Kesäkuntoon dieetti alkoi. 3 kiloa lähtee nyt!

Oikeastaan koko talvi on mennyt rennoimmalla otteella koskaan ja vaikka kiloja ei ole tullut, niin kehonkoostumus ei tällä hetkellä miellytä omaa silmää, joten on aika aloittaa Kesäkuntoon dieetti.

On ihanaa ottaa välillä rennommin, mutta elämästä nautiskelu alkaa näkyä helposti selluliittina ja pienenä kertyvänä vatsamakkarana 😀 Kevätkin jo alkaa olla pian täällä ja sen jälkeen kesä, jolloin on mukava loikoilla rannalla mukavan timmissä kunnossa.

Kesakuntoondieetti-Pepputreeni

Itselläni kesäkunto tarkoittaa sitä, että poltan rasvaa kolmen kilon verran, jolloin dieetin tavoitepaino on 60 kiloa. Tällä hetkellä painan siis 63 kiloa, joka on itselleni luontainen paino, mutta rasvaa siitä saa ottaa jonkin verran pois. Puhutaan siis ennemminkin pienestä siistimis- tai välidieetistä, kuin painonpudotuksesta. Aikaa kolmen kilon pudottamiseen mulla menee suunnilleen kuusi viikkoa, eli jo huhtikuun puolella pitäisi olla kunnossa. Nyt kun se on sanottu ääneen niin sitä kohti myös mennään!

Sumomave-Mayors-kesakuntoon

Moni nainen ei varmasti pistäisi vastaan, jos pepusta ja reisistä häviäisi muutama sentti selluliittia. Peppu on muuten hyvä elinolon mittari. Mitä enemmän selluliittia pepussa ja takareisissä, sitä enemmän on herkkuja tullut syötyä. Selluliittia voi välttää liikunnalla tiettyyn pisteeseen asti, mutta niin kuin myös vatsalihakset tehdään keittiössä, tehdään myös timmi peppu. Ei auta muuta kuin palata ruotuun ja noudattamaan ruokavaliota. Nyt kun poltan rasvaa, olen vain hiukan miinuksella ja lisään viikkoon muutaman aerobisen. Rasva alkaa palaa helposti ilman suurempia muutoksia. 

Näin olen halunnut suunnitella myös Kesäkuntoon -valmennuksen, jonka voit minun kautta ostaa. Siihen kuuluu juuri sinulle suunniteltu ruokavalio (maidoton, sekavalio, gluteeniton tai kasvis), 4-jakoinen treeniohjelma salille tai 3-jakoinen treeniohjelma kotiin ja aerobinen suunnitelma. Valmennuksen avulla poltat rasvaa ja pudotat painoa 8 viikon aikana 3-8 kiloa omasta tavoitteestasi riippuen. Laita mulle rohkeasti viestiä ja kerro tavoitteestasi: pakarinen.pauliina@gmail.com. Ohjelman hinta on ainoastaan 49€ ja kotivalmennus 39€, eli se ei päätä huimaa. Tutustu myös muihin valmennuksiin täällä.

kesakuntoondieetti-bikinikroppa

On mahtavaa olla myös itse Kesäkuntoon dieetillä asiakkaiden kanssa. Pieni siistiminen tekee hyvää rasva-aineenvaihdunnalle ja piristää muutenkin mukavasti ilmettä. Kasvoilta lähtee pöhö ja iho voi automaattisesti paremmin kun tulee syötyä puhtaammin. Lähde siis mun mukaan siistimään kroppaa ja pudottamaan turhia kiloja pois! 🙂 

Aion pitää viikoittain yhden cheat mealin, jolloin saan syödä mitä haluan. Näin pysyy myös mieli virkeänä dieetin edetessä 🙂 

Kävin tekemässä maanantain kunniaksi huipun jalkatreenin, jossa enkat paukkuivat. 80 kilon lantionnoston jälkeen alkoi jo hiukan päässä heittää 😀 On se treenaaminen vaan ihan mahtavaa! 

Kesakuntoondieetti-Salitreeni-tanko

Kerroin edellisessä postauksessa ajatuksiani lapsettomasta elämästä. Onko lapseton elämä itsekästä ja miksi yleinen kuva lapsiperhe-elämästä on niin negatiivinen?

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *