Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Haluatko päästä tänä syksynä kuntoon?

Vielä on aikaa lomailla, mutta nyt kun heinäkuu on jo pitkällä niin on hyvä alkaa miettiä, että olisiko tänä syksynä aika laittaa itsensä kuntoon?

Itse odotan jo innolla Suomeen pääsyä ja treenien pariin palaamista vaikka olenkin vielä täällä reissussa. Moni mulle tänne viestiä laittava sanoo että on ihanaa, että vastaan myös lomalla, mutta moni tuntuu unohtaneen sen, että olen yrittäjä ja en ole täällä lomalla. Mulla on mun kone ja asiakkaat siis koko ajan mukana ja pidän siitä. Olen valinnut olla yrittäjä ja koska teen työtä, jota rakastan niin se ei tunnu mulle työltä. Olen tehnyt täällä töitä lähes joka päivä muutamaa välipäivää lukuunottamatta ja luen innoissani viestejä asiakkailta, jotka saavat hyviä tuloksia. 

bikini fitness valmennus
Kuvaaja: Saara Taussi

Ymmärrän hyvin sen, että kesällä ei välttämättä huvita treenata niin lujaa ja tiedän sen omallakin kohdalla, että syksyllä haluan taas keskittyä treenaamiseen enemmän. Sen vuoksi mulla onkin meneillään kampanja, jossa kaikki valmennukset ovat 31.7 asti -30% alennuksessa ja aloituksen voit valita syksylle sinulle sopivalla ajankohdalla. Treenejä ei siis tarvitse aloittaa vielä ja tarjouksen lunastamalla lunastat myös paikan valmennukseen. Laita siis rohkeasti yhteyttä ja lunasta syksyn paikkasi nyt! Voit katsoa lisätietoja valmennuksista täältä. Voit myös laittaa suoraan sähköpostia mulle: pakarinen.pauliina@gmail.com ja kerron lisää!

Sitten ilmoitusluontoinen asia 😀 Vähän tuossa jo aikaisemminkin valoitin sitä, että alan tekemään kisavalmennuksia ja nyt olen tarttunut härkää sarvista. Teen valmennuksia Team Bodyworkin kanssa, jossa päävalmentajina toimivat myös Maija Ruohonen ja Marko Eloranta. Meillä on iso tiimi, jossa on paljon kovia kilpailijoita, niin miehiä kuin naisia.

Mun kisavalmennukseen kuuluu 1-4 treenikertaa kuussa, tiimipäivät kerran kuussa Helsingissä, kisaviimeistelyt ja toki kaikki ohjeistus lavameikeistä bikineihin. Otan mun tiimiin uusia bikini -kilpailijoita. Kisavalmennus onnistuu myös, vaikka et asuisi Helsingissä ja kuntoa seurataan kuvilla viikoittain ja yhteydessä ollaan sulle sopivalla tavalla, puhelimessa mesessä, Whatsappissa, näitä riittää. Mun valmennukset ovat kaikki henkilökohtaisia, jonka vuoksi myös tuloksia tulee. 

bikini fitness valmennus helsinki
Kuvaaja: Saara Taussi

Uusia juttuja on myös se, että teen ohjauksia Mayor’s Gymillä Helsingin Ruoholahdessa, eli jos tarvitset ohjeistusta treeneihin tai uusia ideoita, niin voit ottaa myös pelkkiä ohjauksia multa. Ohjaukset ovat myös siitä hyviä, että päästään tutustumaan niissä, koska varaan jokaiselle ohjaukselle aikaa 1,5 tuntia, joten ehdit saada ohjauksen aikana myös hyvät vinkit. Jos siis mietit, että olisinko sulle sopiva valmentaja, niin voit ottaa ensin yhden tai pari ohjausta ja päättää sen jälkeen.  Nyt siis rohkeasti viestiä tulemaan ja mietitään sulle paras vaihtoehto! 🙂 

Tässä erään asiakkaani kommentti valmennuksesta:

”Päällimmäisenä fiiliksenä on parempi olo kuin kuukausi takaperin ja suurin kiitos siitä kuuluu sinulle! Kiitos että opin ymmärtämään että sitä ruokaa oikeasti saa ja pitää uskaltaa syödä riittävästi. Kiitos että olen saanut treeneihin lisää puhtia ja kiitos etenkin siitä että mulla on nyt paljon enemmän energiaa nähdä ystäviä, käydä duunissa ja jaksaa treeneissä kuin kuukausi takaperin.”

Mun mielestä tuollainen viesti tiivistää sen kaiken, mikä on tärkeintä mulle valmennuksissa. Toki kohentunut ulkonäkö, mutta tärkeimpänä parempi ja energisempi arki 🙂

Edellisessä postauksessa kerroin meidän Ibizan reissusta, joka olikin odotettua vauhdikkaampi!

Kommentit (2)

  1. Heidi

    Moikka! Mitä mieltä olet tatuoinneista bikinifitness kisaajilla? Onko sun mielestä mahdollisuuksia pärjätä?

    • pauliinafitworld

      Kyllähän isoillakin tatuoinneilla on bikini kisoja voitettu. Kunhan ne ei ole tärkeimpien lihasten päällä ja näin haittaa arvostelua

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.