Lomalla ei välitetä kiloista

On hassua miten fitnesstausta voi leimata ihmisen pitkiksi ajoiksi sen jälkeenkin, kun fitnessura on ohi. Osittain siihen vaikuttaa varmasti myös se, että ammattina on personal trainer. Ihmiset, jotka eivät tunne minua saattavat kommentoida, että eivät uskalla syödä herkkuja edessäni. Yritän kuitenkin opettaa myös omille asiakkailleni ajatusmaailmaa, että välillä täytyy antaa itselleen myös höllää. 110% ruokavalion noudattaminen on ok silloin kun ollaan todella tiukalla dieetillä, mutta normaaleissa tavoitteissa satunnaisia herkutteluja ei kannata ottaa omantunnon päälle. 

Lihominen-Loma-personal-trainer-dieetti
Kuvaaja: Jarno Lindholm

Otin tänne lomalle mukaan treenivaatteet, mutta päätimme muiden treenaavien kanssa, että salit jäävät tältä reissulta tekemättä. Täällä tulee oltua liikkeellä melkeinpä koko ajan ja eilenkin olimme saarihyppelyllä ja käymässä sinisellä laguunilla kahdeksan tunnin ajan, jonka jälkeen kaikki olivat aivan valmiita nukkumaan.

Olemme tehneet täällä ”hot joogaa” asunnon terassilla, eli syviä venyttelyjä auringon paahteessa 🙂 Kun normaalisti harrastaa liikuntaa säännöllisesti menee kroppa jumiin normaalia helpommin. Aion ottaa täällä rennosti, koska aloitan heti täältä palattuani pienen dieetin, jolla valmistaudun erääseen kauneuskilpailun karsintaan. En ole täällä blogissa vielä kertonut asiasta, mutta tulen varmasti kertomaan lähempänä vielä lisää.

Dieetti-Lomakilot-lihominen-rasvanpoltto
Kuvaaja: Jarno Lindholm

On aika mukavaa, että syksylle on tiedossa uusia haasteita myös tämän asian tiimoilta ja pieni dieetti tekee oikeasti hyvää. Tämän kevään todella vähän treenaamisen jälkeen lopputulos näkyy kyllä kropassa. Selluliittia on enemmän ja rasvaa lihasten ympärillä. Vaikka paino ei ole niinkään korkeampi, oma kehonkoostumus ei enää miellytä silmää. Tiedän tasan tarkkaan, että se on ihan omaa syytä. On tullut herkuteltua ja oltua treenaamatta ja siinä on lopputulos.

Joo tiedän kyllä, että aineenvaihdunta hidastuu jonkin verran mitä vanhemmaksi tulee, mutta kyllä ne omat elämäntavat ovat ne, jotka näkyvät kropassa. Omaa kehonkoostumusta voi muuttaa rasvattomaan suuntaan samalla kun paino pysyy kuitenkin samana ja siihen aion tähdätä. 

Lomakilot-Lihominen-personal-trainer-dieetti
Kuvaaja: Jarno Lindholm

Tämän loman ajan en kuitenkaan välitä kiloista, koska nyt on aika nauttia tästä auringosta ja kaikesta ihanasta täällä. Syömme täällä kuitenkin suht säännöllisesti ja terveellisesti, joten siitä en kanna nyt huolta. Ja onhan täällä herkkuja ja viiniä mennyt normaalia enemmän, mutta se on sitä elämää. Toivoisin, että moni muukin osaisi olla turhaan rankaisematta itseään. Kokonaisuuden ollessa kunnossa ei ole tarvetta vetää narua liian tiukalle. 

Edellisessä postauksessa kerroin ensimmäisiä matkakuulumisia

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *