Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu

Eilen se päivä sitten koitti, nimittäin sain tietää, että pääsen viettämään valmistujaisia 15.6! Valmistun siis mainonnan ja viestinnän tradenomiksi Haaga-Heliasta.

Aloitin opinnot vuonna 2013. Edistyin opinnoissa hyvin ensimmäisenä vuonna, jolloin sain myös vakituisen työpaikan samaan aikaan kun muutin Helsinkiin opintojen perässä. Olen aina ollut kova tekemään töitä ja teinkin melkein kokonaista päivää ja sen lisäksi kilpailin bikini fitnesissä. Opinnot hidastuivat ja vasta nyt viimeisen vuoden aikana olen tehnyt kunnon ryhtiliikkeen ja suorittanut puuttuvat opintopisteet ryminällä loppuun.

Olen miettinyt paljon sitä miksi niin tapahtui, mutta tärkeämpää on kuitenkin, että sain suoritettua opinnot loppuun. Minusta tuntuu, että olen vasta viimeisimmän vuoden aikana kasvanut tähän opiskelemiseen ja nyt suorastaan janoan uutta tietoa enkä aio lopettaa uusien asioiden oppimista siihen kun koulun ovet sulkeutuvat.

Haaga-Helia.opinnaytetyo.kirjat
Kevään tunnelmia
Opinnaytetyo-Haagahelia-valipala
Pitää syödä hyvin, että jaksaa kirjoittaa 🙂

Sain tänään tietää opinnäytetyöni arvosanan ja se on 4! Viisi on siis numeroista parhain. Arvosana kipusi yli neljän ja viisi olisi voinut olla mahdollinen, jos teoria olisi ollut vielä vähän kriittisempi. Olen kuitenkin super tyytyväinen arvosanaan ja vielä enemmän siihen, että kehityin ihan valtavasti ammatillisesti työtä tehdessä sekä löysin suunnan, jolle halua tulevaisuuden työelämässä suunnata. 

opinnaytetyo-haaga-helia-ammattikorkeakoulu
Työ oli toiminnallinen ja lopputuotos on some ohjekirja omalle yritykselle. Itse strategia oli 66 sivuinen raportti

Olen aina ollut sellainen, että mulla on monta rautaa tulessa. Nyt tuntuukin vähän hassulta, kun suuret velvollisuudet ovat hoidettu pois alta ja voin vain ihailla oman työn tuloksia. Kevät oli todella rankka, mutta kaikki työ on ollut sen arvoista ja asiat menivät juuri niin kuin olin suunnitellut. Helpolla se ei kuitenkaan tullut ja sen vuoksi aion mennä ylpeänä hakemaan todistuksen kesäkuun puolessa välissä. 

Nautin tavoitteista ja siitä, että minulla on joka päivä joku tavoite, jota kohti mennä vaikka se siintäisikin kaukana tulevaisuudessa. Mulla on tavoitteita treeneissä, oman yrityksen suhteen, työelämässä ja niin edelleen. Aion todennäköisesti hakea seuraavaksi johonkin minua kiinnostavaan yritykseen tekemään digitaalista markkinointia ja jossain vaiheessa tehdä sitä myös oman yrityksen kautta.

Ensi keväänä on suunnitelmissa aloittaa lukeminen kauppatieteellisen pääsykokeisiin, koska haluan lukea itseni kauppatieteiden maisteriksi. Ykkös vaihtoehtona mulla on Aalto yliopisto, joka kuulostaa opintotarjonnaltaan itseäni kiinnostavimmalta. En mene opiskelemaan vain tutkinnon vuoksi vaan haluan olla tietyn asian ja alan asiantuntija. Asiantuntijuus tulee varmastikin liittymään vahvasti digitaaliseen markkinointiin, brändäämiseen ja sosiaaliseen mediaan. 

Olo on vähän epätodellinen ja pian on aika juhlia yhden oven sulkeutumista ja uuden oven avautumista. Olen tällä hetkellä niin iloinen! 🙂

Mulla on yksi pulma. En osaa päättää minkä mekon tilaan valmistujaisiin. Jostain syystä päädyin kolmeen punaiseen mekkoon kun olin jättänyt jäljelle mielestäni vain kauneimmat vaihtoehdot. Punainen tuntuu olevan nykyään mulle sellainen voimaväri ja sen vuoksi haluan pukeutua siihen myös valmistujaisissa.

 

Nelly-Mekot-maksimekko
Mikä on sinun mielestä paras valinta?

Vasemmalta oikealle: punainen ”merenneito-mekko” // silkkinen maksihame // vartalonmyötäinen mekko

 

Mitä mieltä olet, mikä mekoista on kaunein? 

Edellisessä postauksessa pohdin pitäisikö muuttaa maalle

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (20)
 1. Suosikit on 1 ja 3, kun mietiii et kyseessä on valmistumisjuhla, valitisin nro 3. Alaosa on kynähamemainen, tuo mieleen menestyvän bisnesnaisen 😉 Varmasti kaikki näyttävät upeilta päälläsi. Onnea hurjan paljonm valmistumisesta!

  1. pauliinafitworld
   30.5.2018, 17:16

   Se on muuten ihan totta, että 3:sesta tulee mieleen bisnes 😉 Kiitos paljon! 🙂

 2. Mäkin kallistuisin ykköseen tai kolmoseen ☺️ onnea paljon valmistumisen johdosta!

  1. pauliinafitworld
   30.5.2018, 17:16

   Olen samaa mieltä. Kiitos paljon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *