Fuerteventuran Corralejo on rakkautta vain

Kerroin matkani ensimmäisestä päivästä tässä postauksessa ja jo siellä huomasin, että Fuerteventura on sellainen paikka, joka vie sydämeni. Aurinkoa tällä saarella todellakin riittää. Ihan jokaisena lomani päivänä aurinko on paistanut melkein täydeltä taivaalta ja näin ollen lämpötila on ollut lähelle 30 astetta auringossa joka päivä. Iltaisin tulee vähän viileämpi, kun aurinko laskee, mutta kevyellä neuleella tai paidalla pärjää oikein mainiosti.

Olen päässyt todellakin nauttimaan auringosta ja valosta, joka oli päätavoite tällä lomalla. Olen saanut aivan älyttömästi uutta energiaa, jota tarvitsen tulevan kevään läpiviemiseen. Edessä on lähes viimeiset amk opinnot ja niiden joukossa opinnäytetyö, oma yritys ja tottakai blogi, jonka kirjoittamisesta nautin, vaikka aikaa se viekin. 

corralejo-fuerteventura

Kerroin ensimmäisessä matkapostauksessa, että olin varannut majoitukseksi vaatimattoman hostellin. Olen yöpynyt monissa erilaisissa hostelleissa matkoillani, mutta tämä veti kyllä pohjat. Talo, jossa hostelli sijaitsi oli kyllä siisti, mutta siellä ei saanut hetkeäkään omaa rauhaa ja esimerkiksi arvotavaroille ei ollut mitään säilytyslokeroa, joka yleensä kyllä kuuluu myös vaatimattomien hostellien varusteisiin. Arvatkaa vaan, että pelkäsinkö kannettavani ja töideni puolesta, kun tavarat joutui jättämään periaateessa kenen tahansa saataville pelkkään matkalaukkuun. Puhumattakaan muusta omaisuudesta, joka on mukana. Netti toimi vain satunnaisesti ja se on ihan ehdoton edellytys, jotta saan tehtyä töitä myös matkustaessa. Toki melkein jokaisessa kahvilassa on Wi-fi, mutta nautin töiden tekemisestä flowssa, mukavassa paikassa. 

Fuerteventura-Corralejo-tammikuu

Kaksi yötä hostellissa riitti ja päätin, että nyt riittää pihistely ja panostan tähän lomaan. Varasin samantien itselleni huoneen Surfing Colors nimisestä hotellista toisesta päästä Corralejoa.

Vastaanotto hotellissa oli aivan ihana. Iloinen vastaanottotyöntekijä toivotti minut monesti tervetulleeksi, kertoi ilmaisesta tervetuliaisdrinkistä, joogasta, jota järjestetään pihalla aamuisin, lämmitetystä altaasta, kuntosalista, joka on aivan hotellin vieressä ja sainpa vielä ilmaisen aamiaisen saapumispäivänä, vaikka aamiaisaika oli mennyt jo umpeen ja oikeasti aamiainen olisi kuulunut mukaan vasta ensimmäisen yön jälkeen. Oi että sitä tunnetta, kun pääsin kunnon aamiaisbuffettiin vaatimattoman jogurtti-mysli aamiaisen sijasta, joka hostellissa oli.

Surfingcolorsaamiainen-fuerteventura-corralejo

Sain todella upean huoneen toisesta kerroksesta. Huoneessa on iso kylppäri ja huone, jossa on vuodesohva, jättikokoinen sänky ja parveke. Olisin saanut keittiöllisenkin huoneen, mutta päädyin tähän, koska se oli työntekijän mielestä hienompi.

Olen todella nauttinut olostani tässä hotellissa. Henkilökunta on super ystävällistä, allasalue on ihana ja saan omaa rauhaa tehdä töitä ja rentoutua. Omalla parvekkeella on hyvä ottaa aurinkoa, jos ei heti aamusta jaksa mennä altaalle. Kävin täällä hotellissa myös hieronnassa, joka maksoi 35 euroa tunnilta, eli ei ollenkaan paha hinta. 

Surgingcolorshotelli
Näkymä huoneesta
surfincolors-fuerteventura
Altaassa on tietysti käyty pulahtamassa

Syksyn väsymys on tainnut iskeä täällä päälle, kun voisin nukkua helposti 10 tunnin yöunia. Olen käynyt treenaamassa, mutta siinä ne urheilulliset aktiviteetit sitten ovatkin.

Corralejosali-kuntosalifuerteventura
Jostain syystä kaikki Espanajalaiset salit ovat hyviä, jossa olen käynyt kuin myös tämä! Kuva tosin on otettu salin alakerrassa venyttelyjen lomassa

Yhtenä päivänä kävin Lobosin saarella, joka sijaitsee 10 minuutin venematkan päässä Corralejon satamasta. Sain sattumalta yksityisveneen, joka sitten kiidätti minut perille pomppien yli kolmimetrisissä aalloissa 😀 Tuuli oli varmaan jotain 25 metriä sekunnissa merellä ja kyllä siinä sydän vähän pamppaili, että pääsenkö perille asti.

Islalobos-fuerteventura
Lobosin saaren pieni satama
Loboksensaari-fuerteventura-corralejo
Saari on tuliperäinen ja sillä on myös yksi tulivuori

Itse saari oli kyllä omanlainen ja kaunis, mutta ehkä hiukan pettymys, kun on nähnyt paratiisisaaria Thaimaassa ja oppaan lupaamat hienot rannat olivat huomattavasti pienempiä, kuin olin ajatellut. Saarella kannattaa kuitenkin ehdottomasti käydä edes ihailemassa upeaa tuliperäistä maisemaa ja meren pauhua. 

Islalobosfuerteventura
Tämä on ehkä jonkun koti?

Lobos-Fuerteventura-tammikuu

Lobos-Fuerteventura-corralejo

Paluumatkalla viereeni istahti englantilainen nainen, jolla oli synttärit ja menohan oli sen mukaista viinipullon ja edelleen yli kolmimetristen aaltojen kanssa. Nauroimme ja iloitsimme veneessä ja sain huikat viinistä.

Kun matkustaa yksin, on jopa helpompaa tutustua uusiin ihmisiin ja aina kannattaa olla avoin, koska ei ikinä tiedä miten hienoja ihmisiä voi löytää ihan vahingossa. Se matkatuttavuus jäi vain tuohon hetkeen, mutta se matkustelussa onkin mielestäni hienointa, kerätä upeita kokemuksia ja hetkiä muistoihin, joista sitten ammentaa myöhemmin. 

Loma alkaa olla lopuillaan ja palaan maanantaina illalla Suomeen, josta onkin sitten heti paluu kiireiseen arkeen. En halua miettiä sitä vielä ja aion nauttia täysillä viimeisestä lomapäivästä <3 

Kerroin edellisessä postauksessa kahdesta uudesta verkkovalmennuksesta. Jos haluat olla tänä kesänä kunnossa niin kannattaa klikata postaukseen!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *