Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Kauneusrutiini: huulten muotoilu

Kävin eilen muotoilemassa huulet Diamond Clinicillä. Edellisen kerran huuliani täytettiin kesän lopulla, joten nyt oli jo korkea aika muotoilla niitä uudestaan. 

Oma aineenvaihdunta ja esimerkiksi liikuntatottumukset vaikuttavat siihen, kuinka kauan hyaluronihapolla täytetyt huulet pysyvät hyvinä. Mulla on muodostunut sopivaksi väliksi käydä täyttämässä huulia puolen vuoden välein, eli muutaman kerran vuodessa.

Mulla on luonnostaan aika ohut ylähuuli ja toinen amorinkaari on hiukan korkeammalla, kuin toinen. Muotoilun avulla huulet on mahdollista muotoilla symmetrisiksi ja pidän myös täytön tuomasta muhkeudesta. Pidän luonnollisuutta yhtä tärkeänä ja sen vuoksi käännyinkin Diamond Clinicin puoleen, joiden ammattitaitoon ja visuaaliseen silmään voin luottaa. 

huulten muotoilu
pidän naisellista vaikutuksesta, joka huulten täytöstä tulee!

Mulle laitettiin 1 ml Princess täyteainetta, jonka jälkeen muutoksen näkee, mutta lopputulos on kuitenkin hyvin luonnollinen. Voi että olen fiiliksissä uusista huulista!

huulten muotoilu
lopputulos on luonnollinen myös hymyillessä

Huulien täytöstä on muodostunut mulle kauneusrutiini ja pidän sitä hyvin luonnollisena tapana korostaa parhaita puolia. Happo on täysin luonnollista ja poistuu kehosta ajan kuluessa. Vastaan mielelläni kysymyksiin, jos teille lukijoilla on jotain mikä mietityttää huulten täytössä 🙂

Kommentit (1)

  1. Irtisanoin itseni päivätyöstä – Pauliina's Fit World

    […] Kauneusrutiini: huulten muotoilu […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.