Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Lähden yksin matkalle!

Tein eilen jotain sellaista, mistä olen aina haaveillut, mutta en ole koskaan uskaltanut sitä oikeasti toteuttaa. Varasin itselleni matkan, jonne lähden täysin yksin!

Olen enää muutaman viikon päivätyössä, jonka jälkeen siirryn kokopäiväiseksi yrittäjäksi ja päätin, että haluan juhlistaa sitä jotenkin. Olen tehnyt töitä oikeastaan 15 vuotiaasta asti (täytän huhtikuussa 25) ja olen ollut jatkuvasti sidottu jonkun toisen aikatauluihin. Mulla on nyt ensimmäistä kertaa elämässäni sellainen tilanne, että olen täysin oman itseni herra.

Yrittäjäksi siirtyminen ei todellakaan tarkoita yhtään vähempää vastuuta ja aion tehdä töitä yhtä kovasti, kuin aina ennenkin, mutta nyt voin tehdä töitä missä päin maailmaa ikinä haluankaan. 

Varasin siis itselleni matkan maaliskuun lopussa Fuengirolaan, jossa tulen olemaan kaksi viikkoa. Aion treenata siellä niin pirusti! 😀 Olen katsellut jo valmiiksi muutamia kuntosaleja, jonne aion ostaa kortin ja pyrin tietysti toteuttamaan mahdollisimman paljon aerobisia myös ulkoilmassa. Pääsen vihdoin toteuttamaan unelman, että juoksen meren rannalla aamuaerobisen ennen kuin muu kaupunki herää. Asuntoni sijaitsee niin rannan tuntumassa, että parvekkeelta on täydellinen merinäköala. Fuengirolan keskustaan on matkaa vähän yli kilometri. 

yksin matkalle

Aion keskittyä myös rentoutumiseen ja haluan olla hetken ihan omien ajatusteni kanssa. Olen sen verran introvertti luonne, että voin hyvin istua kahvilassa koko päivän tehden töitä ja nauttien omasta seurastani. En ole kuitenkaan koskaan ollut matkalla yksin ja hiukan jännittää, että millaisia ajatuksia sieltä omasta päästä sitten kumpuaa, kun todella on yksin. 

Kaikista ihaninta tässä on se, että Jukka tukee tätä päätöstä ihan täysillä ja oikeastaan sieltä sainkin kehoituksen vihdoin toteuttaa tämä unelma, josta olen Jukallekin puhunut monesti. En voi sanoin kuvailla, että miten kiitollinen olen miesystävästä, joka antaa mun toteuttaa itseäni kaikilla mahdollisilla tavoilla ja tukee mua oli kyseessä mikä asia tahansa. 

yksin matkalle

Tulen tosiaan siis tekemään matkalla töitä ja kirjoitan myös blogia. Mua voi seurata myös Snapchatissa, jonne tulen varmasti päivittämään matkajuttuja ja fiiliksiä. Mut löytää Snapchatista nimellä pauliinafit. 

Kommentit (1)

  1. Muutoksen kevät – Pauliina's Fit World

    […] Lähden yksin matkalle! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.