Kesällä treenataan kotona tai ei treenata ollenkaan!

Mä kerron teille nyt salaisuuden: jos myös kesällä haluaa pysyä kunnossa, niin siihen ei tarvita rääkkitreeniä eikä välttämättä treeniä ollenkaan. Moni kuvittelee treenaamisen suhteen, että enemmän on parempi. Treenin suhteen asia ei kuitenkaan ole niin. Monesti kolme kertaa viikossa treenaava voi saada jopa parempia tuloksia, kuin kuusi kertaa viikossa treenaava. Tämä johtuu siitä, että kolme kertaa viikossa treenaavan hermosto ja lihakset ehtivät palautua treeneistä, kun viikossa on tarpeeksi lepopäiviä. 

Nyt kesän tullen ymmärrän hyvin, että salille meno saattaa ahdistaa. Treenaan itse ympäri vuoden salilla, mutta täytyy myöntää, että varsinkin tosi kesäisenä päivänä täytyy vähän enemmän tsempata itseään, jotta lähtee salin sisätiloihin treenaamaan. Laiskuus saattaa yllättää kesällä ja aurinkoisista kesäpäivistä täytyykin nauttia, niitä ei kun ei niin kovin montaa ole täällä meillä Suomessa vuodessa. 

Suurin kehityksen salaisuus on ruokavalio.

Ruokavalion avulla on mahdollista vaikuttaa moneen asiaan kehossa. Oikeanlaisella ruokavaliolla voi tehostaa aineenvaihduntaa ja hormonitoimintaa, päästä eroon suolisto -ja iho-ongelmista, pitää paino paikallaan, lisätä energiaa joka päiväiseen arkeen, kiinteyttää vartaloa sekä laihduttaa tai optimoida suorituskykyä.

Ruokavalion vaikutus kehitykseen on ainakin 80 prosenttia, jollei jopa enemmän.

Vaikka laihdutuksen tai lihasmassan kasvatus ei olisi juuri nyt tavoitteena, niin voit aloittaa jo nyt ruokavalion avulla. Kun illat alkavat syksyllä pimentyä, olet jo askelen edellä ja ihan realistiseen tavoitteeseen pääseminen on rutkasti helpompaa.

Ruokavaliota ei tarvitse noudattaa orjallisesti joka päivä ja ruokavalionkin kohdalla riittää hyvin, kun sitä noudattaa 80 prosenttia ajasta. Asiat saadaan näyttämään paljon vaikeammilta, mitä ne oikeasti ovat. Itse olin juuri tänään yhdessä lempiravintolassani Cavernassa syömässä navan täyteen buffetissa ja jälkiruokapöydässä. Toteutan myös siis itse 80 -prosenttia -periaatetta omissa ruokailuissa ja pysyn hyvässä kunnossa. 

caverna helsinki
Alkuruokien jälkeen kokin grillaamia vihanneksia ja erilaisia lihoja
caverna helsinki
Vähän jälkkäriä, toinen kierros menossa 😀

Uusi Kesätreeni -valmennus on lähtenyt käyntiin

Valmennukseen kuuluu räätälöity ruokavalio -ja treeniohjelma. Ruokavaliossa on vaihtoehtoina sekavalio, maidoton, gluteeniton ja vegaaninen ruokavalio. Aterioilla on aina paljon vaihtoehtoja, joista voit valita, joten yksipuolista syöminen ei varmasti tule olemaan.

Treeniohjelman voit ottaa joko kotiin tai salille tai vaikka molemmat! Kotitreeniohjelma on mahdollista suorittaa kokonaan kehonpainolla tai esimerkiksi kahvakuulien ja käsipainojen avulla.

Valmennuksesta on myös mahdollista ostaa ainoastaan ruokavalio samaan hintaa. Jos treenaaminen ei kesällä jaksa innostaa, niin suosittelen todellakin panostamaan ruokavalioon, joka on jo todella iso juttu! 🙂

Kesätreeni -valmennuspaketin hinta on ainoastaan 59€ (sis.alv)  sisältäen yksilöllisen ruokavalion -ja treeniohjelman tai pelkän ruokavalion. 

Ota siis askel kohti tavoitetta ja laita mulle sähköpostia: pakarinen.pauliina@gmail.com 

Katso myös muut valmennukset: pauliinafit.com

kotitreeni ohjelma
Kuvaaja: Saara Taussi

Edellinen postaus: Leventääkö treenaaminen vyötäröä?

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *