Jos mä ärsytän sua, miks sä seuraat mua?

Mä oon saanut taas tällä viikolla ihmetellä, että kuinka katkeria ihmiset voivat oikein olla.

Mä olin viime viikolla pitämässä ohjausta eräällä Helsinkiläisellä salilla asiakkaalleni ja tästä oli tietysti sovittu itse salin kanssa. Kerroin tästä ohjauksen jälkeen mun Snapchatissa ja kehuin samalla myös, että miten hienot puitteet salilla on.

Viikko ehti kulua, kun sain blogiini kommentin näillä sanoin: ”Itsekin näin tämän snäpin ja tiedoksi sinullekin että salia on infottu että teet heidän tiloissaan valmennuksia vaikka et ole heidän pt 🙂 Ensi kerralla kun sinne menet vetämään treeniä niin saat sakon ja porttikiellon 🙂” 

Tuijotin tuota viestiä ihan ihmeissäni, koska yksikään asia tuosta viestistä ei pidä paikkaansa. Mä en harjoita valmennustoimintaa toisen salin tiloissa ja koko vierailusta oli kyseisen salin kanssa etukäteen sovittu. Sali sai tästä maininnasta myös paljon positiivista näkyvyyttä somessa, joka ei varmasti tätä salia haittaa. 

Mä en voi olla kuulematta tuossa viestissä ivallista ja katkeraa sävyä. Ymmärtäisin viestin silloin, jos olisin tehnyt jotain kiellettyä, mutta kun siitä ei ole kyse.

kateelliset naiset

Jos mä olen jotain tässä elämässä oppinut, niin sen, että joillakin ihmisillä on vain loputon tarve aiheuttaa muille ihmisille pahaa oloa omilla puheillaan tai teoillaan. Puretaan sitä omaa huonoa oloa muihin, koska jokin on omassa elämässä pielessä. Mulla ei ole rehellisesti sanottuna aikaa kiinnittää huomiota siihen, mitä joku muu mun ympärillä tekee.

Olen aina ihmetellyt nettikiusaajia, josta myös itse olen saanut osani. Pahimmat kommentit olen jättänyt julkaisematta, mutta jotain siitä kertoo, että olen saanut tulen katkuisia viestejä, joissa mua nimitellään maksulliselle naiselle sopivilla nimikkeillä. 

Eikö ole vähän outoa, että vihaat jotakin ihmistä yli kaiken, mutta silti seuraat tätä ihmistä joka paikassa? Ymmärrän vihan silloin, jos olisin tehnyt jollekin jotain pahaa, mutta (valitettavasti) olen vain oma itseni. Ilmeisesti se aiheuttaa suunnatonta ärsytystä joissakin ihmisissä. 

kateus

En tiedä, millaisen kuvan tämä blogi ja sosiaalinen media musta antaa, mutta ei munkaan elämä ole aina mitään ruusuilla tanssimista. Ne jotka mut tuntee niin tietää, että mä oon mun läheisille sydämellinen ja puolustan mulle tärkeitä ihmisiä viimeiseen asti. Ulkokuori saattaa valehdella ja ylimielinen on vastakohta sille, mitä mä olen.

Mä en ole kuitenkaan koskaan kokenut tarpeelliseksi selitellä kenellekään, että hei, kyllä mä oon oikeesti ihan kiva. Oon ollut aina vähän sellainen, että mua ei kiinnosta, tykkäätkö musta vai et, mä en siitä miksikään muutu. 

Mä en luota helposti kehenkään, koska tiedän, että tässä maailmassa on todella paljon kaksinaamaisia ihmisiä. Oon nähnyt sen ihan omin silmin viimeisien kuukausien aikana. Oon onnellinen, että joka vuosi sitä tulee viisaammaksi ja ymmärtää poistua sellaisten ihmisten vaikutuspiiristä aina nopeammin ja nopeammin. Mä oon vaan välillä vieläkin niin kiltti, että uskon liian helposti ihmisistä hyvää ihan viimeiseen asti. Toisaalta kiltteys ja empatia on myös hyve, joka myös kantaa pitkälle. 

Mä pyrin täyttämään mun omat ajatukset positiivisella energialla ja olemaan sellaisten ihmisten seurassa, jotka ovat samanlaisia. Onneksi jokaisella on oikeus päättää, että millaisten ihmisten kanssa elämänsä täällä viettää. 

 

 

Kommentit (17)
 1. Mulle tuli oikeesti aidosti paha mieli sun puolesta just noiden negatiivisten kommenttien takia. Mä oon ainakin saanu susta tosi hyväsydämisen kuvan ja että oikeesti välität ihmisistä. Oot muutenkin tosi jalat maassa, vaikka omistatkin upean ulkomuodon, mutta se miks seuraan sua niin johtuu siitä mitä annat ittestäs sisäisesti.😊

  1. pauliinafitworld
   17.12.2016, 14:56

   Oi että, todella ihana kuulla! <3

 2. Häntä pystyyn! Meitä, sinusta pitäviä on monin kerroin enemmän kuin noita sekopäitä joiden paha olo saa mitä kummallisimpia ja kurjempia muotoja. Meistä ei vaan kuule niin usein. Muista se kun harmittaa!

  1. pauliinafitworld
   17.12.2016, 14:56

   Ihana kuulla! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *