Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Ja taas reissataan!

Täällä sitä ajellaan Lapista takaisin kohti Helsinkiä. Olemme Helsingissä vasta myöhään illalla. Matkustelu on ihanaa, mutta samalla väsyttävää. Montaa päivää en ehdi levätä, kun lähden toisen hyvän ystäväni kanssa keskiviikkona Tallinnaan ja sieltä Pärnuuseen. 

Tiedossa on todellinen tyttöjen viikonloppu. Saavumme laivalla keskiviikkona iltapäivällä Tallinnaan, jossa meillä on hotelli yhdeksi yöksi. Tarkoituksena on viettää aikaa, shoppailla, käydä syömässä hyvin ja levätä ennen loppuviikon ”koitosta”.  Torstaina aamulla otamme bussin Pärnuuseen, jossa olemme vuokranneet asunnon Airbnb:n kautta aivan Pärnun rannan lähistöltä. 

pärnu ranta
Pärnun rantaa

Kesän isot konemusiikin festarit ovat jääneet niin hyvin mieleen, että halusin lähteä vielä kerran tänä kesänä lähteä kuuntelmaan musiikkia ja nauttimaan isojen festareiden tunnelmasta. Menemmekin siis Weekend Baltic -festareille Pärnuuseen koko kolmeksi päiväksi. Päivät aiomme ottaa rennosti nauttien Pärnun rannoista ja tunnelmasta. 

weekend baltic
Viime vuoden Weekendit Pärnussa näyttävät olleen ainakin hienot

Ainakin tällä hetkellä sää näyttää Pärnussä hyvältä ja toivotaan, että se myös pysyy sellaisena viikon ajan, jotta saamme nauttia hyvästä festarisäästä. Näiden festareiden jälkeen aion panostaa ainoastaan arkeen ja seuraavat juhlat ovatkin sitten vasta kuukausien päästä ja siitä sitten lähempänä lisää. 

En oikein vieläkään ymmärrä, että miten paljon olen kasvanut henkisesti tämän kesän aikana. Olen nähnyt niin paljon asioita ja ihmisiä maailmalla, että se on avartanut maailmankuvaa todella paljon. Nyt tiedän sen, että haluan jatkossakin matkustella paljon ja oppia lisää. 

split ranta
Tästä se 3 viikon reissu lähti heinäkuun alussa

Moni on kysynyt multa, että miten voin matkustaa niin usein, mutta vastaus siihen on yksinkertainen. Olen päättänyt, että matkustelu on yksi isoimmista prioriteeteista elämässäni, joten panostan siihen myös rahallisesti paljon.

Käytetään esimerkkinä vaikka sellaista, että ostan mieluummin lentolipun, kun ostan vaikka auton. Jokainen panostaa elämässään asioihin, jotka kokee tärkeiksi ja itse en esimerkiksi tarvitse isoa omaisuutta ollakseni onnellinen. Totta puhuen tällä hetkellä koko omaisuuteni mahtuisi yhteen pakettiautoon, joten olen vapaa jättämään vaikka Helsingin, jos sellainen tilanne tulee vastaan.

Unelmissa kyllä on, että ainakin puolet vuodesta viettäisi ulkomailla. Seuraavana kesänä aion kiertää ulkomaita vähintään 1,5 kuukautta, mieluiten jopa kaksi. 

Lue edellisestä postauksesta mitä tapahtui Lapin matkalla!

Kommentit (1)

  1. Parhaat kauneusvinkkini – Pauliina's Fit World

    […] Ja taas reissataan! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.