Haluatko kesäksi bikinikuntoon?

Nyt on aika aloittaa kesäkunnon metsästys ja olenkin kehittänyt siihen vartavasten tarkoitetun valmennuspaketin, joka on nyt entistä parempi.

Viimeisin Kesäkiloista eroon kampanja oli todella suosittu ja julkaisenkin nyt uuden Kesäkuntoon -kampanjan, jonka avulla on mahdollista pudottaa jopa kymmenen kiloa painoa kesään mennessä! Yhtä lailla jos tavoitteesi on kiinteytyä ja muuttaa kehonkoostumusta tai vaikka kasvattaa lihasmassaa, niin jokaiseen löytyy sopiva ohjelma! 

Kesäksi kuntoon
Asu: Boombody

Haluan tarjota asiakkailleni aina yksilöllistä palvelua, joten ruokavalio on suunniteltu aina ottaen huomioon mahdolliset rajoitukset ja kuuntelen sitä varten asiakkaan toiveet. 

Kampanjassa on vielä sokerina pohjalla sellainen, että treeniohjelman voi nyt valita vastaamaan parhaiten omia tavoitteita. Voit valita, että haluatko keskittyä jalkoihin, ylävartaloon vai kaikkiin lihasryhmiin tasapuolisesti, vaikka toki painottavissa ohjelmissa huomioidaan myös muut lihasryhmät. 

Kesäksi kuntoon
Kesäkuntoon BoomBodyn parhaissa treenivaatteissa

Kesäkuntoon on nyt mahdollista päästä niinkin edullisesti, kuin 49€, joka siis sisältää yksilöllisen ruokavalion ja treeniohjelman. Kampanja on toistaiseksi voimassa ja sen voi tilata itselleen heti! Laita mulle sähköpostia osoitteeseen: pakarinen.pauliina@gmail.com, niin kerron miten toimitaan! 

Rohkeimmat on kesällä kunnossa 😉 

Kommentit (3)
  1. Montako treeniä treeniohjelmissa on viikossa?

    1. pauliinafitworld
      8.1.2017, 20:46

      Siinä on neljä treeniä viikossa 🙂

  2. Moikka, mulla ois sellanen toivepostaus mielessä eli mitä sä teet, kun susta tuntuu, että et nää kehitystä. Oon ite treenannu vasta 4kk ja tuntu, että alussa fiilisteli niitä kehityksiä ja nyt jotenki tuntuu, että junnaa vaan paikallaan vaikka muutosta ruuan ja treenin suhteen on pt kanssa tehty, mutta en nää sitä omin silmin niinkään. Omapääni on onneksi sen verran kova, että pusken eteenpäin järjenääni päässä ”kyllä se muutos kohta näkyy”, mutta onhan se silti aika lannistavaa varsinkin, kun ihmiset postailee 8-10 viikon treenivalmennus muutos kuvia isoista lihaksistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Instagram did not return a 200.