Hienointa blogiuran aikana on ollut…

Olen kirjoittanut blogia muistaakseni vuodesta 2012 asti ja vuonna 2014 siirryin kirjoittamaan tänne Fitfashionille. Kirjoitin vuonna 2012 suht säännöllisesti ja postaukset käsittelivät silloin pääosin treenijuttuja. Kirjoitin ensin blogia Fastin sivustolla, jonne muistaakseni kuka tahansa pystyi perustamaan blogin. Ajattelin, että en varmaan pääse Fitfashionille kirjoittamaan, mutta olin super onnellinen kun minut toivotettiin iloisesti tervetulleeksi tänne hakemuksen lähetettyäni. 

Olen aloittanut bloggaamisen varmasti suurelta osin siksi, että rakastan kirjoittamista ja kirjoittaminen on mulle paras tapa purkaa ajatuksia. Bloggaaminen on myös siitä hauskaa, että sen avulla voi keskustella ihmisten kanssa erilaisista mielipiteistä ja asioista. Suurimmaksi osaksi keskustelu on rakentavaa, mutta kyllä tässä vuosien aikana on saanut nähdä niin monenlaista kummallista kommenttia, että ei voi kun ihmetellä. Vuodet ovat kovettaneet kuorta ja negatiiviset kommentit menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. 

Tässä minä yli neljä vuotta sitten
Valmistauduin juuri SM-kisoihin, kun aloitin kirjoittamisen Fitfashionilla

Olen tosi ylpeä työstäni täällä Fitfashionilla ja en voisi toivoa parempaa paikkaa toteuttaa omaa intohimoa kirjoittamiseen. Meillä on Fitfashionilla hyvä henki ja muut bloggaajat ovat tulleet vuosien aikana tutuksi. Apua saa aina tarvittaessa.

En olisi nuorena tyttönä uskonut, että vielä jonain päivänä saan kirjoittamisesta palkkaa. Oma blogini tavoittaa kymmeniä tuhansia ihmisiä kuukaudessa ja sitä ei oikein välillä edes tajua, että miten iso joukko ihmisiä se on. Siihen mahtuu varmasti suuri jakauma erilaisia ihmisiä.

Olen siitä onnekas, että olen päässyt juttelemaan blogini lukijoiden kanssa kasvotusten. On upeaa ja myös hämmentävää kun tuntematon ihminen tulee sanomaan, että lukee blogiani ja pitää siitä. On joku sanonut myös sitä, että tapani kirjoittaa on välillä kärkäs. Ehkä onkin, mutta olenhan sitä myös välillä luonteeltani, suorasukainen, mutta myös pirun rehellinen. Blogistani ei lueta mitään kaunisteltua kulissia elämästä. 

Kovaa treeniä ja tosi elämää

Ehkä hienoin lukijan tarina on ollut, miten hän on parantunut anoreksiasta blogini avulla. Hämmennyn ja liikutun joka kerta, kun kuulen jotain sellaista.

Koen myös, että mulla on bloggaajana vastuullinen duuni ja tänne ei voi kirjoittaa ihan mitä tahansa. Mulla ei tosin ole mitään sellaisia luurankoja kaapissa, josta en voisi kirjoittaa ja asiat, joista kirjoitat, ovat ihan mun oikeasta elämästä. Tai jos jotain täällä blogissa mainostan niin uskon siihen ihan oikeasti. Bloggaajana olisi helppoa tehdä isotkin rahat mainostamalla tuotteita, jotka eivät oikeasti toimi, jos motiivina olisi vain raha. Sen takia mainostan harvoin, koska haluan keskittyä blogissani ihan muihin asioihin. 

Voi noita muistoja

Olisi joskus hauska nähdä lisää ihmisiä, jotka blogiani lukevat. Analytiikka-työkalut antavat jonkin verran tietoa siitä mikä on blogin kohderyhmä. Eniten blogiani lukevat 25-34 vuotiaat ja melkein saman verran 18-24 vuotiaat lukijat. Naisia ja miehiä on oikeastaan puolet ja puolet. Nyt haluaisinkin tietää tarkemmin, että ketä te lukijat olette! Kommentoi mistä olet, minkä ikäinen olet ja jotain pientä tietoa itsestäsi. Olisi niin hauska kuulla tarkemmin, ketä siellä ruudun toisella puolella on! 🙂

Jos haluat päästä tänä syksynä kuntoon niin muista muuten tsekata tarjoukset mun valmennuksista täältä! Hinnat ovat nyt pysyvästi edullisempia, joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja aloittaa oman unelman toteuttaminen! 🙂

Edellisessä postauksessa: kaikki tapahtuu tarkoituksella 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *