Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Ihana juhannus

Olen ihan vielä juhannus tunnelmissa. Vietin juhannuksen vanhempien mökillä Ikaalisten vieressä. Olin odottanut koko viikon, että pääsen maalle nollaamaan kaikki ajatukset. Tein päätöksen, että olen mahdollisimman vähän koneella ja kännykällä, jossa onnistuin hyvin.

Jarvimaisema-Juhannus-kesa

Juhannus-Mokki-kesa-jarvimaisema_Fotor

Juhannusta varten oli suunniteltu kattava menu jokaiselle päivälle. Perjantaina grillasimme lihaa, vihanneksia, halloumijuustoa ja teimme aurajuustolla täytettyjä herkkusieniä, joiden ympärille käärimme pekonia. Lauantaina teimme ihanaa wokkia muurikkapannulla, johon tuli perunaa, kasviksia, lihaa, sipulia ja päälle laitettiin creme fraicheen sekoitettua kurkkusalaattia. Voin vieläkin maistaa ihanat maut suussa! Ruoan kylkeen valkoviiniä ja hyvää seuraa. Vola!

Grillaaminen-Vihannekset-pihvit-ruoka

Grillaaminen-Sade-juhannus_Fotor

Ruoka-Maissi-halloumisjuusto-liha-salaatti

Muurikka-Wokki-juhannus_Fotor

Ruoka on kyllä yksi elämän parhaimmista asioista. Tykkään laittaa ruokaa pitkän kaavan kautta ja nauttia siitä rauhassa.

Mökillä on ihanat löylyt tekevä sauna, jossa saunoimme monta tuntia molempina iltoina. Kävimme tottakai myös uimassa, vaikka perjantaina navakka tuuli ja sade tekivät siitä aikamoista tuskaa. Mikään ei voita yöunia ihanan päivän ja saunomisen jälkeen.

Maalla huomaa, että univelkaa on ehtinyt kertyä ja olo on ihan kuin uudella ihmisellä kun joka yö on nukuttu yli 10 tunnin unia.

Nuotio-Juhannus-kesa

Sileakarvainen-Juhannus-koira_Fotor

Huomenna koittaa paluu arkeen. Perhosia pyörii jo mahan pohjassa kun perjantai aamuna starttaa lentokone kohti Kroatiaa matkassa ihania ystäviä <3 Fiilis tulee varmasti nousemaan huippuunsa kun pääsen itsekin lomailemaan oikein kunnolla. Aion niin nauttia kaikesta mitä matka tuo tullessaan. 

Kyllä kesä on ihanaa aikaa. Juhannus palautti taas tärkeimpien asioiden äärelle ja tällä rauhallisella fiiliksellä on hyvä palata takaisin Helsinkiin ja kohti tulevia kokemuksia <3 

Kokeilin joogaa ensimmäistä kertaa elämässäni ja kerron edellisessä postauksessa yllättävistä fiiliksistä joita se aiheutti 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.