Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Heippa Suomi!

Näköjään tänä vuonna otan sitten kaiken irti tästä matkustelusta, kun en ole päässyt kunnolla toteuttamaan tätä intohimoani moneen vuoteen. 

Nyt kun syksyn kisat tulevat jäämään väliin, niin vapautuu aikaa, jonka haluan käyttää ehdottomasti uusien paikkojen näkemiseen ja sitä kautta maailmankuvan avartamiseen. 

Seuraavat lentoliput onkin jo varattu tai oikeastaan tarkemmin sanottuna pelkkä menolippu 😀 Lähdetään hyvän ystäväni Maijan kanssa heinäkuun alussa ensin Kroatiaan, jossa vietämme varmaan noin viikon tutustuen paikkoihin ja sen jälkeen lennämme muualle Eurooppaan ja vaihtoehtoja siihen riittää.

Olemme pohtineet monia paikkoja ja tänään pohdittiin esimerkiksi Ibizaa toiseksi kohteeksi. Tämä tulee varmasti muuttumaan matkan varrella ja aiommekin mennä koko reissun ajan fiiliksen mukaan myös kohteen valinnan suhteen. 

split kroatia
Ensimmäinen kohde on Split Kroatiassa

Tällä tyttöjen lomalla ei ole ensisijaisesti tarkoituksena rentoutua, vaan haluamme kokea uusia asioita. Menoa ei siis todellakaan tule puuttumaan mun vauhtinaisen kanssa reissussa.

Aiomme ottaa aurinkoa, juhlia, tutustua uusiin paikkoihin, tehdä hulluja juttuja, kuvata hienoja kuvia ja loppu saakin jäädä arvoitukseksi. En ole koskaan tehnyt niin, että mulla ei ole paluulippua Suomeen valmiina ja se tekeekin tästä matkasta todella jännittävän. Menen taas kerran sinne mun epämukavuusalueelle, jotta opin itsestäni uutta. 

Kroatian jälkeisessä kohteessa olemme niin kauan, kun tuntuu hyvältä ja siirrymme vielä mahdollisesti kolmanteen paikkaan, jos siltä tuntuu. Näin yrittäjänä täytyy hiukan miettiä, että kuinka kauan voi olla reissussa, mutta kyllä sitä nyt ainakin muutama viikko täytyy olla pois, kun kerran sitä tulee keskellä kesää lähdettyä kiertämään Eurooppaa. 

Tammikuussa oltiin Krabilla Thaimaassa. Kyllä lämpöä ja kauniita paikkoja riitti!
costa del sol
Huhtikuussa Costa del Solilla, Heinäkuussa Kroatiassa

Tarkoituksena on tehdä tästä kesästä unelmien kesä ja ajattelinkin tehdä sellaisen Bucket list -postauksen tälle kesälle vähän myöhemmin. 

Saa nähdä, että milloin jokin ulkomaan kohde kolahtaa niin lujasti, että olen ulkomailla ehkäpä jossain vaiheessa ihan pysyvästi. Vielä en ole käynyt sellaisessa paikassa, jossa kokisin haluavani asua.

Mulla on suunnitelmissa lähteä talvella ensimmäistä kertaa Amerikkaan ja jostain syystä munkin sisällä asuu jonkinlainen amerikkalainen unelma ja ainakin kuvausten perusteella voisin nimetä jo valmiiksi muutamia kaupunkeja, joissa voisin siellä asua. Mitään ei voi kuitenkaan sanoa näkemättä ja sen vuoksi siellä asuminen täytyy kokea käytännössä. Koetaan nyt kuitenkin ensin vähän näitä helpompia kohteita. En malta odottaa tulevaa reissua!

Lue edellisestä postauksesta miksi jätän syksyn kisat väliin!

Kommentit (9)

 1. Suvi

  Voi vitsit kuinka hienoa! Sun kautta on niin kiva päästä fiilistelemään matkoja, joten toivottavasti jaksat matkalla blogiakin päivitellä! 🙂

  • pauliinafitworld

   Mä lupaan että pyrin ainakin päivittämään myös reissusta! 🙂

 2. pauliinafitworld

  Ihana kuulla! Kone lähtee reissuun mukaan ja sen lisäksi varmasti Snapchat tulee olemaan kovassa käytössä.

 3. Clarissa

  Eikä! Kyllä tekis mieli! Voin sanoa oman interreilini jälkeen että se on elämäni paras matka ja upea kokemus! Toivottavasti on hyvä reissu ❤

  • pauliinafitworld

   Ääää nyt en malta mäkään odottaa xD <3

  • pauliinafitworld

   Oi että nyt en ainakaan malta odottaa meidän reissua! 😀 <3

 4. Mitä mieltä uudesta Wellness Fitness sarjasta? – Pauliina's Fit World

  […] Heippa Suomi! […]

 5. Tuija

  Me käytiin aika lailla vuosi sitten Kroatiassa ja oli kyllä hyvä reissu. Splitin sijaan tykkäsin kumminkin enemmän dubrovnikista sillä turistikausi ei ollut vielä alkanut. 🙂 meillä oli vuokra-auto, jonka ansiosta nähtiin paljon ja käytiin useammassa paikassa. Oli kuitenki mahtava reissu, samaa toivon teille 🙂
  http://starbox.fi/tuijastateofmind

  • pauliinafitworld

   Oi kuulostaa aivan ihanalta reissulta teillä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.