Etkö ehtinyt kesäkuntoon? Ei hätää!

Kävikö tänä vuonna niin, että et ehtinyt kesäkuntoon? Sehän ei haittaa, koska koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa elämäntapamuutosta. Moni lykkää muutoksen tekemistä ja miettii, että sitten kun jotain niin on hyvä aika aloittaa, mutta itse olen sitä mieltä, että aloitusta ei kannata miettiä liikaa. Jos sitä miettii liikaa niin käy helposti niin, että ei oikeasti koskaan ota härkää sarvista. 

Jo pienilläkin muutoksilla esimerkiksi ruokavalioon saa aikaan isoja muutoksia, jotka näkyvät lisääntyneenä energiana arjessa ja yleisenä hyvinvointina. Ihan jo pelkästään turhan sokerin vähentäminen ja isompien terveellisen ruoan määrien lisääminen lisää hyvää oloa. 

Kesäkuntoon kampanjaan voi osallistua vielä tämän kuun loppuun asti. Valmennukseen kuuluu räätälöity ruokavalio -ja treeniohjelma, joilla pääsee tavoitteeseen oli se sitten esimerkiksi kiinteytymistä tai lihasmassan kasvatusta. Otan ohjelmissa huomioon liikuntataustan ja erityisruokavaliot. Ruokavalion voikin siis halutessaan ottaa vaikka maidottomana, gluteenittomana tai kasvisversiona. 

Valmennuksen hinta on ainoastaan 49€ sisältäen ruokavalion -ja treeniohjelman, joten se kannattaa hyödyntää nyt!

Ota rohkeasti yhteyttä: pakarinen.pauliina@gmail.com kerro sun tavoitteista ja vastaan sulle nopeasti! 🙂 

kesakuntoon rasvanpoltto
Kuva: Atte Santala

 

Edellinen postaus: Reverse dieetti, kunto ja fiilikset 3 viikkoa kisojen jälkeen

Kommentit (1)
  1. Uusi harrastus: twerkkaus - Pauliina's Fit World
    14.5.2017, 12:12

    […] Etkö ehtinyt kesäkuntoon? Ei hätää! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *