Kesäkiloista eroon ja uutta puhtia syksyyn?

Kaupallinen yhteistyö: Wellcamp

Lomalla oleminen on ihanaa, mutta on myös ihana palata töiden ja asiakkaiden pariin. Työ personal trainerina ja valmentajana ei oikeastaan edes tunnu työltä, koska sitä kohtaan on niin suuri intohimo. Rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteet ja mikä parasta – löytämään itsestään ne parhaat puolet. Siitä tämä valmentajan työ suurimmaksi osaksi koostuukin ja valmennus ei ole koskaan pelkkiä ohjeita paperilla vaan niin paljon kokonaisvaltaisempaa työtä. Monesti solmut aukeavat täysin vasta matkan varrella, mutta tärkeintä on uskaltaa lähteä mukaan. 

Mulla itselläni on tällä hetkellä todella suuri motivaatio treenaamiseen ja aloitan maltillisen dieetin heti matkan jälkeen. Lähinnä muutan kehonkoostumusta, eli pienennän rasvaprosenttia, pyrin pääsemään selluliitista eroon (myös minulta sitä löytyy kiitos kevään epäsäännöllisen rytmin), mutta paino saa pysyä aika lailla samana. Maltillinen dieetti tekee olosta energisen, kroppa voi hyvin ja arjessa jaksaa paremmin. Ihan jo pelkän ruokavalion avulla voi vaikuttaa omaan energisyyteen ja positiivisuuteen paljon, vaikka oltaisiin ihan oman kulutuksenkin tasolla. 

Personaltrainer-Helsinki-etavalmennus-painonpudotus-dieetti
Valmennus tuo tasapainoa koko elämään

Kesä on ihanaa aikaa treenata kun valoa riittää ja tuleva syksy lisää motivaatiota entisestään. Nyt kun olen palannut lomalta otan valmennuksiin uusia valmennettavia. Suosituin valmennukseni on 3 kuukauden etävalmennus, jonka voi toteuttaa missä vain, koska yhteydenpito tapahtuu verkon välityksellä. Voit siis asua Suomessa tai ulkomailla ja saat tuloksia joka tapauksessa. 

Kolmen kuukauden aikana ehtii saada hyvän startin elämäntapamuutokseen, lihasmassan kasvattamiseen, dieettiin tai vaikkapa urheilijan ruokavalioon. Jos puhutaan laihduttamisesta niin kolmen kuukauden aikana on mahdollista pudottaa painoa jopa 15 kiloa. 

Oma mentaliteettini valmentajana on kuitenkin sellainen, että dieetti toteutetaan terveellä ja turvallisella tavalla. Se tarkoittaa sitä, että keskimäärin kilon painon putoaminen viikossa on vielä turvallisesti toteutettu dieetti. Kun rasva palaa maltilla, ovat myös tulokset pysyviä. Pikadieetit eivät vain yksinkertaisesti toimi ja tavoitteen eteen kannattaa nähdä aluksi vaivaa.

Painonpudotus-Rasvanpoltto-dieetti-personaltrainer-valmennus
Tavoitteeseen mennään yhdessä ja myös onnistumisia juhlitaan yhdessä!

Tavoitteesta riippuen asetetaan ensin haluttu tavoite, jota kohti aletaan mennä. Valmennuksen aikana harjoitusohjelma muuttuu, joten treenaaminen pysyy monipuolisena. Kaikki muutokset kuuluvat automaattisesti valmennuksen hintaan. 3 kuukauden etävalmennus on vielä kesätarjouksessa 199€ ja voit halutessasi lunastaa tarjouksen jo nyt ja  aloittaa valmennuksen vaikkapa vasta elo-syyskuussa sinulle sopivana päivänä! 🙂

Olen valmentajana ymmärtäväinen ja positiivinen, mutta samalla nostan rimaa korkeammalle. Pyrin opettamaan valmennettavilleni ajatusmallin, että kaiken ei tarvitse olla täydellisesti toteutettua, kunhan kokonaisuus on kunnossa. Kokonaisuuteen kuuluvat mieli, uni, ravinto, treeni, ja palautuminen. Näitä kaikkia pyritään viemään parempaan päin valmennuksen aikana. Asiakkaat saavat joka kerta oivalluksia itsestään ja muutos alkaa rullata kuin itsestään ja jatkuu myös valmennuksen jälkeen. 

Mitenlaihduttaa-Painonpudotus-treeni-dieetti-etavalmennus
Lähdetään liikkeelle nyt!

Ota muhun rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi ja tavoitteestasi niin katsotaan yhdessä miten on paras lähteä eteenpäin! 🙂 Voit laittaa viestiä suoraan: pakarinen.pauliina@gmail.com. Tsekkaa myös muut palvelut nettisivuiltani. 

Lähdetään yhdessä kohti sinun tavoitetta! 🙂

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *