Lihominen dieetin jälkeen

Yhteistyössä: Tmi Pauliina Pakarinen

Nyt on possuiltu oikein urakalla ja on aika palata treenien ja ruokavalion noudattamisen pariin. Mä otin vielä viikonlopun rennosti ruokailujen suhteen. Toki söin säännöllisesti ja pyrin valitsemaan myös niitä makroiltaan oikeita vaihtoehtoja, mutta herkuttelin myös hyvällä omallatunnolla. Nyt on sellainen olo, että on mukava palata treenien pariin. Jos herkuista voi tulla krapula, niin sellainen mulla todella on ollut 😀

Kyllä se vaan niin on, että kohtuus kaikessa. Vaikka dieetillä on omat ongelmansa, niin kyllä se kevyt ja hyvin toimiva kroppa voittaa kaiken sen ärsytyksen, jotta dieetti välillä aiheuttaa. Kun sinne kroppaan tunkee jatkuvasti ruoka-aineita, jotka ei oikeasti sinne kuulu (sokeri ja lisäaineet, vehnä, muutamia mainitakseni), niin kyllä se olo on sen mukainen. Maha on jatkuvasti kuin ilmapallo ja pahimmillaan vatsa on kipeä vielä seuraavanakin päivänä herkuttelusta, ei hyvä! Usein myös riittävä vedenjuonti unohtuu, ainakin mulla ja suu oli kuin Saharan autiomaa tänäänkin herätessä 😀

Monihan elää tälläisen vehnällä ja sokerilla vuoratun suoliston kanssa ihan päivittäin. On vaikea ymmärtää, miten hyvä olo puhtaasti ja säännöllisesti syömisestä voi tulla, jos ei ole sitä koskaan kokenut. Totinen totuus on, että me ihmiset ollaan sellaisessa sokerikoukussa, ettei me edes sitä tajuta. Joka ruokaan tungetaan sokeria ja sen takia voi tuntua joskus lähes mahdottomalta irtaantua siitä.

Kova rasva ei ehdi viikossa kertyä, mutta jos vielä tälläkin viikolla jatkaisin mässäilyä, niin saataisiin kohta lukea mun päivittelyitä siitä, miten oon ihan samassa aloituspainossa, kuin ennen dieettiä. Näin pitkän dieetin jälkeenhän nälkä on ihan pohjaton ja voisin valehtematta syödä ihan koko ajan jotain. Aivot kuitenkin hämää mua, koska esimerkiksi aerobisethan on jätetty pois jo viikko sitten, joka lisää mun päivittäisiä kaloreita hurjasti. Kaiken järjen mukaan mulla ei nimenomaan pitäisi olla nälkä. Moni kisaaja ei osaakaan kisojen jälkeen erottaa oikeaa nälkää pohjattomasta nälästä ja syö itselleen sen pahimmillaan 20 kiloa lisää painoa.

Kuuluisat fitnesspullahtamiset johtuu ihan täysin siitä, että sitä ruokaa laitetaan suuhun ihan tolkuttomia määriä!

Mä aloitin tänään treenit uudella ohjelmalla. Uudessa ohjelmassa on nyt viisi treeniä, joissa painotetaan selkää ja käsiä. Mä oon vähän malttamaton ja haluaisin nähdä tuloksia heti, mutta olen varautunut todella pitkäjänteiseen työhön selän ja käsien kanssa.

Jalkatreenit on mun lemppareita ja voisin treenata niitä vaikka joka päivä, Yläkroppaan keskittyvät treenit vaativatkin nyt myös multa tiettyä asennoitumista, jotta saan niistä kaiken hyödyn irti. Menen tekniikka edellä, mutta pyrin nostamaan painoja sarjoissa joka viikko. Mä niin nautin, kun pääsin tänään irrottelemaan oikein kunnolla ja teinkin todella perille menneen selkä-hauis-treenin.

ylätalja leveällä otteella

Mulla on vielä lokakuun loppuun asti voimassa tarjous pepputreeniohjelmasta, jossa on siis 4 treenipäivää ja ohjelma keskittyy varsinkin pepun ja jalkojen lihasmassan lisäämiseen ja kiinteyttämiseen. Myös muut lihasryhmät on huomioitu ja koko kroppa saa naisellisia mutoja. Pepputreeniohjelma on ainoastaan 24,90€, joten tarjous kannattaa nyt hyödyttää.

Nyt myös erikoistarjouksena voit ottaa sulle räätälöidyn ja sun tavoitteiden mukaisesti suunnitellun ruokavalion pakettina pepputreeniohjelman kanssa hintaan 100€. Tämä pepputreeni + ruokavalio tarjous on myös voimassa ainoastaan lokakuun loppuun asti! Molemmat onnistuu tilata laittamalla mulle viestiä: pakarinen.pauliina@gmail.com

 

 

 

 

Kommentit (7)
 1. Aika tuttu fiilis ton syömiseen kanssa. Sellaista elämää mulla oli vielä parisen viikoa sitten. Mutta onneks nyt ruoka on korjattu ja on iha eri olo 😊

  1. pauliinafitworld
   19.10.2016, 21:48

   Juuri näin, sen erilaisen olon kyllä huomaa jo muutamassa viikossa 🙂

 2. ”On vaikea ymmärtää, miten hyvä olo puhtaasti ja säännöllisesti syömisestä voi tulla, jos ei ole sitä koskaan kokenut”
  Tää on niin totta! Vielä muutama vuosi sitten tuli mätättyä suuhun ihan mitä sattui. Näin jälkikäteen en edes muista voinko tuolloin mitenkään erityisen huonosti, mutta nyt kun on syönyt fiksummin jo pidemmän aikaa, olo on herkkupäivän jälkeen mitä karmein! Puhtaan, oikean ruuan merkityksen tajuaa todellakin vasta kun sitä syö 🙂
  p.s. Olen varmasti unohtanut kiittää taannoin kesällä tekemästäsi ruokaohjelmasta, kiitokset siis siitä! <3 Myönnän, että ohjelma on vähän elänyt kuukausien myötä, mutta runko on kuitenkin edelleen sama 😉 Treenit maistuu ja olo on mahtava!
  Paljon tsemppiä treeneihin! Olet todella motivoiva urheilija! 🙂

  1. pauliinafitworld
   19.10.2016, 21:51

   Kyllä, asia on juurikin näin, mitä kuvailit! 🙂
   Oi, ihan mahtavaa kuulla! Juuri noin sen pitää mennäkin, omaan rytmiin sopivana ja kuitenkin siitä tulee se hyvä ja energinen olo, se on tärkeintä. Mukava kun laitoit palautetta ja olen onnistunut tuomaan sun elämään ja treeneihin uutta energiaa!
   Kiitos paljon tsempeistä ja ihanaa syksyä sinne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *