Hyvää ruokaa, viiniä, seuraa ja treeniä

Takana on sanoisinko aika täydellinen viikonloppu. Munkin on pakko hehkuttaa näitä ihania kelejä, jotka ovat kestäneet jo pitkään. Rakastan niin yli kaiken kesää, lämpöä ja aurinkoa, että ei mitään rajaa. Mua ei haittaa vaikka olisi jopa kuumakin, parempi niin kuin palella kylmästä. Olen nauttinut kesästä joka päivä joko ottamalla aurinkoa tai ulkoilemalla. Näistä päivistä täytyy ottaa kaikki irti. Tietyllä tapaa mietin jo tulevaa syksyä ja synkkyyttä, joka jossain vaiheessa iskee. Olen alkanut punoa suunnitelmia syksyn ja talven varalle, jospa sitä ehkä lähtisi pidemmäksi aikaa ulkomaille. Pidän kaikki suunnitelmat avoimena, mutta ainakin pidemmälle talvireissulle täytyy tulevana talvena päästä!

Kävimme perjantaina terassilla hyvien ystävien kanssa. Nautimme viiniä ja vietimme rennosti perjantai-iltaa.

Viini-Perjantai-helsinki-kamppi
Viinilasit ja söpöt Insta filtterit

Alkuillasta kävimme syömässä todella hyvää thaimaalaista ruokaa ja siellä valitsimme ystäväni suositteleman green curry -annoksen. Oli piristävää syödä pitkästä aikaa thaimaalaista ruokaa kun viime aikoina on tullut käytyä lähinnä sushilla, jos on käynyt ravintolassa.

Thaimaalainenruoka-Ravintolat-kamppi

Thaimaalainen ruoka on ihanaa. Pääsin maistelemaan sitä viime vuonna kun matkustimme miehen kanssa Krabille. Maistelimme rohkeasti ruokia katukeittiöstä ja paikallisista ravintoloista. En ikinä unohda niitä makuja! Thaimaa tuli vahvasti mieleen perjantain ateriasta.

Lauantaina kävin ohjaamassa asiakasta salilla. Mikään ei kyllä voita sitä tunnetta, kun saa asiakkaalle hyvän mielen ja saa annettua hyviä vinkkejä asiakkaan omaan treeniin. Treeneistä voi tehdä tehokkaampia ihan pienillä jutuilla mitä ei välttämättä edes tule miettineeksi. 

Olen päässyt kiinni treeneihin ja kävin tänään tekemässä viikon neljännen treenin. Vuorossa olivat pakarat ja takareidet, jotka ovat nyt ihan rikki.

Treeni-Easyfitlauttasaari-fitness-pepputreeni

Olen ottanut treeneihin sellaisen asenteen, että menen joka kerta epämukavuusalueelle. Pyrin tekemään pahalta tuntuvien toistojen jälkeen vielä lisää ja väsyttämään lihakset ihan täysin. Vaikka ennen treeniä saattaisi väsyttää niin treenin aikana ymmärtää aina sen miksi rakastaa treenaamista niin paljon. Jos on joskus jotain mielen päällä niin ne todella jäävät salille! Treenin aikana pystyn puhdistamaan ajatukset ihan täysin. 

Uusi viikko onkin jo aika täynnä tekemistä, mutta näillä energioilla on ihana vastaanottaa uusi viikko! Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita just sulle <3

Edellisessä postauksessa kerroin miten ehdit vielä kesäkuntoon!

 

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *