Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Kahden päivän krapula

Olenkohan tullut vanhaksi kun nykyään nämä krapulat tuntuvat kestävän jopa kaksi päivää 😀

Olimme lauantaina pitkästä aikaa ulkona tyttöjen kanssa ja kaikilla oli kunnon bilefiilis päällä. Niinhän siinä kävi, että kuoharia tuli otettua lasi jos toinenkin ja sunnuntaiaamuna olo oli aika historiallinen.

Käyn aika harvoin ulkona, mutta silloin kun käyn niin silloin tulee yleensä juhlittua kunnolla. Mulla ei ole mitenkään kielteinen suhtautuminen alkoholiin, mutta sitä tulee vain harvemmin otettua, koska se vaikuttaa pakostikin seuraavien päivien treeneihin ja onhan krapulainen olo ihan kamala eikä krapulapäivien aikana saa aikaiseksi oikein mitään. Eilinen menikin sitten pizzan ja HBO:n parissa vaakatasossa. 

Paulina pakarinen
Hiukan oli treenikin hapokas lauantain jälkeen

Mielestäni silloin pitää huolestua, jos ei koskaan voi vaihtaa vapaalle ja treeni sekä syömiset ovat koko elämä ja raamattu, jota noudattaa. Välillä on oikeasti hyvä vaihtaa vapaalle ja nauttia hetkestä. Myös keho tottuu liian samanlaiseen ruokaan ja rytmiin, joka ei ole liiallisuuksiin mennessä hyvä asia. Ihan jo arkenakin on hyvä pyrkiä vaihtamaan ruoka-aineiden lähteitä, jotta keho saa vaihtelua. 

Olen muuten tämän viikon vieraissa eli olen Fitfashionin snäpissä ja sehän löytyy snäppinimellä: Fitfashionfi. Siellä saa esittää mulle kysymyksiä ja vastailen mielelläni niihin tämän viikon aikana. Siellä siis nähdään! 

Lue paljon kommentteja herättänyt postaukseni: Miksi tuhlaat rahasi superfoodeihin? 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.