Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Kohta mennään!

Nyt se perjantai ja lähtö Jyväskylään viimein koitti. Viikko on pitänyt sisällään niin kaunistautumista, esiintymisharjoituksia ja eilen tein salilla viimeisen treenin, jolla tehostettiin kehon nestekiertoa. Lähinnä siis pomppasin kevyesti koko kropan läpi.

Kävin eilen hakemassa viimeisen silauksen kisahiuksiin Kauneuskeskus MedSpassa. Hiuksetkin on nyt valmiina loistamaan! 

mahongin väriset hiukset

Viimeistelyt aloitettiin eilen juomalla vettä 8 litraa ja nyt pelataan suolan määrällä. Tarkoitus on ajaa kehosta nesteitä ulos. Täytyy taas todeta, että näköjään homma toimii, kun tänään aamulla paino näytti kilon vähemmän, kuin eilen ollen 52,3kiloa. Ihan hullua, että juon litroittain vettä, mutta paino vain putoaa 😀 

Veden juomisella jatketaan tänäänkin ja lähdemme jo hyvissä ajoin päivällä kohti Jyväskylää rekisteröitymiseen. Toivotaan, että bikinit menee läpi, jotta voin aloittaa rentoutumisen jo tänään illalla. 

Kunnon kanssa mennään edelleen päivä kerrallaan ja tulen näkemään mun valmentajaa monta kertaa päivässä. Ohjeet on saatu tälle päivälle, mutta lauantaista ei vielä tietoa, katsotaan se kunnon mukaan. 

Mä lähden Jyväskylään rauhallisella ja hyvällä fiiliksellä. Mulle pääasia on tehdä mun tähän asti paras suoritus ja katsotaan, mihin se vie. Kisafiilis alkaa jo pikkuhiljaa nousta. Tulkaa ihmeessä nykäisemään hihasta, jos näette mut Jyväskylässä. Aion ainakin tsekata kehonrakennuskilpailut lauantaiaamuna ja todennäköisesti menen kannustamaan tiimikavereita lauantai-iltana. Meiltä kisaa monta timmanttista mimmiä beginners sarjassa! 

Vihdoin voi fitness viikonloppu alkaa <3 

pauliina-fit

Kommentit (11)

 1. Marianne

  Paljon tsemppiä koitokseen!! 🙂 Ja on tosi kivannäköinen huppari, mistäköhän sä olet sen hankkinut?

 2. Karo

  Hurjasti onnea kisaan, oot kyllä kaiken menestyksen ansainnut! 💪😊 ja aivan upea tukka! Harvoin näkee noin onnistunutta mahonkia, wau ! 😍

 3. miranda

  Onnee tosi paljon, kannustan sua kotona, oot tosi kova! Oot mun suosikki, toivottavasti viet SM-kullan! 😄😍

 4. Heidi

  Onnea ja menestystä matkaan!

 5. Oona S.

  Hirmusesti tsemppiä kisoihin! 🙂 Mitä meinaa että meneekö bikinit läpi? Tai että voidaanko vielä päivää ennen kisoja sanoa että et saa mennä lavalle koska bikinit ovat vääränlaiset? (ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta jäi pyörimää mieleen)

  • nipsu

   Tarkoittanee, että jos bikinien alaosa on liian pieni (pintaa liikaa esillä), tuomarit tsekkaavat mm. nämä tämän illan kilpailijarekisteröinnissä. 🙂 Mikäli eivät mene läpi, on bikineihin tehtävä muutoksia.

 6. Maija H.

  Hurjasti tsemppiä! Loista!!

 7. Suvi

  Veden LD50 on 6 litraa 75 kiloiselle henkilölle. Siis 50 % 75 kiloisista henkilöistä kuolisi jos joisi kuusi litraa vettä kerrallaan. Toi huomioon ottaen sun kokoiselle 8 litraa ei ehkä ole ihan terveellistä.

  • Aino

   Kuuluu lajiin. 😀 Jos tässä oikeasti suuri kuolemanvaara piilisi, tuskimpa näitä tehtäisi.

  • Mistä olet saanut päähäsi että tälläisiä määriä juodaan KERRALLAAN? Olet kuitenkin ihan oikeassa, että kerrallaan tälläisiä määriä juomalla varmasti oltaisiinkin sairaalassa.

  • Suvi

   Käsittääkseni toi LD50 on 3 tunnin aikana juotuna 75 kiloiselle henkilölle. Pauliina on tässä vetänyt päivän aikana tuplat jos otetaan huomioon hänen painonsa. Tästä voi päätellä että vaikka siihen ei kuolisi niin ei vissiin ole kovin terveellistä tuollaista määrää juoda vaikka sen sitten joisi päivän mittaan. Valmentajan ammattitaitoon en tässä hirveästi luottaisi kun hän ei kumminkaan mikään lääkäri ole vaan kokemus perustuu siihen että edelliset valmennettavat on tästä vesimäärästä selvinnyt hengissä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.