Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Kohti uusia seikkailuja!

Tänä yönä se koittaa, nimittäin matka kohti Malagaa ja Fuengirolaa. Pääsen oikein kiinni matkatunnelmaan, kun herätyskello tulee herättämään noin kahden aikoihin yöllä ja taksi tulee noutamaan lentokentälle jo ennen neljää aamulla.

Olen nähnyt unta lähdöstä ja itse matkasta jo monena yönä ja jännitys on kyllä käsin kosketeltavissa. Tällä hetkellä on vaikea edes jäsennellä ajatuksia, koska päässä pyörii tällä hetkellä miljoona ajatusta. Päällimmäisin ajatus on kuitenkin innostus tulevasta matkasta. 

pauliina

Lähden ensimmäistä kertaa koskaan matkalle yksin ja odotan mielenkiinnolla, että miltä yksin reissussa oleminen tuntuu.

Aluksi on varmasti pelottavaa, mutta mitä ajatuksia vapautuu sen jälkeen, kun pääsee asettumaan aloilleen ja elämään arkea uudessa kaupungissa, kaukana kotoa?

Aion elää arkea täysin fiiliksen mukaan, toki treeni rytmittää arkea hyvin paljon tällä hetkellä. Aion lähteä reissuun avoimin mielin ja avoimena uusille seikkailuille. Tällä tarkoitan lähinnä sitä, että teen juuri niitä asioita, joista nautin ja joka tuntuu juuri sillä hetkellä hyvältä. 

Olen kyllä kieltämättä helpottunut, kun pääsen hetkeksi pois näistä arkiympyröistä. Olen sellainen ihminen, että tarvitsen kunnon irtioton arjen velvollisuuksista, jotta pystyn kunnolla rentoutumaan. Se tarkoittaakin yleensä sitä, että mun on lähdettävä jonnekin etelään keräilemään voimia, jotta saan oikeasti kaikki tomut karistettua mielestä.

pauliina

Olen ollut hiukan stressaantunut kaikesta siitä menosta, joka tulee väistämättä eteen täällä Helsingissä ja sen kiireisessä ympäristössä. Kaipaan rauhoittumista ja sitä, että kuulen omat ajatukseni pitkästä aikaa.

Kisadieetti edesauttaa entisestään sitä, että normaali arjessa ei ole kovin paljon aikaa omille ajatuksille, kun arki on dieettirutiinien pyörittämistä. Haluan uppoutua hyvään kirjaan ja kuulla meren kohinan. Tämä loma tulee todellakin täydelliseen väliin näin keskellä dieettiä. 

Lue edellisestä postauksesta hiustenpidennyksistä.

Kommentit (1)

  1. Ensimmäinen päiväni Fuengirolassa – Pauliina's Fit World

    […] Kohti uusia seikkailuja! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.