Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Kroatiassa tapahtuu

Kolme päivää siinä oikeastaan meni, että pääsi suurimmasta väsymyksestä ja stressistä eroon ja nyt alkaa olla lomafiilis kohdillaan. Lähdimme tosiaan perjantaina neljän tytön kanssa kohti Kroatiaa ja olemme ehtineet saada ihan hyvin aikaan jo tässä ajassa. Meillä on täällä vuokrattuna asunto Airbnb:n kautta, joka on todella ihana, valoisa ja tilava. Kaikki tarvittava löytyy ja vuokranantaja on tosi ystävällinen.

Kroatia-Norwegian-split-matkustelu

Kroatia-Loma
Splitin ostoskeskuksesta 3 päivän ruoat kerralla
Kroatia-Maisema-asunto-airbnb
Näkymät TOISELTA asuntomme isolta partsilta

Täällä on tullut nukuttua sellaisia 10-11 tunnin yöunia lukuun ottamatta toissa yötä, joka meni enemminkin koiran unessa kun päädyimme toisena iltana käymään ulkona 🙂

Kroatia-Loma-mekko-pauliina

Drinkki-Bacvice-kroatia-loma

Ultra Europeen on vielä vähän alle viikko aikaa, mutta myös täältä Splitistä löytyy ihan varteen otettavia clubeja. Kävimme Bacvice-rannalla sijaitsevalla clubilla, jossa soitettiin Rihannaa ja muita hittejä ja sen lisäksi keskellä clubia oli tanssija korokkeella. Olemme kaikki konemusiikin ystäviä, joten meno ei oikein napannut ja siirryimme paikallisten suosittelemaan Central-clubiin Splitin keskustaan. Sisällä soi menevä housemusiikki ja meininki oli oikein hyvä. Paikka oli vain tupaten täynnä. Myös tällä clubilla oli tanssijoita melkeinpä katon rajassa ja upein oli esitys, jossa tanssija tanssi kankaan varassa lavan edessä.

Olemme kaikki niin innoissamme tulevista UItra-festareista, että lopulta päätimme lähteä ihan hyvissä ajoin asunnolle nukkumaan.

Täällä on helppo kulkea paikasta toiseen Uberilla, joka on siis taksi, mutta hinnat ovat paljon huokeampia kun ubereita voi ajaa ihan kuka tahansa normaali ihminen olematta oikea taksikuski. Päätimme kuitenkin vuokrata auton niin pääsemme kulkemaan hyvin paikasta toiseen.

Olemme käyneet Bacvice-rannalla ottamassa aurinkoa (voin muuten lämpimästi suositella tätä rantaa!). Ihmisiä on paljon joka puolella, mutta rantaviivaa riittää ja rannalla on myös paljon palveluita, joten ruokaa ja juomaa saa helposti. Tänään on tarkoitus lähteä Splitin keskustaan katsomaan Riva-rantakatua, vanhaa kaupunkia ja shoppailemaan. Huomiseksi olemme varanneet retken siniselle laguunille ja snorklaamaan. Odotan huomista innolla, koska yksi unelmista oli päästä snorklaamaan täällä Kroatiassa.

Bacvice-Ranta-kroatia-split-beach

ranta-bacvice-kroatia-ranta

Lämpötila hellii meitä ja jokaisena päivänä on lämpötila pysynyt 30 asteessa tai sen yli. Eilen oli puolipilvinen päivä, mutta silti oli todella kuuma ja aurinkoa pystyi silti ottamaan.

Kyllä täällä kelpaa! Olen kyllä huomannut myös sen, että tarvitsen tämän loman joka ikinen vuosi tästä eteenpäin. Väsymys on meinaan ollut ihan valtava ensimmäiset päivät ja sen vuoksi ei ole oikein päässyt vielä kunnolla vauhtiin. Meidän matkaa voit seurata mun Snapchatissa: pauliinafit. Nyt lähden nauttimaan tästä lomapäivästä <3

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (2)

  1. Anna

    Millaiset ruokien hinnat siellä on marketeissa? Entä ravintoloissa?

    • pauliinafitworld

      Täällä on ruoka aika samoissa hinnoissa, kuin Suomessa, ihan vähän edullisempaa. Ravintoloissa myös hiukan edullisempaa, toki riippuu siitä kuinka laadukkaaseen ravintolaan haluaa mennä, löytyy meinaan ihan joka tasoista 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.