Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Kesän ensimmäiset kuvaukset

Mennyt viikko on ollut tapahtuminen täyteinen tai sanotaanko, että kuvasten täyteinen. 

Keskiviikkona olimme kuvaamassa Saara Taussin kanssa Helsingin Kirsikkapuistossa booty -tyylisiä kuvia. Kuvien tyyli on jotain sellaista, jota ei ole täällä Suomessa ennen nähty ja on ihan mahtavaa, kun mallin ja kuvaajan näkemykset kohtaavat täydellisesti siitä, millaisia kuvia haluamme. Aiomme kuvata kesän aikana eri teemaisia kuvauksia lisää, joten tämä oli vain alkua yhdessä. 

Huomaan, että olen kehittynyt nopeasti kuvauksissa, kun kokemusta tulee. Nykyään kuvaajan ei tarvitse kovin paljon ohjeistaa, että missä asennossa olen, kun asennot alkavat tulla ihan luonnostaan. Niin kuin muissakin esiintymiseen liittyvissä asioissa niin kokemus tuo varmuutta myös kameran edessä. 

Olin perjantaina toisissa kuvauksissa Tampereella Water Action Parkissa, jossa kuvasimme ensin veneen sisätiloissa ja kannella punaisessa bodyssa ja sen jälkeen kuvasimme mainosvideota mun uudelle Kesätreeni -kampanjalle. En ole koskaan ollut tekemässä ihan oikeaa videota, joka kuvataan käsikirjoituksen mukaisesti ja kokemus olikin ihan mahtava.

Oli hienoa kuulla, kun kuvaaja kehui, että olen selkeästi ennenkin tehnyt kuvauksia, kun osasin valita asennot samantien kuviin. Alle tunnissa saatiin hienoja kuvia, joita tulen julkaisemaan eri postauksessa kun saan niitä valmiina.

Perjantai oli ihan mahtava päivä ja pääsin kuvauksissa ajamaan vesijetillä. Olen vähän ujo tälläisten extreme -juttujen kanssa, mutta hienosti sitä uskalsi painaa vähän kaasua, kun pääsi vauhtiin ja huomasi, että ei se jetti heti kaadu vaikka vähän kurvittelee. Water Action Parkissa täytyy kyllä mennä käymään uudelleen tämän kesän aikana. Paljon hauskaa tekemistä ja mukava henkilökunta!

Tässä muutamia valmiita otoksia keskiviikon kuvauksista. 

valokuvamalli helsinki
Kuvaaja: Saara Taussi
valokuvamalli helsinki
Kuvaaja: Saara Taussi
valokuvamalli helsinki
Kuvaaja: Saara Taussi

Ensi viikolla onkin tiedossa lisää kuvauksia ja tulen julkaisemaan valmiita kuvia varmasti myös niistä. Keskiviikon kuvauksista on myös tulossa lisää kuvia myöhemmin. Tavoitteenani on koota portfolio, joka on sitten helppo näyttää mallitoimistoissa. Kuvien suhteen portfolio onkin jo ihan hyvällä mallilla. Kaikista hienointa on, että olen saanut näistä mallin töistä hauskan uuden harrastuksen! 🙂

Edellinen postaus: Miten lopettaa dieetti fiksusti ja välttää rasvan kertyminen?

Kommentit (7)

 1. miranda

  Näytät tosi kauniilta noissa kuvissa 😄

 2. mari pirhonen

  Mistä nuo asut on? oon ettiny maailman läpi tuollaista string takaosallista asua eikä natsaa.
  -mari-

  • pauliinafitworld

   Valkoinen on Bik Bokista. Ihmettelin kans oikein että miten Suomesta löyty tollanen kun vaatteet täällä niin tylsiä yleensä 😀 keltaisesta on tiiä, oli kuvaajan oma. Ulkomailta kuitenkin

 3. Marja

  Moikka! Mikä sun parisuhde kuvio on tällä hetkellä ? Anteeksi utelu 😀

  • pauliinafitworld

   Ei mitään 😀 sinkku oon ollu tässä kohta kuukauden 😌

 4. No se parisuhdetilanne. – Pauliina's Fit World

  […] Kesän ensimmäiset kuvaukset […]

 5. miranda

  Hienolta näyttää!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.