Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Katsaus vuoteen 2015 – megapostaus!

Täällä Fitfashionilla on ollut jonkin verran näitä vuosikatsauksia ja ajattelin itsekin koota sellaisen vuodesta 2015, kun postauksia löytyy viime vuoden lopusta lähtien. Mennyt vuosi on ollut itselleni todella opettavainen ja on tapahtunut paljon hyvässä ja pahassa.

Tammikuu

Tammikuu olikin oikein kunnon fitnesin täyteinen kuukausi, kun aloittelin kisadieettiä huhtikuun kisoja varten. Ohjelmaan kuului myös bikinien suunnittelua. Väsäsin teille lukijoille myös kotijalkatreenin. Olisiko tälläisille treenohjelmille kysyntää myös nyt?

IMG_20150121_184040

Bikinien suunnittelua
Bikinien suunnittelua

Tammikuussa kerroin myös e-pillereiden lopettamisesta, josta tulikin super positiivinen kokemus. Olo oli mitä mahtavin. Kerroin lopettamisesta tässä postauksessa, joka on edelleenkin yksi luetuimpia postauksia!

Helmikuu

Kisakroppa kiristyi entisestään ja päivät koostuivat töistä, treeneistä ja opiskelusta.

Kiristyvä kisakroppa
Kiristyvä kisakroppa

Helmikuu oli myös surun täyteinen, kun kuusivuotias rottweiler -tyttö Becky siirtyi enkelikoiraksi. Muistan, kun kirjoitin asiasta tänne blogiin, niin kyynelet valuivat poskia pitkin. Nyt sitä ymmärtää, miten vaikeaa omasta lemmikistä luopuminen on, kun on itse joutunut siihen tilanteeseen. Olo tuntui pitkään tyhjältä ilman lemmikin olemassaoloa.

Becky
Becky

Maaliskuu

Maaliskuussa vietettiin rauhallista arkea ja mahtui kuukauteen muutamat juhlatkin, joissa sai dieettiläinen pysyä tiukkana.

Dieettiläinen sai pysyä tiukkana
Dieettiläinen sai pysyä tiukkana

Muistan olleeni keväällä kovin väsynyt ja elämässäni tapahtui parhaillaan suuria muutoksia. Siihen päälle kun yhdisti vielä kisadieetin ja täyden kalenterin, sai kyllä tosissaan pitää itseään koossa. Kevät oli muutenkin itselleni tähän astisen elämäni rankinta aikaa ja siitä kertoo ehkä hiukan sekin, että osa kevään tapahtumista on harmaan peitossa. Välillä tuntui siltä, että elin sumussa, niin surulliselta, kuin se kuulostaakin. Kevät oli todellakin itselleni kasvun aikaa.

Huhtikuu

Kevään Fitness Classic kolkutti oven takana ja kroppa alkoi olla niin sanotusti valmis.

Viikko, kaksi ennen kisoja
Viikko, kaksi ennen kisoja

Olen tästä aikaisemminkin puhunut, että tämän kevään kisat olivat itselleni suuri pettymys. Kunto ei ollut sitä, mitä lähdin hakemaan ja oikeastaan se ei olisi voinut siitä muuksi muuttuakaan. Tätyyy kuitenkin olla tyytyväinen, että jaksoin viedä kisaprojektin loppuun kaikista elämässäni tapahtuneista asioista huolimatta. Sijoituin viidenneksi.

Fitness Classic 2015 5.sija
Fitness Classic 2015 5.sija
Umpun kisameikki ja tukka :)
Umpun kisameikki ja tukka 🙂

Kevään kisojen jälkeen sain hiukan hengähtää ja nautin ystävien ja perheen seurasta.

BeautyPlus_20150427124537_save

Laatuaikaa siskon kanssa
Laatuaikaa siskon kanssa

Aika rämpimistä tuo aika oli henkisesti ja kaikki tuki oli korvaamatonta. Olenkin ikuisesti kiitollinen perheelleni ja ihanille ystävilleni, jotka auttoivat pääsemään pahimman yli <3

Toukokuu

Näihin aikoihin muuttui osoite ja elämä heitti häränpyllyä. Olin täysin uudessa ympäristössä ja ehkä vähän hukassa, mutta kuitenkin jollain tapaa onnellinen. Pysyin normaali rutiineissa ja alkukesästä jaksoin tehdä vielä aamuaerobisiakin auringon noustessa luonnon keskellä.

Rutiineissa pysyttiin dieetin loppumisesta huolimatta
Rutiineissa pysyttiin dieetin loppumisesta huolimatta
Aamuaerobisia luonnon helmassa :)
Aamuaerobisia luonnon helmassa 🙂
Dieetti näkyi vielä suonina käsivarsissa
Dieetti näkyi vielä suonina käsivarsissa

 

Kesäkuu

Kesäkuu jatkui myös reippailun merkeissä ja nautin niistä harvoista aurinkoisista päivistä, joita meille tänne suotiin. Olin vielä täysipäiväisesti töissä, sillä tapanani on pitää lomaa vasta loppukesästä. Otin pieniä rentoutumishetkiä aina, kun mahdollista, vietin aikaa ystävien kanssa ja mökkeilin perheen kanssa.

auringonotto

mökki

kesämökki

Reippailua Kaivopuistossa
Reippailua Kaivopuistossa
Rentoutumista Solanan infrapunasaunassa
Rentoutumista Solanan infrapunasaunassa
Treenasin lujaa 4-7 kertaa viikossa
Treenasin lujaa 4-7 kertaa viikossa

Kesän alku oli oikeastaan vasta alkusoittoa loppukesästä, joka oli todellakin varmasti yksi elämäni parhaimmista kesistä. Aloin olla yhä onnellisempi päivä päivältä ja päätin, että nyt nautin!

Heinäkuu

Sisustusunelmia, taas oli muutto edessä
Sisustusunelmia, taas oli muutto edessä
Sportlife mainoskuvaukset
Sportlife mainoskuvaukset

Heinäkuussa oli tiedossa kaikkea mukavaa. Pääsin mukaan Sportlifen mainoskuvauksiin, joiden kuvat sitten olivatkin esillä 16 metrisessä banderollissa Nordic Fitness Expossa.

Sain uuden asunnon, jonne tulisin muuttamaan elokuun alussa lomani alkaessa ja pääsin takaisin keskustan vilkkeeseen. Mikäs sen parempaa silloiselle sinkkutytölle 😉

Summer Sound Festivalit, kesän kohokohta ja paras ystävä <3
Summer Sound Festivalit, kesän kohokohta ja paras ystävä <3
Onnellisia hetkiä ja paljon naurua
Onnellisia hetkiä ja paljon naurua

Konemusiikin ystävänä Summer Sound Festivalit olivat ehdottomasti kesän kohokohta ja niistä jäi super hauskoja muistoja!

Elokuu

Elokuussa pääsin vihdoin lomailemaan ja se olikin varmasti tämän vuoden paras ja vauhdikkain kuukausi. Muutin uuteen asuntoon heti elokuun alussa ja siitä se lähti, elämäni paras kesä 😀

Elämäni parhaaseen kesään kuului:

Bileitä:

Weekend Festivalit
Weekend Festivalit
Peliyhtiö Remedyn VIP -bileet ja teemana Lara Croft 😀
Tom Cruise ja Lara Croft :D
Tom Cruise ja Lara Croft 😀
Upeat puitteet. Tuollaisia bileitä ei usein koe!
Upeat puitteet. Tuollaisia bileitä ei usein koe!
Tupareita!
Tupareita!

Rentoa lomailua:

Kesäpäivän piknik
Kesäpäivän piknik

 

Uusi sali:

Aloin treenata Mayorsilla
Aloin treenata Mayorsilla

lippis-fitness-pauliinafit-kuvaukset

Ja lopuksi vielä kesäisiä kuvauksia. Elokuu teki kesästä todellakin ikimuistoisen ja ensi kesänä aion laittaa vieläkin paremmaksi! Olin todella iloinen ja onnellinen, naurua ja hyviä hetkiä riitti!

Syyskuu

Syyskuussa odotin kuin kuuta nousevaa tulevaa fitnes syksyä ja SM -kisojen karsintoja. Teinkin muutaman postauksen karsinnoista, joista tuli todella suosittuja!

Aloitin käynnit Kampin Kiropraktiikassa, jossa käyn edelleen.

Näin kamala oli lähtötilanne!
Näin kamala oli lähtötilanne!
Treenejä uuden valmentajan kanssa
Treenejä uuden valmentajan kanssa

Lokakuu

Kun syksyn karsinnoista oltiin selvitty, pääsin jännittämään SM -kisoja, joissa myös moni tuttuni kilpailija.

Lokakuu tulisikin olemaan kiireisin kuukausi pitkään aikaan ja erilaisia tapahtumia riitti melkein joka viikonlopulle. Nordic Fitness Expo jäi mieleen tällä kertaa työn täyteisenä ollessani koko viikonlopun K & F -lehden ständillä töissä.

Neljältä ylös ja mars kohti Expoja! :D Oli rankka, mutta ikimuistoinen viikonloppu
Neljältä ylös ja mars kohti Expoja! 😀 Oli rankka, mutta ikimuistoinen viikonloppu

Fitness Expot eivät olleet läheskään viimeinen tapahtuma tämän kuun aikana ja pääsinkin heti seuraavana viikonloppuna edustamaan bikini fitnesiä lentopalloliigan avausotteluun, jonka hyvä ystäväni oli järjestänyt.

Sportlife oli tietysti mukana :)
Sportlife oli tietysti mukana 🙂

Mahtui niitä bileitä myös tähän urheilun täyteiseen kuukauteen, kun sain kutsun ensimmäistä kertaa Blog Awardseihin, joissa pääsin tutustumaan moniin Fitfashioniltakin tuttuihin bloggaajiin! Super hauska ilta ja ehdottomasti vuoden toiseksi ainutlaatuisimmat bileet.

Muutama Fitfashion -bloggaaja :)
Muutama Fitfashion -bloggaaja 🙂
Ihanan Sannan kanssa :)
Ihanan Sannan kanssa 🙂

Ettei ihan liikaa ehtisi bilettää niin lokakuun kruunasi vielä Sportlifen tiimipäivä Tampereella, jossa pääsin kuuntelemaan mentaaliluentoa ja vaihtamaan kuulumisia ihanien tiimikavereiden kanssa.

sportlife-tiimipäivä 

 

Tässä kuussa juhlittiin myös Halloweenia, johon olin kerrankin pukeutunut aika näyttävästi, sitä mieltä olivat ainakin minut nähneet ihmiset, jotka lähes poikkeuksetta säikähtivät 😀

halloween-dracula

Marraskuu

Marraskuu on ollut varmaankin rauhallisin kuukausi koko vuodesta ja ehkä siksi tuntuikin välillä, että voisiko sitä nyt tapahtua edes jotain 😀 Kaamosväsymys lohkaisi pienen palan innostuksesta ja inspiraatiosta ja keskityinkin ihan suosiolla viettämään aikaa tärkeiden ihmisten kanssa rentoutuen.

Ystävän luona rentoilua
Ystävän luona rentoilua
Tukka nutturalla ja rentoja viikonloppuja
Tukka nutturalla ja rentoja viikonloppuja
Hyviä treenejä
Hyviä treenejä
Kulttuuria teatterin merkeissä
Kulttuuria teatterin merkeissä

Joulukuu

Vielä on muutama päivä tätä vuotta jäljellä, mutta onpa tähän viimeiseen kuukauteenkin mahtunut paljon ikimuistoisia tapahtumia. Viimeisimpänä on jäänyt ehdottomasti mieleen viikonloppuinen köysilaskeutuminen Pyynikikin näkötornista 🙂

Siellä se Pauliina killuu :)
Siellä se Pauliina killuu 🙂

Joulu oli ihanan rauhallinen ja se onkin mulle vuoden tärkein juhla. Parempaa joulua en olisi voinut toivoa.

Joulun tunnelmaa
Joulun tunnelmaa

Kaiken kaikkiaan aivan mahtava vuosi takana ja nyt keskitynkin punomaan uusia suunnitelmia ensi vuotta varten, jotta siitä saadaan vieläkin parempi! 🙂

Kommentit (6)

 1. Mira

  Kotitreeniohjelmalle ehdottomasti KYLLÄ! Ihanaa, että tänä vuonna oot fitnessin lisäksi nauttinut elämästä täysillä 🙂 Sitä siis on ilo seurata myös ensi vuonna! Tätäkin onnellisempaa uutta vuotta 2016 <3

  • pauliinafitworld

   Ooh, täytyykin siis väsäillä mahdollisimman pian :)) Kiitos samoin sinne ihanaa uutta vuotta <3

 2. Clarissa

  Hyvää uutta vuotta! 🙂

  • pauliinafitworld

   Kiitos samoin! 🙂

 3. Tuija

  paljon vedät ylätaljassa? onniin kivan näkönen selkä 😀

  • pauliinafitworld

   Mulla taitaa olla joku 25-35 kg vähän salista riippuen 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.