinnin tehtäviä. Kun tekee töitä unelmien eteen ja ei luovuta niin se kyllä palkitaan. 

Markkinointi-Tyo-tradenomi

Arki tulee nyt muuttumaan jonkin verran, kun aion yrittäjyyden lisäksi palata päivätöihin. Yritys jatkaa pyörimistään samalla tavalla, koska teen aluksi uudessa työssä neljäpäiväistä viikkoa. En usko, että uusi arki ainakaan harmittaa, koska uskon, että työnkuva pitää työpäivät mielekkäinä.

Mulle oli todella tärkeää hakua tehdessä, että yritys, johon haen töihin vastaa omia mielenkiinnonkohteita myös muuten kun työtehtävien tasolla. Molemmat yritykset, joihin hain tekemään markkinointia liittyvät hyvinvointiin, kauneuteen tai kuntoiluun.

Markkinointi-Tyo-tradenomi-hakukoneoptimointi

Tyo-Tradenomi-markkinointi 

Täytyy sanoa, että mua jännittää ihan hirveästi ja samalla olen todella innoissani! Edessä on nyt paljon uusien asioiden oppimista ja keskittyminen täytyy laittaa täysiä siihen. Mielestäni tärkeintä on aina nöyrä ja oppivainen asenne, jolla pääsee pitkälle.

Mulla on kova halu kehittyä asiantuntijaksi tällä omalla alalla ja sen tiedän, että markkinointi on mun juttu. Tykkään asettaa isoja tavoitteita ja tavoitteet ovat olleet mulle aina sellaisia, jotka motivoivat ja pitävät arjen mielekkäänä. Nyt aion tehdä töitä tämän uuden haasteen eteen ja kun tekee parhaansa, niin se riittää. 

 

Edellisessä postauksessa: Miksi laihduttaminen epäonnistuu?

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *