Kaikki tapahtuu tarkoituksella

Onko sulla ollut joskus sellainen tunne, että asioita tapahtuu tarkoituksella? Tai sulla on tunne, että sun piti tavata juuri nyt joku tietty ihminen? 

Asiasta voi olla montaa mieltä, mutta olen aina ajatellut, että asiat tapahtuvat tarkoituksella. Jos asiaa miettii suuremmassa mittakaavassa niin olemme loppujen lopuksi hyvin pieni osa tätä maailmankaikkeutta, mutta ainakin pientä ihmistä lämmittää ajatella, että omalla elämällä on jokin tarkoitus. 

Jos mietin elämääni ja siihen kuuluvia tai kuuluneita ihmisiä, ovat kaikki opettaneet mulle jotakin. Jokaisen kohtaamisen jälkeen tiedän taas vähän enemmän. Jostain syystä sitä törmää tietynlaisiin ihmisiin tietyssä vaiheessa. Ehkä on halunnut jotain tiettyä asiaa ja ymmärtääkin kohtaamisen jälkeen, että asiat eivät ole aina niin mustavalkoisia. Ymmärtää, että toisen upealta näyttävä elämä ei olekaan lähempää katsottuna niin hohdokasta. 

Tyo-Onnellisuus-elaman-tarkoitus
Toisen elämää on turha kadehtia, koska kaikilla on omat ongelmat

Onnellisuus-Tyo-ajatuksia-pauliina

Jokainen elämäntilanne ja tapahtuma on johtanut toiseen ja joskus vuosia sitten muhineet unelmat ovat toteutuneet. Eikä kaikki toteudu aina täsmälleen samalla tavalla kuin on unelmoinut. Niissä on kuitenkin paljon samaa ja voit tunnistaa unelman käyneen todeksi. 

Elämä tuntuu joskus jopa todella epäreilulta ja jostain syystä niin hyvät kuin pahat asiat kerääntyvät aina yhdellä kertaa. Olen ymmärtänyt, että joidenkin asioiden ei vain kuulu tapahtua. Jossain vaiheessa tilalle tulee jotain parempaa, jolloin tajuan, että oli vain hyvä juttu että jokin asia ei tapahtunut. Kun aikaa kuluu, huomaa että asioiden tapahtumattomuudella oli jokin syvempi tarkoitus. 

Vastaavissa tilanteissa on hyvä pysähtyä ja miettiä mitä jäi käteen. Yleensä kun käteen jää moniakin positiivisia asioita vaikka heti ei tuntuisi siltä. Itse nostan aina pään pystyyn ja hetken aikaa pohdittuani ymmärrän, että aina se yksi tapa ei ole oikea. Asioita voi saavuttaa muuttamalla suunnitelmaa ja menemällä sinne eri reittiä. 

Tyo-Onnellisuus-markkinointi-tarkoitus
Uusi työ tuntuu myös siltä, että oli tarkoitus päätyä juuri tähän työhön

Ei ole aina helppoa mennä eteenpäin ja olen itsekin kokenut katkeroitumista tietyistä asioista. Siihen ei saa kuitenkaan jäädä märehtimään. Niin surusta kuin muistakin negatiivisista tunteista on pakko päästää irti, jos haluaa tilalle jotain uutta ja mukavaa. Vaihtoehtoisesti voi katkeroitua pahimmillaan loppuelämäkseen. 

Tästä tulikin syvällinen postaus, mutta jostain syystä olen kokenut näitä tarkoituksen hetkiä paljon viime aikoina. Näitä hetkiä kohden olen jo pitkän aikaa tullut ja tiedän sen ja voi että se tuntuu hyvältä! 

 

Edellisessä postauksessa: Miksi unohdan itseni? 

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (6)
 1. Hämmentynyt
  24.8.2018, 20:37

  Miten sen miss helsinki -kisan kanssa kävi?

  1. pauliinafitworld
   24.8.2018, 20:38

   En päässyt finaaliin 🙂

 2. No kyllä sun siellä kuuluisi olla heittämällä,kun katsoo finalisteja..mitkä oli valintakriteerit?!

  1. pauliinafitworld
   24.8.2018, 22:42

   Kiitos, ihana kuulla. En saanut tietää syytä, joten todella vaikeaa sanoa. Semissä meni ainakin itseni mielestä hyvin, mutta paikka ei kuitenkaan lohjennut. Jää varmaan arvoitukseksi miksi ei 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *