Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Hyvä hiuspäivä joka päivä!

Tiedätte varmasti sen tunteen, kun on hyvä hiuspäivä. Sitä tunnetta ei voita mikään. Mulla on ollut tänään sellainen. Olen ollut viimeiset kaksi viikkoa ilman ripsien- ja hiustenpidennyksiä ja totutellut omiin karvoihin 😀 Luovun ripsienpidennyksistä toistaiseksi, mutta pitkät hiukset ovat ne, joista en halua luopua.

Kävin tänään Rapunzel of Helsinki liikkeessä laittamassa kolme pakettia 50 cm pituista teippipidennystä. Olen kuullut paljon hyvää Rapunzel of Helsinki liikkeestä ja päätinkin varata sinne ajan pidennysten laittoon. Otin palvelun, johon kuuluu 3 paketin kiinnitys ja leikkaus. Paketin hintaan eivät kuulu hiukset, mutta ne voi ostaa kätevästi liikkeestä. Väriksi valitsimme sävyn 3. Mulla on tyvi vähän tummempi, suunnilleen sävyä 2. Tummempi tyvi tuo hiuksiin luonnollisuutta ja ilmavuutta.

Rapunzelofhelsinkikokemuksia

Teippipidennys.kokemuksia.rapunzelofsweden

Kolmen paketin kiinnitykseen meni alle tunti ja kyllä vain piristi tätä flunssaista olotilaa nähdä peilistä pitkät, kauniit ja kiiltävät hiukset. Mulla oli ennen näitä pidennyksiä vähän lyhyemmät 45 cm pitkät teippipidennykset, mutta mieli on halajanut pidempiä hiuksia jo pitkään. Nyt sitten sain ne ja en voisi olla onnellisempi! Hiuksiin laitettiin vielä kevyitä laineita kiinnityksen jälkeen, joka kruunasi tämän päivän hemmottelun.

Rapunzelofsweden.helsinki.pidennykset

Teippipidennys.rapunzelofsweden.alekoodi

Olen luottanut Rapunzel Of Swedenin hiuksiin jo vuosia ja sen vuoksi voin lämpimästi suositella niitä myös lukijoilleni. Lukijani saavat koodilla pauliinafit -10% kaikista Rapunzel of Sweden tilauksista ja koodi on voimassa 26.2.2018 asti.

Verkkokaupasta löytyy niin clipsi-, -teippi, -ja sinettipidennyksiä, pidennystarvikkeita sekä hoitotuotteita hiuksille. Esimerkiksi clip-on pidennykset pystyt laittamaan kotona itse ja laittoon menee vain noin 5 minuuttia. Mulla on itsellänikin laatikoissa muutamat eri väriset clip-on pidennykset vuosien varrelta ja tykkään käyttää niitä silloin kun mulla ei ole pysyvämpiä pidennyksiä päässä. Clip-on pidennysten avulla sulla voi olla joka päivä hyvä hiuspäivä, jos et vielä raaski hankkia oikeita hiustenpidennyksiä! 🙂 

Ostoksille pääset tästä!

Käy lukemassa myös edellinen postaus, jossa pohdin, että miksi naisellisuutta korostava nainen leimataan niin helposti bimboksi.

Seuraa minua

Instagramissa: pauliinafit

Facebookissa: Pauliina Pakarinen

Löydät valmennukset täältä: Wellcamp

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.