Pauliina's fit world
Pauliina's fit world

Fitness Expoilua ja Bikini Fitness voittajasuosikkejani

Huh mikä päivä! Munhan oli tarkoitus lähteä Lahteen jo eilen illalla, mutta ilta venyi niin pitkäksi, että olisin ehtinyt hypätä vasta yhdeksän jälkeiseen junaan, joten päätin, että on järkevämpää matkustaa Lahteen vasta aikaisin aamulla. Tänään mulla soikin herätyskello jo neljältä aamulla ja seitsemän jälkeen olin jo matkalla Lahteen. Olen nukkunut vähän levottomasti kaksi viimeistä yötä ja viime yö ei tehnyt siihen poikkeusta. Tuntuu siltä, että olen tavallaan hereillä koko ajan, vaikka sain viime yönäkin nukuttua kuitenkin kuusi tuntia 😀

Pirteenä jo kuuden jälkeen aamulla lähdössä junalle :D
Pirteenä jo kuuden jälkeen aamulla lähdössä junalle 😀

Oli niin mahtava tulla taas Lahteen ja nähdä Messukeskus sitten viime vuoden. Viime vuonna en ehtinytkään kauheasti messualueella vierailla, joten tämä Expoilla töissä oleminen on mukavaa vaihtelua. Ihan ensimmäisenä mun oli pakko kiiruhtaa Sportlifen osastolle, joka oli mielestäni yksi hienoimmista osastoista koko messuilla. Mun oli tietysti pakko kuusitoistametrinen banderolli, johon myös minä olin päässyt.

sportlife-mainos-fitnessexpo

Mun on nyt pakko sanoa, että olen tavallaan niin onnellinen kaikesta siitä, mitä tämän loppuvuoden aikana on tapahtunut. Vihdoinkin kaikki se työ fitnesinkin parissa alkaa tuottaa hedelmää ja on niin mahtava työskennellä kaikkien näiden ihanien yhteistyökumppaineiden kanssa.

Haluan myös kuitenkin kiittää teitä lukijoita. Mua tuli jo tänään moni messuilla nykäsemään hihasta ja sain kuulla positiivista palautetta blogistani. Oli ihana nähdä livenä ihmisiä, joita tiiviisti sosiaalisessa mediassa seuraan. Tää blogi on mulle sellainen paikka, jossa voin purkaa mun ajatuksia ja jota kautta haluan kertoa tästä elämäntavastani. Mä olen oikeasti niin otettu, kun joku tulee kehumaan mun blogia ja vielä kasvotusten. Olette niin ihania 🙂

Moni varmasti odottaa huomista päivää, koska silloin kisataan SM -sijoituksista. Mä aion seurata tuloksia silmä kovana sen, minkä ehdin, mutta ajattelin taas kirjoitella muutamasta omasta voittajasuosikistani.

Bikinissä on tällä kertaa neljä sarjaa, joista ensimmäinen on -160cm sarja. Tässä sarjassa kilpailee mun jo tässä postauksessa mainitsema Tanja Sundell, jolle kyllä veikkaan voittoa myös näin SM -kilpailussa. Sanoisin, että ei ole Tanjan kropan voittanutta muissa kilpailijoissa. Tanjan kisalook oli jo Jyväskylän karsinnoissa niin onnistunut, että tuosta on enää vaikea laittaa paremmaksi.

Kun tarkkailen -163 cm sarjaa, veikkaan kuuden parhaan joukkoon Ruut Maria Venäläistä, Eve Heikkistä, Linda Paldaniusta, Marianna Salmista ja Karla Olkkolaa. Tästä sarjasta on oikeasti aika vaikeaa sanoa, kuka tulee voittamaan. Olisin vielä muutama viikko sanonut, että sarjan voittaa varmasti Linda Paldanius, mutta tämän päiväisen Nicole Wilkinsin kuudennen sijan jälkeen en voi olla enää varma. Kansainvälisellä tasolla todella kova suoritus, mutta enteileekö se top 3:sta SM  -kilpailussa, sitä en tiedä. Voi olla, että tässä sarjassa nähdään yllättäväkin voittaja.

Ruut Maria Venäläinen ja oikealla Eve Heikkinen
Ruut Maria Venäläinen ja oikealla Eve Heikkinen
Linda Paldanius Ja Marianna Salminen
Linda Paldanius Ja Marianna Salminen
Karla Olkkola
Karla Olkkola

Sitten tullaankin siihen itselleni kaikista mielenkiintoisimpaan sarjaan, eli -168 cm pituussarjaan. Tässä sarjassa tulee olemaan kova kilpailu finaalipaikoista. Mukana on niin jäätävän kovia kilpailijoita, että oksat pois. Tänään kisattiin tosiaan Nicole Wilkins kilpailut, joissa myös tämän sarjan kilpailijat sijoittuivat seuraavasti: 3. Sofia Ruusila-Nousiainen ja 5. Saara Suhanto. Nicolessa kilpaili myös Henriikka Klemetti, joka nappasi Arnoldseissa neljännen sijan, mutta hän ei kisaa kuitenkaa SM -kilpailussa. Olisin oikeasti halunnut nähdä Klemetin lavalla huomenna, koska uskon, että hän olisi voinut hyvin uusia viime vuotisen SM -voittonsa. En tiedä sen tarkemmin syitä, miksei Henriikka kilpaile huomenna, joten en lähde sitä spekuloimaan sen enempää.

Mä veikkaan, että top 6:n joukossa tullaan näkemään ainakin: Nina Suomi, Sofia Ruusila-Nousiainen (joka on vahva voittajaennakkosuosikki), Niina Laukkanen ja Saara Suhanto. Kilpailu tulee olemaan varmasti todella tiukka varsinkin Nina Suomen (Jyväskylän sarjavoittaja) ja Sofia Ruusila-Nousiaisen välillä. On todella mielenkiintoista nähdä, miten huomisessa kilpailussa käy.

Nina Suomi ja Sofia Ruusila-Nousiainen
Nina Suomi ja Sofia Ruusila-Nousiainen
Niina Laukkasen kuntokuvaa ja Saara Suhanto
Niina Laukkasen kuntokuvaa ja Saara Suhanto

Myös pitkässä sarjassa on mukana kovia kilpailijoita ja kisa tulee olemaan tiukka. Veikkaan, että top 6:n joukossa nähdään ainakin: Jade Yolanda-Huhtamäki, Jenni Levävaara, Caroliina Kinnarinen ja Susanna Mustajärvi. Milla Kelahaara on myös hyvin todennäköisesti kuuden parhaan joukossa.

Jade Yolanda Huhtamäki ja Jenni Levävaara
Jade Yolanda Huhtamäki ja Jenni Levävaara
Caroliina vasemmalla keskellä ja Susanna Mustajärvi
Caroliina vasemmalla keskellä ja Susanna Mustajärvi
Milla Kelahaaran viimeisin kuntokuva
Milla Kelahaaran viimeisin kuntokuva

SM -kilpailun osanottajalistat löytyvät täältä.

En pääse itse katsomoon jännittämään SM -kisoja, sillä olen koko messupäivän töissä K&F lehden osastolla. Tulkaa siis ihmeessä vaihtamaan kuulumisia, jos satutte siitä ohi. On ihana tutustua uusiin ihmisiin.

Mä lähden nyt rentoutumaan tämän super pitkän päivän jälkeen. Kuuma suihku, jalat kattoon ja ajoissa nukkumaan. Palailen pian kisojen jälkeen kisaraportin merkeissä! 🙂

Kommentit (4)

 1. Clarissa

  Taso on kyllä huikee, jännä nähä kuinka käy. 🙂 Itse seuraan kisat kotoa käsin kun ei tänään enää Lahteen suunnata.

 2. Heidi K

  Käsittääkseni Klemetti ei voi kilpailla enää SM-tasolla, sillä hänellä on maajoukkuepaikka 🙂

  • pauliinafitworld

   Hyvä huomio niinhän se onkin! Perehdyin itsekin tarkemmin tuohon maajoukkueasiaan ja sieltähän se selvis 🙂

 3. NFE Bikini Fitness SM -oma arvioni ja tiukkaa analyysiä | Pauliina's Fit World

  […] Fitness Expot huipentuivat sunnuntaina loppujen sarjojen SM -kilpailuihin, joista tietysti bikini fitness oli sokerina pohjalla viimeisenä sarjana. Jos et ole vielä lukenut mun edellistä postausta voittajasuosikeista, kannattaa se lukaista ensi alkuun tästä. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.