Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Koti on siellä missä sydän on

Mulla on takana super ihana viikonloppu. Lähdin perjantaina kohti Lahtea, jossa hyvällä ystävälläni Johannalla oli ylioppilasjuhlat.

Olemme tunteneet Johannan kanssa vuodesta 2008 asti, jolloin olimme Maltalla kielimatkalla. Johanna tuntee mut hyvässä ja pahassa ja läpikotaisin. 

Ihana Johanna <3

Tajusin taas viikonloppuna, että ystävät ovat mulle tärkeimpiä asioita elämässä. Mulle tulee aina Lahdessa sellainen tunne, että siellä on mun toinen perhe. Sanoin jopa vitsillä, että mitä jos muutan Lahteen, niin ihanaa mulla taas siellä oli. 

Juhlapaikka oli ihanan maalaisromanttinen. Vanha kartano maalla, joka oli koristeltu kauniisti valoilla, kristalleilla, pitsillä, pastellin sävyillä, kukilla ja kynttilöillä. En ole pitkään aikaan ollut tälläisissä kesäjuhlissa ja ilta oli ihan täydellinen. Aurinko paistoi pitkälle iltaan ja juhlapaikalta jatkoimme vielä baariin.

Tämä kesä tulee olemaan kyllä ikimuistoinen kun 17 päivän päästä starttaa matka kohti Eurooppaa. Matkasuunnitelma on tällä hetkellä Kroatia-Ibiza-Kroatia-Unkari-Helsinki.

Varaamme Maijan kanssa lentoliput ja majoitukset juhannuksen jälkeen ja sitten alkaa odotus elämäni matkalle.

Matkaan aiotaan lähteä ainoastaan käsimatkatavaran voimin, jotta matkat busseilla, junilla ja lentokoneilla sujuvat mutkattomasti. En ole koskaan matkustanut pelkällä käsimatkatavaralla, mutta nyt sen teen.

Mukaan riittää parit bikinit, parit sortsit ja pari mekkoa. Vähän meikkejä ja parit kengät. Loput ostetaan perillä, jos tarvitsee. Aion pitää tauon myös kaikista lisäravinteista tuon parin viikon loman ajan. Aiomme treenata reissussa, mutta kaikki rennolla fiiliksellä. 

Kroatia luonnonpuisto
Luonnon vesipuisto Kroatiassa – tämä on pakko nähdä!
Palaamme Kroatiaan Ultra Europeja varten, ensimmäiset isot reivini ulkomailla
Unkari kylpylä
Loppuaika vietetään Unkarissa loikoillen kylpylöissä ja kuumissa lähteissä

Ystävät todella tekevät tämän kesän 2017, joka tulee olemaan elämän kesä. 

Lue edellisestä postauksesta miten valkaisen hampaat helposti ja nopeasti kotona! 

Kommentit (1)

  1. Miten valmistautua kuvauksiin? – Pauliina's Fit World

    […] Koti on siellä missä sydän on […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.