Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Mä en halua olla keskinkertainen, haluan olla paras!

Olenkin jo muualla kertonut, että aion jättää syksyn SM -kisat ja Ben Weider kilpailun väliin ja syy siihen lukee otsikossa. 

Olen pohtinut, että mikä on terveyden, kilpailussa menestymisen ja oman hyvinvoinnin kannalta paras ratkaisu ja olen tullut siihen lopputulokseen, että en ole valmis uudelle dieetille näin pian. Fyysisesti ehkä, mutta henkisesti en. 

bikini fitness dieetti
Fitness Classic 2017

Kevään kisadieetti oli mulle itselleni todella tärkeä prosessi. Olen ymmärtänyt näin jälkeenpäin, että sen tarkoituksena ei edes ollut voitto itse kilpailussa vaan voitto itseäni vastaan. Se oli yksi osa kevään henkistä kasvua. Olen oppinut arvostamaan projektia vasta näin jälkeenpäin paremmin. 

Rehellisesti sanottuna rakastan tällä hetkellä kovaa treenaamista, tätä energistä oloa ja hyvin syömistä niin paljon, että haluan jatkaa tätä niin kauan, kunnes kipinä kilpailuihin taas syttyy. Tai no koko ajan se on siellä pohjalla, mutta mulle kova treeni on ollut aina se, mistä saan isoimmat kiksit. 

Tottakai mulla on myös asetettu taustalle tavoite ja se on syksyn 2018 SM-kilpailut. Jos päätän kilpailla silloin se tarkoittaa sitä, että tässä on melkein 1,5 vuotta aikaa rakentaa lisää lihasmassaa tähän kroppaan. Vaikka olen kokenut kilpailija, niin tarvitsen ainakin pari kolme kiloa lihasta lisää ja sitä aletaan nyt takomaan oikeisiin paikkoihin. 

Niin kuin otsikossa lukee, niin haluan olla paras. Paras versio itsestäni ja haluan mennä lavalle seuraavan kerran vasta, kun musta tuntuu kaikin puolin, että olen sinne valmis paketti. Jos jotain olen oppinut näistä kilpailuvuosista niin sen, että hätiköimällä ei tule hyvää lopputulosta. 

Mulla on tässä myös monenlaista projektia meneillään, joihin haluan panostaa, kun en kilpaile. Tottakai oma yritys ja siihen panostaminen, itsensä kehittäminen, ammattikorkeakoulun saattaminen loppuun, mainosmallin työt, jotka olen jo pienesti aloittanut. Varsinkin työn puolesta on kehitteillä monia mielenkiintoisia projekteja, jotka tarvitsevat nyt mun aikaa ja täyden keskittymisen. 

Mä olen todella innoissani tulevasta ja varsinkin treenaamisesta! Mulla on ollut parin päivän salitauko, koska pari viimeistä päivää ovat olleet henkisesti todella raskaita erinäisistä syistä johtuen, siitä lisää tulevissa postauksissa. Mua Snapchatissa seuraavat tietävätkin jo mistä on kyse.  

Jos ehkäisyasiat ovat mietinnän alla niin lue edellinen postaus: Hormonikierukka, pois se minusta!

Kommentit (3)

 1. Heippa Suomi! – Pauliina's Fit World

  […] Mä en halua olla keskinkertainen, haluan olla paras! […]

 2. Elina

  Moi! Puhuit tuosta useamman kilon lihasmassan lisäyksestä niin paljonkohan sitä sulla on nyt? 🙂 Kiinnostaisi tietää ihan omia tavoitteita ajatellen 🙂

  • pauliinafitworld

   Moikka!
   Täytyykin mennä tässä lähiaikoina kehonkoostumusmittaukseen, koska nyt en osaa suoraan vastata sun kyssäriin. itseänikin kiinnostaa, että kuinka paljon on tullut kehitystä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.